خوب سلام چطوریش که نمیدونم فقط وقتی به دنیا بیاد فکر کنم مرخصی داشته باشی.
آخرین درجه افسانه ی فوتبال هست و بعد از اون سرمایه دارا هستند که رئیسن شما دیگه نمیتونی توی جایی که خودت کارمیکنی سرمایه دار بشی مگر اینکه اول سرمایه دار میشدی بعد میرفتی کار میکردی اون موقع مثلا میتونتسی زنتم بیاری تو کار بعد به اون ترفیع بدی ولی خودت نچ البته اینم رئیس نمیشه تا حد همون افسانه ی فوتبال هست.
فقط سیم زن مرخصی داره که اونم بهش پولشو میدن ولی نمیره سرکار.
اون کتابم توی کتابخانه هست توی کتاب فروشی هم هست البته هرچی عکس بچه گونه داشت رو بخر.
اگه منظورت اونی که مربوط به هوش بچست باید با سیم زن باید بزنی روی بیمارستان و گزینه ای هست به نام مدینیس medinic که 250 دلارم پول بقلشه اینو بزنی سیم زنت پا میشه میره اینو باید 3 بار روزی 1 بار انجام بدی بعدشم بچه به دنیا میآد(ممکنه مقدار پول فرق فوکوله!)
اگه نه منظورت اونی هست که وقتی میخواد بچه بزاد خودش میره تو حالت تابلوییبعد با سیم مرد روی سیم زن میزنی نوشته take hospital میره هوستپیتال بچه به دنیا میاد.
خیر دختری یا پسریشو شما نمیتونی تعیین کنی قیافشونم بسته به نوع قیافه ی بابا با مامان یه چیز چپل چلاقی درمیآد(یه راه حلی فرضی وجود داره برای این موضوع خودم نمیدونم تستش که بد نیست البته بهش نمیخوره گفتم فقط فرضیه وقتی با سیم مرد روی زن بزنی ترای پسر در میاد اگه با سیم زن بزنی روی مرد دختر در میاد این همون طور که 200 بار گفتم فرضیه 100 درصدی نیست فرض میفهمی فرضه
!)
خونشو باید ببینیش تا معلوم شه که کسی نمیدونه کی هست آخه مگر اینکه رئیست باشه![]()