از منوی Download گزینه Option و سپس و در پنجره ظاهر شده پایین آخرین دکمه که روش زده شده Edit رو بزنید پنجره ای باز میشه که اونجا میتونید تعیین کنید این پنجره دانلود که میگید آزار دهنده هست برای چه فایل هایی باز بشه
از منوی Download گزینه Option و سپس و در پنجره ظاهر شده پایین آخرین دکمه که روش زده شده Edit رو بزنید پنجره ای باز میشه که اونجا میتونید تعیین کنید این پنجره دانلود که میگید آزار دهنده هست برای چه فایل هایی باز بشه
کرک معتبر و تست شده برای نشخه 6
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
SHIP جون درست گفتی.دانلود مشکل داشت اما نمیدونم چرا COMPATE زده بود جلوی فایل ها.
ممنون
برخی مواقع اینطوری میشه مخصوصا زمانی که دانلود یک فایل در بینش اختلال و یا وقفه میوفته
سلام
من مدتی میشه که دیگه نمیتونم با برنامه IDM از یوتیوب فایل FLV دانلود کنم...یعنی فایل رو توی اکسپلورر برام پخش میکنه اما قسمت بالا سمت راست که برای دانلود با IDM هست رو میزنم بعدش پیغام میده که اجازه دانلود ندارم!
کسی میدونه راه حل چیه؟
شما همونطوری که آدرس پادف.ی.یلتر رو به مرورگرت دادی باید برای IDM هم تعریف کنی که از پاد.ف.ی.یلتر استفاده کنه.
از بخش options برو به سربرگ Proxy و اونجا IP و port رو بهش بده.
نیازی به این کارها نسیت شما آخرین ورژن رو همراه با کرک معتبر نصب کنی و مطمئن بشی تو قسمت تنظمیات IDM تیک فایل های FLV برای دانلود اتوماتیک خورده باشه دیگه مشکلی نباید داشته باشید
من چند شب قبل به راحتی از یوتوب دانلود داشتم
جالبه!با IDM نمیشه ولی با ویندورز میشه راحت دانلود کرد!
سلام
من یه فایل ویدویی رو با idm رو نصفه دانلود کردم راهی هست بشه همین مقدار رو باز کرد؟ تا ببینم فایل درستی رو دارم میگیرم یا نه؟
راستش من با AOL Browser سایت باز میکنم و ------ اینها ندارم...واسه همینم نمیدونم باید چی برای IDM تعریف کنم
من ورژن 6.05 که توی همین سایت بود رو همراه پچ و سریال دانلود کردم ولی همچنان مشکل دارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)