تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 133 از 2550 اولاول ... 33831231291301311321331341351361371431832336331133 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,321 به 1,330 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

آخر فروم باز farshif's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    hamin doro var

پيش فرض

ای بابا!
    برای من که خیلی راحت باز میشه و خیلی عالی هم کار میکنه.!!!
    ایناها:

ببینم از فیلطرسکن استفاده نمیکنید که؟؟؟؟
    موفق باشید
    نه اصلا نمیتونه آدرس IP رو پیدا کنه تو همون قسمت lookup گیر میکنه .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه اصلا نمیتونه آدرس IP رو پیدا کنه تو همون قسمت lookup گیر میکنه
    با Internet Explorer هم امتحان کردید؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه BIZIMT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سوال از BizimT :

-=- سرویس 256 فعلی من سرعتی بین 24 تا 28 رو میده

چطور میتونم شرکت رو قانع کنم تا پورت و اسلات و خط منو چک کنن ( همونطور که میدونی 99% سعی میکنن محترمانه بپیچونن! )

-=- یکمی اطلاعات در زمینه ی Share Ratio شرکتای تبریز می خواستم ! ( مثلا شاتل هر DSL 128 رو بین چند یوزر تقسیم میکنه ؟ )
    خیلی عصبانی هستم.
    10 سطر جواب داده بودم داشتم به سئوالات دیگران هم جواب بدم که اشتباهی صفحه رو بستم و ..... .

خلاصه از اول میگم.
    این که فرمودید مشکل جدی نمیتونه باشه . به احتمال از پستها و کافوهای مخابراتی هست که اون رو هم مخابرات نمیتونه انجام بده چون در تست خط از یک مقادر به پایین مشکل حساب میشه. اولین چیزی که گفته میشه مشکل داخله هست.
    برای تست خط:
    1 - تماس با مرکز مخابراتی
    2- شرکت - تماس بگیرید و بگویید سرویستون سرعتی حدود 7 میده و 3 روز هم هست که اینطوری شده همه مراحل از جمله خارج کردن گوشی ها و تست از ورودی رو انجام دادم.بچه ها با استناد به گفته های شما مشکل رو جدی فرض کرده و به مخابرات میرن و بسته تست رو برپا می کنن.
    اول از تست خط شروع میشه اگر جواب داد یعنی مشکلی نشون نده که به گفته شما نخواهد بود بقیه مراحل خنثی هست.
    وگرنه کلا تست میشه. حالا شما تماس بگیرید و من هم اگر بچه ها رو ببینم خدمتشون عارض میشم که مشکلی این چنین اگر گزارش شد لطف نمایند یک تستی کامل انجام بدهند.

مشکلات مخابرات و پهنا خودشون از یک طرف و مکشلات ارائه هم از یک طرف. ما در ارائه همین سرویس ها موندیم تا بماند این چنین مشکلات.
    متاسفانه ما در زمینه اینترنت شکست خورده هستیم . این همه میلیارد دلار بخاطر پروژه اینترنت ملی خرج کردن ولی چی ...
    من مشکلات ارائه اینترنت رو نمی تونم قبول نکنم. قطغی ها افت سرعت و ....
    در مورد اسلات هم مشکل شما صدق نمیکنه.
    زمانی مشکل از اسلات میتونه باشه که شما نصف سرعت را داشته باشین و یا اصلا نداشته باشید. از هر یک اسلات حداقل 24 کاربر استفاده می نمایند. به طور مجزا.اگر مشکلی باشد یا همه کاربران ان را خواهند داشت مانند قطع سرویس که معمولا از هنگ و ... هست و یا افت سرعت فوق العاده.

در مورد sharenig : من همه شرکتها رو نمیدونم ولی همه اشان از 4 تا 16 پیش میرن.
    اما مثلا : ماکس 8به1 و 4 به 1.
    شاتل : 4 به 1.
    همارا 4و 8.
    معمولا سرویسها به 8 و یا 4 داده میشه
    باز هم تاکید میکنم به طور دقیق نگفتم از انچه بحث شده بین بچه های فنی گفتم.

مباركه ..
    راستي مودمت SMC بود ديگه ؟ درسته ؟
    مدلش چيه ؟
    7901bra2 (نقره اي) يا 7901bra3 (سفيد) ؟
    من نمیدونم چه حرفی هست که شایعه شده در مورد مودم.
    هر دوتاشون عین هم هستند.
    سفیدا اپدیت شده نقره ای ها.
    والسلام. خاتمه این بحث.

دوستانی که از همارا اینترنت گرفتن توروخدا کمکم کنید
    چند روزه که با مشکل فوق العاده عجیبی روبرو شدم که واقعا دارم شاخ در می ارم! چون هیچ جوری برام قابل توجیه نیست!
    الان چند روزه که اینترنتم داره بازی در می آره! خود به خود ارتباطم قطع میشه!
    قضیه اینه که چند روز پیش تو کامند پرامت ویندوز دو دستور ipconfig /release و ipconfig /renew رو اجرا کردم. این دو تا دستور مربوط به تنظیماتی هستش که از DHCP Server گرفته میشه و با اجرای دستور اول IP و تمامی تنظیمات مربوط به TCP/IP از دست میره و با اجرای دستور دوم یعنی renew تمامی تنظیمات جدید مربوط به DHCP مثل آی پی و DNS و دیفالت گیت وی رو دوباره از DHCP میگیریم. مشکل اینجاست که دقیقا بعد از اجرای این دو دستور اینترنتم هر 2-3 دقیقه قطع میشه و با release و renew کردن دوباره وصل میشه!!! اول به ذهنم رسید که مودمم رو reset کنم و دوباره کانفیگ کنم شاید مشکل از اون باشه بعد درایور کارت شبکه رو دوباره نصب کردم و نهایتا خود ویندوز رو هم عوض کردم! اما مشکل متاسفانه حل نشده و من همچنان باهاش گریبانگیر هستم! از چند تا متخصص شبکه هم پرس و جو کردم اونا هم شاخ درآوردن! خودم هم با توجه به اطلاعاتی که در مورد شبکه دارم میدونم که با اجرای دو تا دستور ساده هیچ وقت اینترنت اینجوری به هم نمیریزه. پس نتیجتا مشکل باید از خود مخابرات یا ISP باشه. یا DHCP سرور ISP مشکل داره یا اینکه مخابرات ما داره بازی در می آره. حتی من تنظیمات رو از حالت دینامیک هم درآوردم و IP و D.G و DNS رو استاتیک ست کردم اما بازم مشکل برطرف نشد!
    دیروز و پریروز به همارا زنگ زدم اما کسی جواب نمیده!
    اینترنت شما هم اینجوری شده و شما هم قطعی دارین؟
    منکه تا release و renew نکنم اینترنتم زنده نمیشه! دیگه کم مونده کلمو بکنم
    ای خدااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااا
    خوب بله این مشکل معمولا پیش نمی اید و عادی هست اما تا کی ؟
    استفاده از تجهیزات شبکه ای جدید می تواند جلوی این کارها را بگیرد. ما داشته ایم که یک کاربر توسط یک ip شروع به ارسال اسپم در اینترنت میشود و این چیزها باعث بلاک شدن و مشکلات NAT خواهد شد.
    حال تجزیه مشکل شما :
    گاهی پیش می آید که مشکلات شبکه ، ناشی از اشکلات سیستم عامل است و با یک بوت کردن یا برگردان اطلاعات به زمان اول مشکل را حل می کند.
    اما بعضی مشکلات با بوت کردن ساده از بین نمی روند . در این موقع ، در صورتی که کاربر کامپیو تر بتواند از خط فرمان (Command Prompt) سیستم عامل استفاده نماید ، یعنی فرمان ipconfig می تواند وجود اتصال فیزیکی را بررسی نماید .
    این مشکل شما احتمالا مشکلات DHCP می باشد.
    مثلا وقتی pc برای پروتکل DHCPپیکر بندی شده اما آدرس پیش فرض ویندوز (169 . 254 . x . x) را بر می گرداند ، مشخص می شود که کلانیت نمی تواند با سرورDHCP ارتباط برقرار کند .بایستی آدرس همان شبکه را داشته باشد . اما گاهی اوقات DHCP ارتباط برقرار کند و اما گاهی اوقات DHCP، آدرس subnet دیگری را به آن اختصاص می دهد.
    دعا کنید که این کارتون باعث بلاک یا مشکلات DHCP سرور نشده باشد. (فکر نکنم).

این چیزی هم که میگید غیر عادی هست. حالا از گروه فنی بررسی می کنیم.ببینیم خطایی صادر شده تو لاگهای سرور یا نه.شما مطمئن هستی که خوتوتتون درسته گوشیهاتون و یا چیزی روی خط تون نصب نشده ؟
    Last edited by BIZIMT; 29-09-2008 at 22:18.

4. 6 کاربر از BIZIMT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز paranoid_android's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

خوب بله این مشکل معمولا پیش نمی اید و عادی هست اما تا کی ؟
    استفاده از تجهیزات شبکه ای جدید می تواند جلوی این کارها را بگیرد. ما داشته ایم که یک کاربر توسط یک ip شروع به ارسال اسپم در اینترنت میشود و این چیزها باعث بلاک شدن و مشکلات NAT خواهد شد.
    حال تجزیه مشکل شما :
    گاهی پیش می آید که مشکلات شبکه ، ناشی از اشکلات سیستم عامل است و با یک بوت کردن یا برگردان اطلاعات به زمان اول مشکل را حل می کند.
    اما بعضی مشکلات با بوت کردن ساده از بین نمی روند . در این موقع ، در صورتی که کاربر کامپیو تر بتواند از خط فرمان (Command Prompt) سیستم عامل استفاده نماید ، یعنی فرمان ipconfig می تواند وجود اتصال فیزیکی را بررسی نماید .
    این مشکل شما احتمالا مشکلات DHCP می باشد.
    مثلا وقتی pc برای پروتکل DHCPپیکر بندی شده اما آدرس پیش فرض ویندوز (169 . 254 . x . x) را بر می گرداند ، مشخص می شود که کلانیت نمی تواند با سرورDHCP ارتباط برقرار کند .بایستی آدرس همان شبکه را داشته باشد . اما گاهی اوقات DHCP ارتباط برقرار کند و اما گاهی اوقات DHCP، آدرس subnet دیگری را به آن اختصاص می دهد.
    دعا کنید که این کارتون باعث بلاک یا مشکلات DHCP سرور نشده باشد. (فکر نکنم).

