تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 133 از 288 اولاول ... 3383123129130131132133134135136137143183233 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,321 به 1,330 از 2871

نام تاپيک: ✔ تاپیک جامع مباحث مرتبط با کارشــناســی ارشـــد

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا باورت میشه از 2 ساعت من 1 ساعت و ربع فقط رو زبان بودم؟ ریاضی رو من نزدم داداش
    3 تا پسیج آخه ؟ امتحان های IELTS سه تاپسیج داره .واقعا سخت بود . دوستم که این مدرک رو داشت 100% گفت زدم !
    ولی چیزی که جالب بود این بود که خیلی از صندلی ها خالی بود . انگار خیلی ها نیومدن !
    دقیقا.....زبانش افتضاح بود...یکی از متنهای رشته کامپیوتر یک صفحه و نیم بود....یکی دیگه مال TBM بود که خیلی به زور تونستم بفهمم....چند تا سو.ال لغت هم آخر سوالات زبان بود که نسبتا آسون بود...من که دانشگاه زبان رو بیست گرفتم و دائم به انگلیسی لکچر میدادم و ادعام میشد از بیست تای زبان حدود 14 تا رو زدم...

ریاضیات ...ریاضی مهندسی رو هیچی نزدم...فقط محاسبات عددی و ساختمان گسسته رو زدم...ریاضی مهندسی وقت گیر بود...

تخصصی معماری کامپیوتر خیلی خوب زدم...فکر کنم یه خراب شده ای قبول بشم...البته از همین فردا باید بشینم بخونم برای سراسری....چون آزاد بجز علوم تحقیقات ارزش درس خوندن نداره (( گرایش ما معماری کامپیوتر هست و تو تهران فقط علوم تحقیقات این گرایش رو داره...امتحان امروز هم اونجا بود ))

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

امتحان سر ساعتش برگزارشد .ناظرا کارشون رو خیلی خوب انجام دادن. سوالات کاملا استاندارد بود از اونجایی که بنده هر کدوم رو بالای 50 زدم عرض میکنم.
    مراقبت و چک کارت ملی و همه و همه سر موقع و کاملا بجا انجام شد .ناظر کاملا حواسش بود کسی تقلب نکنه .چون تقلب یعنی تو که چیزی بلدی با کسی که چیزی بلد نیست یکی هستی و این حماقت محضه
    من راضی بودم .تو امتحال سراسری واقعا گند زدن و ناظرا خداییش خودشون تقلب میدادن انقدر حرص آدمو درمیووردن

3. این کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

حالا نتیجه هاش کی می یاد؟ حدودا بگید چند ماه دیگه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه man7tomani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    VS/Projects

پيش فرض

حالا نتیجه هاش کی می یاد؟ حدودا بگید چند ماه دیگه؟
    فکرکنم شهریور باشه

6. این کاربر از man7tomani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

دوستان کسی عمران داد جمعه؟
    اگه کسی داد لطفا بهم بگه ببینم گذینه های سوالا با هم فرق داشتن؟ یعنی می دونم سوالها همه یکی بود. می خوام ببینم پاسخ ها هم یکی بود یا جا به جا بودن!
    آخه چندتا تست تقلب دادم چندتا هم تقلب گرفتم. اگه کسی جمعه عمران داد و از این قضیه اطمینان داره که گذینه ها فرق داشتن یا یکی بودن بهم بگه.
    مرسی

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تــــهــرانـــــ /

پيش فرض

دوستان کسی عمران داد جمعه؟
    اگه کسی داد لطفا بهم بگه ببینم گذینه های سوالا با هم فرق داشتن؟ یعنی می دونم سوالها همه یکی بود. می خوام ببینم پاسخ ها هم یکی بود یا جا به جا بودن!
    آخه چندتا تست تقلب دادم چندتا هم تقلب گرفتم. اگه کسی جمعه عمران داد و از این قضیه اطمینان داره که گذینه ها فرق داشتن یا یکی بودن بهم بگه.
    مرسی
    ســلام.....هم سوالا یکی بود..هم گزینه هاش....توی راه رو بودم من..خودم با پشت سری چک کردم...یکی بود...اون ردیفی ها هم داشتن چک میکردن..اوناهم یکی بود....خیالت راحت..

9. 2 کاربر از Mahdi/s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همگی

من ارشد آزاد در گروه معماری کامپیوتر امتحان دادم.

زبان حدود ۱۴ تا زدم (( توضیح اینکه سه واحد زبان عمومی و دو واحد تخصصی رو در دانشگاه ۲۰ گرفتم ولی سر جلسه کرک و پرم ریخت...نامردها از تافل هم بدتر سوال دادند . فارغ التحصیل از آزاد تهران جنوب هستم))

ریاضی هشت تا زدم (( از بیست تا ))

مشترک پنج تا زدم (( از بیست تا - نظریه زبانها و سیستم عامل هیچی بلد نبودم...حالم از این دو تا درس بهم میخوره ))

تخصصی معماری کامپیوتر هم ۱۴ تا زدم (( اونهم از بیست تا ))

البته به شدت هم وقت کم آوردم.

-----------------------

انتخابها هم اینها بودند:

مهندسی کامپیوتر معماری کامپیوتر:
    علوم تحقیقات
    قزوین
    اراک
    آشتیان
    نجف آباد.

به نظر شما کجا قبول میشم...؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    شاهرود

پيش فرض

کسی می تونه در مورد کتابای آمادگی کنکور ارشد هنر راهنماییم کنه لدفن؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام. من تازه عضو شدم.كارشناسي مترجمي زبان اغنگليسي دارم .ولي نميدونم ارشدم رو چي بخونم. از استادام كه ميپرسم ميگن رشته هاي مديريت رو انتخاب كن كه مرتبط با زبانه مثل مديريت بيمه و... ولي من هيچ دانش قبلي از اين رشته ها ندارم. در حال حاضر ترجمه انجام ميدم و تدريس خصوصي هم دارم ولي حرفه اي نيستم.چون بدليل رشته دانشگاهيم و نرفتن به كلاس هاي زبان خارج از دانشگاه تو مكالمه مشكل دارم .و موسسات به اين آيتم خيلي توجه دارند .ممكحنه راهنماييم كنيد كه چه رشته اي براي ارشد برم؟؟؟

حـــــرفـه ای kvhsade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    زير آسمون خدا

پيش فرض

سلام قابل توجه بچه های رشته ریاضی(بخصوص فارغ التحصیلان دوره های گذشته)
    همانطور که میدانید از چند سال قبل در عنوان و سرفصل دروس کارشناسی ریاضی تغییراتی ایجاد شده است برهمین اساس قرار است کنکور سراری ارشد آینده با توجه به این تغییرات برگزار شود
    برای همین خواستم تا فرصت هست بچه ها (بخصوص فارغ التحصیلان دوره های گذشته) که قصد شرکت در آزمون آینده را دارند برن با توجه به تغییرات انجام شده خودشان را برای کنکور آینده آماده کنند تا غافلگیر نشوند
    همانطور که گفتم این تغییرات مربوط سرفصل دروس و عنوانین درسها میباشد
    برای آگاهی از این تغییرات میتونید تحت عنوان ( سرفصل آموزشی رشته ریاضیات و کاربردها)سرچ کنید

موفق باشید

Last edited by kvhsade; 10-06-2013 at 19:54.

14. این کاربر از kvhsade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •