یعنی یه نفرم نیست که جوابه مارو بده ....
یعنی یه نفرم نیست که جوابه مارو بده ....
به نظر من دل بگیری بهتر قیمت مورد نظرت رو بگو تا برات معرفی کنم
سلام دوست عزيز . ممنون به خاطر همه جوابهايي كه به من دادي
باور كن ديگه در مورد گرافيكش قانع شدم
اما آخه من كلي سوال ديگه هم پرسيده بودم . مثل صداي هاردش و يا دي وي دي رامش و هم اينكه در استفاده هاي طولاني مدت با فشار سنگين پردازشي و يا در بازي مشكلي واسش پيش نمياد كه اگه مثلا روزي 10 12 ساعت روشن باشه
آقا من يكم رو اين زمينه ها وسواس دارم . بهم حق بده كه نگران باشم آخه ميخوام 1600 1700 بدم پاش ، پس بايد اصلاعات كامل داشته باشم ، به قول خودتم كه اين فروشنده ها چيزي نميفهمن و كلا چيزي نميدونن
پس فقط تو رو داريم كه بايد جواب اين همه ملت رو بدي
آقا واسه زحمت هايي كه واسه اينجا ميكشي ممنون . حالا منتظر جوابت در مورد بقيه سوالهام هستم![]()
سلام
Acer » Extensa » 5620
با پردازنده کر 2 دو 1.86 گیگاهرتز تی 5550 با کش 2 مگ یا سانتا روزا 1.83، رم 3072 مگا بايت ، هارد ساتا 250 گيگ ، صفحه تصوير 15.4 اينچ وايد برایت ، دی وی دی رایتر دوال ، كاردريدر ، کارت گرافيكی 358 مگ اینتل ، وایرلس ، وب کم 1.3 مگاپیکسل ،فایر وایر پورت با گارانتی ارتاک به قیمت 780 هزار تومان خوب هست؟
من با کامپیوتر همه کاری می کنم غیر بازی.
می خواهم ساعت های متمادی، بالای 17 ساعت در روز، بتوانم روشن داشته باشم.
ممنون می شوم .![]()
یه مشاوره در مورد قیمت cpu های لپ تاپ و نحوه ی انتخابشون برامون بزارید ببینیم کدوم cpu را انتخاب کنیم بهتره ؟!
مثلا اگر فلان cpu با فلان cpu مقدار ناچیز اختلاف داشته باشه
همچنین توی نحوه ی انتخاب برند ها یه مقدار بیشتر توضیح بدید
همچنین در مورد کارت های گرافیکی
يكي از يوزرهاي همين فروم xps1530 خريده بود... گفت هارد يا اپتيكال درايو يه كم صدا داره (يكيشون بود يادم نمياد كدوم) اما ميشه ازش گذشت... اذيت نميكنه.
واسه استفاده طولاني مدت و سنگين هم بهتره يه كولر پد واسش بخري تا داخنكنه..
با سلام
اگر ميشه حدود قيمت لپ تاپ با مشخصات زير را به من بدهيد
dell inspiron 1520 t7500
cpu 2.2 core 2 duo 4m cash
ram 2g ddr2
hard 160 sata 5400 rpm
graphic 256 gforce 8600 gt
واسه چه كاربردي ميخواي...
مثلاً واسه كاربرد در حد اداري (نرم افزارهاي آفيس و اينترنت) سي.پي.يو سلرون و گرافيك شير خوبه
كاربري متوسط cpu پنتيوم دوال كور و رده پائين كور 2 دوا (مثلاً سري 5... مثل 5250)
كاربري بازي و حرفهاي تر cpu كور 2 دوا با گرافيك حداقل جيفورس 8400
قيمت و مشخصاتش خوبه اما به نظرم سري اكستنسا زياد جالب نيست ...
حدوداي 1.200.000 بايد باشه .... اگه صبر كني قيمت دقيق تر رو حسين و رجيستر يوزر بهت ميدن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)