تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 133 از 1126 اولاول ... 3383123129130131132133134135136137143183233633 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,321 به 1,330 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

داره خودمونی میشه Dokhtar_Bache's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    طــــــــــــــــهران

13

آخه مگه میشه بعد از یه ترم 24 واحد پاس کرد؟
    آزمون واسه تغییر رشته سخته یا راحت؟کلا آزمونش چطوره؟
    کی برگزار میشه؟
    من برای امتحان تغییر رشته درخواست دادم.امتحانش شهریور برگزار میشه.چند درس مشخص رو باید بخونیم اگر نمره هر درس حداقل 10 بشه معدل کل هم حداقل 12 قبول میشیم.در ضمن جوابش مهر ماه میاد.یعنی باید یا از رشته قبلی مرخصی بگیری یا طبق معمول انتخاب واحد کنی.کارشناس ما که میگفت امتحانش سخته!!! باید حسابی بخونی. البته نمیدونم اگه الان کسی بخواد درخواست بده قبول کنند یانه.ولی به امتحانش میارزه...

2. این کاربر از Dokhtar_Bache بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه gaxter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

آخه مگه میشه بعد از یه ترم 24 واحد پاس کرد؟
    آزمون واسه تغییر رشته سخته یا راحت؟کلا آزمونش چطوره؟
    کی برگزار میشه؟
    منظورم اینه حداقل یه ترم تو دانشگاه بوده باشین و تحصیل کرده باشین نه اینکه همون مهر بری واسه تغییر رشته.
    آزمونش هر سال خرداد یا تیر برگزار میشه.
    شما فعلا دانشگاه قبول شو و مهر ثبت نام کن بعد به فکر تغییر رشته باش.آخه اینا چه فکراییه که میکنید اینقدر به خودت سخت نگیر.

آخر فروم باز mohsensoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    روی زمین

پيش فرض

منظورم اینه حداقل یه ترم تو دانشگاه بوده باشین و تحصیل کرده باشین نه اینکه همون مهر بری واسه تغییر رشته.
    آزمونش هر سال خرداد یا تیر برگزار میشه.
    شما فعلا دانشگاه قبول شو و مهر ثبت نام کن بعد به فکر تغییر رشته باش.آخه اینا چه فکراییه که میکنید اینقدر به خودت سخت نگیر.
    ممنون
    آخه الان باید بدونم چی به چیه تا توی انتخاب رشته مشکلی پیش نیاد
    اومدیمو یه رشته ی درپیت قبول شدم
    در مورد مدل آزمونش توضیح ندادیا

پروفشنال !Bikhaneman!'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

نه میثم جان اشتباه میکنی.چون کسایی که مشروط درس یا میانگین هستن حد اکثر تا دو درس هستن نه بیشتر.پس شما باید دو درس رو پاس کنی.اگه مشروط درس هستی برو دانشگاه ببین موقع کنکورش که امتحان دادی نمره تراز کدوم درست زیر 10 بوده همونو باید پاس کنی. کلا اشتباه راهنماییتون کردن.
    سلام gaxter جون
    آقا من امروز رفتم دانشگاه سراغ نمره های ترازم..فقط یه درس رو زیر 10 بودم اونم بخاطر اینکه سفید داده بودم
    امممماااااااااااااااا مسئول آموزش گفت هیچ فرقی نداره !! گفت همه کسانی که وارد میشن باید بر اساس نمره خام واحد بردارن نه تراز !!
    گفت پیام نور میاره روی تراز که دانشجو بگیره بعدش باید پاس بشه اگه قرار بود تراز ملاک باشه که دیگه همه خوش به حالشون میشد و هیچ درسی از دانشپذیری باقی نمیموند!!!
    جریان چیه ؟ خودت از مسئولی شنیدی که تراز ملاکه یا همینطوری میگی ؟
    آخه من از دو نفر پرسیدم هر دوشون همونو گفتن

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

[QUOTE=!Bikhaneman!;4008908
    Last edited by gaxter; 25-07-2009 at 13:56.

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام gaxter جون
    آقا من امروز رفتم دانشگاه سراغ نمره های ترازم..فقط یه درس رو زیر 10 بودم اونم بخاطر اینکه سفید داده بودم
    امممماااااااااااااااا مسئول آموزش گفت هیچ فرقی نداره !! گفت همه کسانی که وارد میشن باید بر اساس نمره خام واحد بردارن نه تراز !!
    گفت پیام نور میاره روی تراز که دانشجو بگیره بعدش باید پاس بشه اگه قرار بود تراز ملاک باشه که دیگه همه خوش به حالشون میشد و هیچ درسی از دانشپذیری باقی نمیموند!!!
    والا این جوری به ما گفتن : دانشجوهای مشروط درس دروسی رو که نمره ترازشون زیر 10 بوده تا آخر تابستون فرصت دارن با نمره خام بالای 10 پاس کنن و بقیه دروس دانشپذیری رو هم که نمره ترازشون در دانشپذیری بالای 10 ولی نمره خامشون زیر 10 بوده تا آخر دوران تحصیل فرصت پاس کردن دارن.
    در کل یا تو مسئول رو خوب متوجه منظورت نکردی یا اون مسئول کلا تعطیل تشریف دارن.
    همون درسی رو که تو دانشپذیری نمره ترازش زیر 10 بوده تا آخر تابستون باید پاس کنی وگرنه اخراجی.بقیه دروس هم که نمره ترازشون بالای 10 هست ولی نمره خام زیر 10 تا آخر دوران تحصیل فرصت پاس کردن داری.
    باور نداری بیا نگا کن:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. این کاربر از gaxter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

ممنون
    آخه الان باید بدونم چی به چیه تا توی انتخاب رشته مشکلی پیش نیاد
    اومدیمو یه رشته ی درپیت قبول شدم
    در مورد مدل آزمونش توضیح ندادیا
    والا نمیخوام یه چیز بگم اشتباه باشه بعد مشکلی واست پیش بیاد.از نوع آزمونش خبر ندارم.بهتره بری از خود دانشگاه بپرسی یا زنگ بزن بهشون.

10. این کاربر از gaxter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام gaxter جون
    اینجا هم قسمت نظرات اینا یه نیگا بنداز .وبلاگ مال یکی از مسئولین آموزشه.خدا خیرش بده
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

12. این کاربر از gaxter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

میثم جان تو چه جوری خذف ترم میکردی؟من یه درس رو نرفتم سر جلسه الان که نگاه کردم صفر دادن.مگه نباید غیبت بزارن؟

پروفشنال !Bikhaneman!'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

میثم جان تو چه جوری خذف ترم میکردی؟من یه درس رو نرفتم سر جلسه الان که نگاه کردم صفر دادن.مگه نباید غیبت بزارن؟
    طبق بخشنامه جدید نرفتن سر جلسه برابر حذف درس هست در واقع یه چیزی تو مایه های حذف ماده 31 دانشگاه آزاد
    اگه 0 زدن حتما برو پیش مسئول آموزش اعلام کن که اگه قراره تغییراتی صورت بگیره زودتر اقدام کرده باشی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •