پس مشکل از بنزین هستش؟
آخه من حدود 4 هزار تا پیش واسه دومین بار سنسور اکسیژنش رو عوض کردم (تو خود پک ایساکو خریدم) ولی از دو هفته پیش تقریبا صدی 11 میسوزونه، وحشتناک شده، یه گاز میدم یه درجه عقربه میره پایین
پس مشکل از بنزین هستش؟
آخه من حدود 4 هزار تا پیش واسه دومین بار سنسور اکسیژنش رو عوض کردم (تو خود پک ایساکو خریدم) ولی از دو هفته پیش تقریبا صدی 11 میسوزونه، وحشتناک شده، یه گاز میدم یه درجه عقربه میره پایین
سلام
یه سوال؟
سیم کشی برای باندهای تو در عقب تیپ 2 انجام شده یا نه ؟
انجام شده دوست من نگران نباشید.
ادیت.............
Last edited by total_overdose; 26-02-2011 at 00:18.
سلام
دوستان من ۸تومن نهایتا پول میتونم جور کنم واسه خرید ماشین که قصدم خرید پراید بود
ولی حالا یکی از اقوام که 206 تیپ6 داره وقتی بهش ګفتم ماشینت رو میفروشی ګفت که قصد فروش داره ولی بعد از تعطیلات عید
مشخصات ماشین:
مدل 1388
کارکرد 50000
ګلګیر جلو رنګ داره
رنګ سفید
قیمت ۱۴ تومن ګفت ولی بازم تاکید کرد که هرچی نمایشګاه ماشین بګه
حالا با این اوصاف این ماشین بدرد من میخوره؟؟؟
من بیشتر استفاده ام از ماشین داخل شهریه و اصلا اهل ګاز دادن نیستم
پیشهادتون رو بګید
مرسی
سلام به همه دوستان عزیز
من یه مقدار پول جور کردم تا یه 206 یا پارس بخرم اما بین دو راهی موندم نیاز به راهنمایی دارم
نمیدونم کدوم به صرفه تر هست؟
سلام دوست من.
اول اینو بگم که 206 کلا خودرویه یه صرفه تری هست.
هم از نظر امکانات هم از نظر مصرف سوخت و هم زیبایی.
تنها مزیتی که پارس داره اینکه جادار تره.
در ضمن اگه بگین 206 کدوم تیپ مد نظرت هست دوستان بهتر میتونن کمک کنن.
اگر پولت به 14 تومان میرسه خب میشه یک 206 تیپ 2 بخری ولی اگر بیشتر داری بازم میتونی 206 با تیپ های دیگه بگیری که خیلی مصرف سوختش پایین تر از پارس هست.![]()
اینجا تاپیک مشاوره نیست ولی :
شما که میگین نهایتا 8 تومان جور شده. 14 تومان رو قسطی میگیره؟
سالم بودن ماشین و موتور یک طرف و سالم بودن گیرباکس اتومات هم یک طرف. گیرباکس اتومات دیر مشکل پیدا میکنه ولی اگه مشکل پیدا کنه خرجش بالاست. ببرید یک نمایندگی معتبر و بگین ماشین رو معاینه فنی کنه. اگرم طرف آشنای مورد اعتماد هست که هیچی.
دیگه کمی بالا پایین کنید تصمیم بگیرید خودتون.
اما در نظر داشته باشید
سلام بر بچه های 206 دار. من 8.5 پول دارم میخوام اولین ماشینم رو بگیرم. همه میگن خرج 206 بالاست و این چیزا. حالا چقدر خرج داره؟
با این پول فکر کنم تیپ 2 مدل 84-5 گیر بیارم، درسته؟کلا می ارزه به جای پراید صفر بردارم؟بگم که خودم 206 خیلی دوست دارم!
پ.ن:میدونم تاپیک مشاوره نیست.بچه ها 206 دار میخوام جواب بدن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)