تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 133 از 196 اولاول ... 3383123129130131132133134135136137143183 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,321 به 1,330 از 1951

نام تاپيک: بحث های تخصصی آنتی ویروس ها و نتایج تست های معتبر || آرشیو شماره 1 ||

پروفشنال kaivanika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

دوستان عزیز
    میشه یکی این فایل پی دی اف مقایسه آنتی ویروس ها رو به زبان شیرین مادری ترجمه کنه ، که ما هم حالیمون بشه میخوایم از چه آنتی ویروسی استفاده میکنم
    اینم لینکش
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوستان عزیز میشه سه تا از آنتی ویروس های که نسخه اینترنت سیکرتی رو داشته باشن پیشنهاد کنید ( البته فایروالشون هم خوب باشه )
    نظر خودم فعلا رو کاسپر اسکای و نورتون 360 هستش .
    اما نظر شما رو هم میخوام بدونم .

من در حال حاضر از نورتون آنتی ویروس ( آخرین نسخه که آپدیت کردم ) و فایر وال outpost استفاده میکنم ، نظرتون در این مورد چیه ؟
    Last edited by kaivanika; 10-09-2010 at 03:58.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    فعلا تبریز

پيش فرض

دوستان عزیز
    میشه یکی این فایل پی دی اف مقایسه آنتی ویروس ها رو به زبان شیرین مادری ترجمه کنه ، که ما هم حالیمون بشه میخوایم از چه آنتی ویروسی استفاده میکنم
    اینم لینکش
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوستان عزیز میشه سه تا از آنتی ویروس های که نسخه اینترنت سیکرتی رو داشته باشن پیشنهاد کنید ( البته فایروالشون هم خوب باشه )
    نظر خودم فعلا رو کاسپر اسکای و نورتون 360 هستش .
    اما نظر شما رو هم میخوام بدونم .

من در حال حاضر از نورتون آنتی ویروس ( آخرین نسخه که آپدیت کردم ) و فایر وال outpost استفاده میکنم ، نظرتون در این مورد چیه ؟
    سلام داداش
    به نظر من هم نورتون خیلی بهتره چون باگ نداره . کاسپراسکای خیلی باگ داره و توصیه نمی شود .
    در حال حاضر Norton 360 V.4 بهترین گزینه است چون Trial Reset هم دارد و هم سریال .

3. 2 کاربر از HADI ONLY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز outpost's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

اوت پست جان شما همچنین میتونید AVAST رو اون طرف معادله ببرید و بجاش این ور AVIRA رو بذارید. آویرا رو به طور مثال گفتم.

4 تا موردی که عرض کردین به هیچ وجه دلیل اصلی انتخاب Avast نمیشه.
    Avira نسخه 10 رو توی اداره ما نصب کردن. قسمت گارد شبکه، سرعت اینترنت رو خیلی پایین آورده.

به اضافه اینکه Avira سیستم Boot Time Scan نداره.

5. 4 کاربر از outpost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

Avira نسخه 10 رو توی اداره ما نصب کردن. قسمت گارد شبکه، سرعت اینترنت رو خیلی پایین آورده.

به اضافه اینکه Avira سیستم Boot Time Scan نداره.

اوت پست جان آویرا یک مثال بود برای یکی از معادله های شما. نه پیشنهاد من.

Avast توي آخرين تست On Demand Access از Kaspersky هم بالاتر بوده.
    از آواست چند تا گزینه بالاتر داریم ؟

Avast تو آخرين تست VB100 از McAfee و BitDefender و Norton بالاتر بوده.
    از avast چند تا دیگه بالاتر هستن ؟

Avast توي آخرين تست Performance Test از Kaspersky و Bitdefender هم بالاتر بوده.
    بقیه چطور

Avast اولين آنتي ويروسي كه ويروس بسيار پيچيده Win32:Injected-AZ رو شناسايي كرد.
    کرم کانفیکر رو چه کمپانی تشخیص داد؟ فکر نمی کنید اون مهم تر بود.

منظور بنده این هست که جواب سوال کسی که دنبال آنتی ویروس مناسب هست رو نمیشه این طور داد.

7. 2 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه anahita2002_anahita2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    در افق ابی

5

سلام دوستان

يك سوال در رابطه با آنتي ويروسهاي مورد استفاده افرادي دارم كه در اين تاپيك هستن ايا انتي ويروسهاي مورد استفاده شما اورجينال هستن يا نسخه كرك شده.
    1- من 4 نسخه اصلي انتي ويروس كسپر رو تست كردم همه هم اورجينال. اما چيز جالبي كه من به اون رسيدم اين بود كه نسخه سروري مورد استفاده از نسخه هاي كلاينتي ضعيف تر عمل ميكنه چون قابليت real protecation نداره !!! و حتما بايد سرور خود شخص اسكن كنه قبل هر كاري.
    نسخه كلاينت -سروري كه داراي يك admin kit & console هست از نسخه هاي تك كاربره مقداري ضعيف تر عمل ميكنه.
    در بين نسخهاي internet security kasper ورژن 2009-2010 -2011 كه من داشتم هر سه نسخه رو ويندوز ويستا نصب بود و در سال هاي مختلف نسخه 2010 از همه احمق تر بود !!!!
    البته مدتي من با 2010 مشگل اساسي داشتم بعد از طريق پيگيري از شركت اتنا فهميدم كه اصلا اون وژن 2010 مادر زاد ايراد داره و وژن منو به نسخه اصلاح شده 2010 ارتقاع دادن . اما همچنان اعتقاد دارم كه اين نسخه خيلي احمقه. 2011 رو هم دارم فعلا تست ميگيرم بد نبوده تا بحال

در ضمن مدتي كه من مسوليت سرور انتي ويروس سازمان رو داشتم به علت اينكه شخصي كه نسخه Admin kit انتي ويروس كسپر رو برامون نصب كردد زياد وارد جزئيات console نشد و فقط اون رو تحويل داد با يك اموزش اوليه ....... منم ادم كنجكاو بعد نصب انتي ويروس رو تمام كلاينتها سازمان رفتم بعد 10-15 روز رفتم سراغ console ديدم 2 تا تيك رو طرف نزده منم هر دو تيك روزدم . گند تيك اول نيم ساعت بعد در امومد سريع درستش كردم اما تيك دوم رو يادم رفت - مساله در حدي بحراني شد در عرض 3 هفته تمام ويندوزهاي active & dns و.. join كردن دوباره بعضي از كلاينت رو دوباره انجام داديم بازم مشگل حل نشد. تا تيم كنترل بحران انفورماتيك سازمان ( خبره هاي واحد نرم افزار-سخت افزار- شبكه- امنيت سرور) تشكيل شد- وارد عمل شد اما اونم كاري از پيش نبرد تا به انتي ويروس شك كردن زنگ زدن به شركت نماينده فني شون اومد تا consol رو ديد گفت كي يك تيك رو زده .............................

منم اينطوري گفتم پيش مياد ديگه بيايد با هم باشيم.
    از اون روز ديگه پسورد هيچ سروري رو بهم نميدنم
    Last edited by anahita2002_anahita2002; 11-09-2010 at 23:34.

9. این کاربر از anahita2002_anahita2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سلام داداش
    به نظر من هم نورتون خیلی بهتره چون باگ نداره . کاسپراسکای خیلی باگ داره و توصیه نمی شود .
    در حال حاضر Norton 360 V.4 بهترین گزینه است چون Trial Reset هم دارد و هم سریال .
    سریال بلاک نشده اگه داری شدیدا می خوام.
    ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

کاسپرسکی زیادباگ داره که بعداز نسخه cr2‎ ‎باگ های موجود نسخه 2011 هم تاحدودی کمتر میشود مثل نسخه 2010 که با آمدن نسخه فاینال اصلی بیشتر باگ هاش رفع شده بود و بهتراز نورتون است چون نورتون خودش تصمیم به کاری میکند بدون اجازه کاربر ولی کاسپرسکی بیشتر کارهایی که میخواهد انجام بگیر اول از شما اجازه میگیرد.

آخر فروم باز outpost's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

اوت پست جان آویرا یک مثال بود برای یکی از معادله های شما. نه پیشنهاد من.

از آواست چند تا گزینه بالاتر داریم ؟

از avast چند تا دیگه بالاتر هستن ؟

بقیه چطور

کرم کانفیکر رو چه کمپانی تشخیص داد؟ فکر نمی کنید اون مهم تر بود.

منظور بنده این هست که جواب سوال کسی که دنبال آنتی ویروس مناسب هست رو نمیشه این طور داد.
    باز هم Avast از همه آنتي ويروسهاي ديگه بهتره ، چون Avast كاملا رايگانه.

علاوه بر رايگان بودن ، Avast ويژگيهايي داره كه خيلي از آنتي ويروسهاي پولي هم ندارن. از جمله Boot Time Scan و همچنين داشتن پايين ترين حجم آپديت ها بين آنتي ويروسها.

بيخود نيست كه بزرگترين شركتها مثل گوگل ، آنتي ويروس Avast رو پيشنهاد ميكنن.
    Last edited by outpost; 13-09-2010 at 08:11.

13. این کاربر از outpost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه anahita2002_anahita2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    در افق ابی

پيش فرض

بهتره بجاي بحث هاي احساسي عقلاني و علمي بحث كنيم - چون هيچ انتي ويروس كرك شده ايي دلش به حال ما نميسوزه
    واقعا ارزش سيستم واطلاعات شما چقدره

يك انتي ويروس تك كاربره با فايروالش ميشه 41 هزار تومان در صورتي كه يك انتي ويروس 3 كاربره با فايرواش ميشه 81 هزار تومان اين رو قسمت بر 3 نفر دوست كه شركي خريدن تقسيم كنيد بعد حالا عدد بدست اومده رو تقسيم بر 365 روز سال كنيد ببينيد روزي چقدر ميفته حالا حساب كنيد روزي چقدر بايد وقت بگذاريد دنبال كرك و key تقلبي و سورس اپديت غير قانوني باشيد..

تازه اونوقت به ارش نرم افزار پي ميبريد؟؟؟؟؟؟؟؟

پنل مديريت انتي ويرس كسپر اسكاي admin kit براي مديرت سرورها و كلاينتهاي زير مجموعه براي 400 دستگاه كه نسبت به نسخه قبلي واقعا قوي تر شده و هر نوع گزارشي رو اجرا ميكنه و سرعت اعمال policy اونهم هم خيلي بالاتر رفته

پروفشنال metana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باحال ترین جای دنیا!

پيش فرض

سلام.
    Kasper بهتره یا NOD یا Dr Norton بهتره؟

ممنون.
    Last edited by metana; 18-09-2010 at 09:26.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •