آقا حواله چطوري زدي چي گفت؟؟؟ من حواله اينترنتي كردم بعد سريال رو ميزنم قبول نميكنه. شماره سريال من مميز نداره ولي 9 رقم هستش چيكار بايد بكنم؟؟؟ از كدوم شماره بايد بزنم مسخره كردن. الان از سايت بانك پرينت صورت حساب رو گرفتم فكس كنم
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
آقا حواله چطوري زدي چي گفت؟؟؟ من حواله اينترنتي كردم بعد سريال رو ميزنم قبول نميكنه. شماره سريال من مميز نداره ولي 9 رقم هستش چيكار بايد بكنم؟؟؟ از كدوم شماره بايد بزنم مسخره كردن. الان از سايت بانك پرينت صورت حساب رو گرفتم فكس كنم
وحيد جان من هم بانك نرفتم از موبايلم حواله كردم ولي اين آسياتك حواله رو هم درست انجام نميده مسخره كرده. من با سايت صبانت اينقدر مشكل نداشتم. آسياتك تنها مزيتش اينه قعطي نداره ولي از هر لحاظ آشغال هست
تذکر : شماره فیش واریزی خود را از بعد ممیز و بدون در نظر گرفتن 0 بعد از ممیز وارد نمائید، به طور مثال برای شماره فیش 0120123/54 عدد 120123 صحیح میباشد .
شارژ اینترنتی ندارن نامردا ! شماره حساب پارسیانشون چیه ؟
سلام
به من همین طور که سایت اعلام کرد عمل کرد
24 ساعت بعد فعال شد
الان 64 نامحدود دارم
100 مگابایت هم تو 24 ساعت میده
کاش همشو استفاده میکردم
شماره فیش رو باید بعد از ممیز و بعد از صفر بزنید
همون طور که وحید جان گفتن
وحید جان من این شماره حساب ها رو دارم
بانک ملت حساب جاری به شماره 10625696 به نام شرکت انتقال داده های آسیاتک
بانک ملت : حساب جام 96/106256 نزد شعبه سپهبد قرنی بنام شرکت انتقال داده های آسیاتک
بانک پارسیان : حساب جاری 0100060972006 نزد شعبه فردوسی بنام شرکت انتقال داده های آسیاتک
اینم شماره فکسشون : 88758746
Last edited by Hamid Reza; 19-04-2009 at 14:34.
سزای این جور شرکت های نخریدن هست! من به خدا حوصله اینکه بیان از رانژه بیرون بدن خط و و بعد بدی یه جا دیگه 1 ماه طول بکشه و.. ندارم وگر نه آنن به خدا سرویس رو دیگه قعط میکردم! :(
حالا من که حواله اینترنتی کردم شماره سریال رو له من اینجوری داده : 880088999 ??? خوب این رو باید چطوری زد؟؟؟ الته دیروز 3 جورش رو هم زدم بعد صبح از سایت بانک صورتحساب گرفتم فکس کردم امروز شارپ ده البته فکر کنم فکس رو هنوزدیدن برای همون حواله هست. نمیدونم در کل صحیح شماره سریال چجوری هست؟؟
آقا یه خبر خوش :
همون جور که گفتین من از آسیاتک پول میگیرم و از این جور حرفا !
امروز تو سایتشون در قسمت نظرات کاربران نوشتم من و دوستام به خاطر اینکه شارژ اینترنتی رو ورداشتین میخایم سرویسمون رو عوض کنیم و تعدادمون هم کم نیست !
فکر میکنید چی شد ؟ من الان اینترنتی شارژ کردم !
سریع ترسیدن ! البته نفوذ منم در این جریان مهم بود ! دی :
به هر حال شارژ اینترنتی دوباره فعال شد و من الان 5 گیگ حجم خریدم !
===
تو سایتشون فقط شماره حساب بانک ملت رو دادن و اون حساب ممیزی هم مال بانک ملته !حالا من که حواله اینترنتی کردم شماره سریال رو له من اینجوری داده : 880088999 ??? خوب این رو باید چطوری زد؟؟؟ الته دیروز 3 جورش رو هم زدم بعد صبح از سایت بانک صورتحساب گرفتم فکس کردم امروز شارپ ده البته فکر کنم فکس رو هنوزدیدن برای همون حواله هست. نمیدونم در کل صحیح شماره سریال چجوری هست؟؟
این شماره شما مال پارسیانه ! یا زنگ بزن شرکت بگو اینجوریه یا بازم امتحان کن یا صبر کن فکس رو چک کنن
وحید جان شما تازه نظر دادی من 2 هفته پیش گفتم که ایمیل زدم تهدید کردمشون آخه اسم و فامیلم رو گفتم میشناسن تا حدودی که کی هستم. من داییم و شوهرخالم قاضی هستنحقم رو کسی نده دیگه از اینا اقدام میکنم میگیرم البته گفتم بهتون همیشه متحد بشید از هر چیزی بهتر هستش و مجبورن با شرایط ما بسازن چون ما نباشیم اونا نیتونن پول در بیارن ما احتاجی نداریم حتما اینترنت بگیریم از اینا ولی کاری کردین سو استفاده کنن ازمون. بابا اینا با پول ما ها به اینجا میرسن
نه آقا من بانک ملت دارم و از طریق همراه بانک و سایت بانک ملت پول رو از حساب به حساب بانک ملت آسیاتک ریختم مشکلی نداشت اون شماره شماره فیشن هستش ولی ممیز نداره اینا نوشتن باید بعد ممیز رو بزنی تو قسمت حواله. حالا منظور من رو گرفتی حرف من رو قشنگ نخوندی یه چیزی جواب دادیا![]()
Last edited by mrmostafa; 20-04-2009 at 17:15.
خب تو که نگفتی با همراه بانک ملت ریختی !
زنگ زدی بهشون بگی ؟
راستی این شماره که بهت داده مطمئنی شماره فیش هست ؟
چون من اینترنتی که پول به حساب جایی میریزم شماره سریالی که به من میده با اونی که به فروشنده اعلام میکنه فرق داره.
شاید اینم اینجوریه.
یکم هم با اعدادش بازی کن. مثلا 2 3 رقمش رو حذف کن و ...
ببین این هممثل شماره فیش 9 رقمی هست اولش هم 2 تا صفر دارهدر کل مشکل من که حل شد همین شماره رو رو زده بودم بعد 25 ساعت شارپ شدش. الانم که میگی شاپ آنلاین رو گذاشتن. تاریخ من 5 اردیبهشت تموم میشه. بخوام 128 نامحدود بگیرم چیکار کنم؟؟ از سایت نمیشه انتخاب کرد زنگم میزنی هیچ کس جوابگو نیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)