این چیزی هم که میگید غیر عادی هست. حالا از گروه فنی بررسی می کنیم.ببینیم خطایی صادر شده تو لاگهای سرور یا نه.شما مطمئن هستی که خوتوتتون درسته گوشیهاتون و یا چیزی روی خط تون نصب نشده ؟
    سلام و ممنون از توجهتون.
    اما اگر قرار بود با تایپ یه دستور ساده چنین مشکلاتی پیش بیاد پس اینترنت به کجا باید بند می بود؟!
    من بارها این دستورات رو رو شبکه های مختلف ISP ها تست کردم و هیچ مشکلی پیش نیومده اگر قرار بود با تایپ این دستورات چنین مشکلی برای DHCP سرور پیش میومد پس با این اوصاف همه جا باید شاهد چنین مشکلاتی می بودیم. تا جایی که بنده میدونم با release کردن ارتباط با DHCP Server قطع میشه اما با renew همه تنظیمات عمده TCP/IP + کل آپشنهای اون دوباره در اختیار کلاینت قرار میگیره. خیلی عجیبه که در بازه های زمانی ثابتی باید مجبور باشم بطور دستی به برقراری ارتباط دوباره با DHCP اقدام کنم! این وسط انگار یه چیزی گم میشه! یا ارتباط من با D.G قطع میشه و از حوزه پوشش DHCP خارج میشم و کلا از network بیرون می افتم یا اینکه سرویسم با DHCP دچار مشکل میشه. جالب اینه که حتما باید release رو انجام بدم و با renew کردن تنها ارتباطم دوباره برقرار نمیشه!
    به هر حال من روز شنبه همراه با مودم خودم میرم شرکت و مشکل را با بخش فنی درمیون میزارم.
    در مورد خط تلفن هم مشکلی که از طرف ما وجود نداره و چیز ی جدیدی هم رو خط اضافه نشده.

بازم ممنون.

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

100% نگفتم که مشکل از چی هست خوب من هم اشاره کردم که دستورات عادی برای یک سیستم هست و مشکلی رو پیش نمیاره و خیلی عجیبه ؟
    مودمتون چیه ؟ چون اگر درست ریست کرده باشید مشکل از اون هم نمیتونه باشه.
    در ضمن برای برسی این مشکل دوستان فنی گزارشات اخرین اتصال شما و مشخصات رو چک خواهند نمود.
    بله کار درستی انجام می دهید به شرکت مراجعه نمایید .

پروفشنال vahid_203's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    آذربايجان شرقي

5

Bizimt جان نمي خوام بحث رو ادامه بدم
    ولي چرا ناراحت ميشي ؟
    چيزي شايعه نشده
    چون جديدا همارا اين مدل مودم رو ميده به كاربراش من يه سوال كردم .. كه چه فرقي اين دو مودم دارن .. همين
    خوب شما هم بگو فرقي ندارن

به هر حال ممنون به خاطر جواب

به قول شما والسلام . خاتمه اين بحث

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

قربانت ناراحتی در کار نیست.
    vahid_203 نه عزیزم هیچ فرق خاصی نیست .
    ممنونم.

9. این کاربر از BIZIMT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز paranoid_android's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

100% نگفتم که مشکل از چی هست خوب من هم اشاره کردم که دستورات عادی برای یک سیستم هست و مشکلی رو پیش نمیاره و خیلی عجیبه ؟
    مودمتون چیه ؟ چون اگر درست ریست کرده باشید مشکل از اون هم نمیتونه باشه.
    در ضمن برای برسی این مشکل دوستان فنی گزارشات اخرین اتصال شما و مشخصات رو چک خواهند نمود.
    بله کار درستی انجام می دهید به شرکت مراجعه نمایید .
    siemens
    ممنون.

آخر فروم باز farshif's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    hamin doro var

پيش فرض

با Internet Explorer هم امتحان کردید؟
    اینم IE :

اگه برا شما هنوز کار می کنه لطفا ip سایت رو اعلام کنین . ممنون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه برا شما هنوز کار می کنه لطفا ip سایت رو اعلام کنین . ممنون

IP سایت رو چطوری اعلام کنیم؟ اصلا اینی که میگید، اینو کجا مینویسه؟؟؟؟
    هوم؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •