ترکانت بدجوری داره بم حال میده سرعت دانلودش خیلی خوب شده بالای 60 !!!
ترکانت بدجوری داره بم حال میده سرعت دانلودش خیلی خوب شده بالای 60 !!!
منتظر بود من سرویسم رو کنسل کنم![]()
آنا اينترنت با افتخار تقديم ميكند:
سرويس 512
![]()
سلام به همه دوستان، دلم واسه همه تون تنگ شده بود در حد بارسلونا
من باز هم با مخابرات تمديد كردم ولي اينبار 512 گرفتم كه خطم رو 1 مگ بستن و واسه 1ماه با 3گيگ حجم 17 تومن دادم
تست در ساعت 14:30 از سرور ايراني
پستم رو با گذاشتن فيلم و عكس دانلود شبانه از سرورهاي ايراني و غير ايراني تكميل خواهم كرد، دوستان اگه فايلي واسه دانلود از يه سرور اروپايي دارن محبت كنن لينكش رو بفرستن تا با اون هم تست كنم چون بعضي از دوستان تستهاي سرورهاي ايراني رو قبول ندارن! البته حق هم با اوناست
Last edited by urumchi; 24-08-2011 at 15:54.
urumchi خوبی
منم تعجب کردم چرا دیگه پست نمیدی![]()
سرعتش که خوبه بالاخره یه سرعت بالای 100 کیلوبایت دیدیم. امشب یه فیلم مهمون منی لینکشو از سرور خودم برات پی ام میکنم (حدود 524M). محدودیت سرعت هم نداره تا 5 مگابایت/ثانیه میتونی ازش پهنا بگیریببینیم چطور دانلود میکنه
یه فایلی 100 مگی رو با 128 نامحدود ترکانت چند ساعته میشه دانلود کرد؟![]()
حدود 2 ساعت !!!
من یه فایل 100 مگابایتی رو حدود یه ساعت دانلود میکنم با 128
بچه ها انگار مسنجرها رو میخوان ببندن امروز تو سایت مکس نت نوشته بود
حتی گاهی اوقات گوگل هم باز نمیشه چند تا از دوستای تهرانیم هم همین مشکل رو امروز داشتنوضعیت سرویس زرد میباشد یعنی
[ کاهش سرعت ، ايراد در سرويس هاي وب يا مسنجرها ، قطعي برخي از مسيرهاي اينترنتي ]
ايراد در مرکز مخابرات تهران مي باشد.
سلام
از دوستان خواهش می کنم در مورد سرعت adsl مخابرات در شهرهای استان اذربایجان غربی اطلاع رسانی کنند .از 3 روز پیش سرعت adsl مخابرات به شدت در خوی کم شده است . در شهر شما وضعیت چطور است؟
ارومچی عزیز بهت تبریک میگم . گویا داره بهت حال میده. البته اگه دانلودش 1تا 7 باشه !
راستی تونستی 2 تا تست از باکو یا تفلیس + استوکهولم بگیر . ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)