چی بودی لایزر قدرتو ندونستم
اینم سرعت الانم با آسیاتک مزخرف
دوستان اگه بهتون زنگ زدن گفتن میخایم ادغام کنیم بگید نمیخایم سمج بشید انتقالتون ندن به آسیاتک گول اون 4 مگی که
تو اول سایتش نوشته نخورید زیر بار نرید آسیاتک خیلی دزده
چی بودی لایزر قدرتو ندونستم
اینم سرعت الانم با آسیاتک مزخرف
دوستان اگه بهتون زنگ زدن گفتن میخایم ادغام کنیم بگید نمیخایم سمج بشید انتقالتون ندن به آسیاتک گول اون 4 مگی که
تو اول سایتش نوشته نخورید زیر بار نرید آسیاتک خیلی دزده
Last edited by messi3; 14-04-2012 at 21:01.
اصلا فایده نداره من میخوام برم از مخابرات بگیرم
واقعا مزخرفه پینگ من قبلا 60 -100 بود الان شده 400
حال نمیده دیگه نمیشه بازی کرد میگن مخابرات پینگش کمه
یک توضیح دقیقی از ادغام بدین چی میشه دقیقا کلن شرکت لایز جم میشه؟ تکلیف مشترکاش چی میشه ی؟کم گیج شدم من؟!
من هم لایزر بودن که منتقل کردن آسیاتک
فعلا که مزخرفه .... خداییش قدر لایزر رو ندونستم ... پینگ افتضاح و سرعت نصف سرعتی که گرفتین!!
تا چند روز صبر می کنم اگه درست نشد اینقدر زنگ میزنم بهشون تا پولم رو پس بدن
بعدم میرم پارس یا پیشگامان...
لایزر خدا رحمتت کنه!!!
---------- Post added at 07:36 PM ---------- Previous post was at 07:35 PM ----------
همه اش زیر سره مخابرات .. چون قرارداد لایزر رو تمدید نکردن و اونها هم مجبور شدن بفروشن شرکت رو!!
يعني چي فاصلمون رو زياد كنن ؟؟؟؟؟
الان من كه از شبانه دارم استفاده ميكنم (آسياتك) . افتضاحه !!! چي كار بايد بكنم ؟؟؟؟
خودشون سرخود براي من رو دادن به آسياتك . و يه سرويس به اصطلاح رايگان دادن روزا سرعتش بد نيست !! البته گفتن 512 ولي سرعت دانلودم بين 50 تا 60 هست !!!! و گفتن اينو داشته باش تا خطط رو بياريم رو پرتالمون !!!!!!!!!!!
حالا چي ميشه ؟؟؟؟؟ رفت تو پاچمون ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ يا خوبه اين آسياتك ؟؟؟
لایزر حیف شد واقعا من که دورم تموم بشه دیگه بی خیال اینترنت تو این مملکت میشم
الان 2 سالی بود مشترکشون بودم و واقعا خوب بود....نشون میده تو اینجا کیفیت کسی بره سراغش دخلش اومده
خداحافظ لایزری ها
فعلا يه سرويسي دادن گفتن رايگانه استفاده كنيد تا كاراتون انجام بشه !!!!! با گذشت سه روز هم خبري نشده !!!
اصلا چرا از لايزر مارو فرستادن آسياتك ؟؟؟؟ همه مشتركارو فرستادن ؟؟؟؟
سلام
بچه ها من دوسال پیش لایزر بودم؛ به دلیل درس خوندن در شهرستان اینترنتم رو پس دادم. امسال لایزر دیگه بهم سرویس نداد و خودم مستقیم از آسیاتک گرفتم. پیشتر توی تاپیکش خیلی جست جو زدم همه ازش راضی بودن. از سرعت روزانه تا دانلود شبانه. اما الان دانلود شبانه اش خراب شده!اما هنوز روزانش خوبه. احتمالا به خاطر همین جابجایی. می خواید کمی صبر کنید شاید درست بشه. به پیشگامان هم فکر نکنید! همه دارن ازش فرار می کنن!!!
آسیاتک روزانه
آسیا تک شبانه ( 1 به بعد )
سرویس: 1 مگابیت چابک 5 گیگ حجم
شاد باشین
Last edited by DariushGreat; 23-04-2012 at 13:43.
سلام اساتيد از انتقالات بگذريم چطور بايد وارد قسمت ورود كاربر اسياتك شد با يوز پسورد لايزر وارد نميشه؟!!ولي خودشون ميگن ميشه
اينم تست اسيا تك معلوم نيست كدوم سرويسشه ، اپلودش افتضاح
![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو برو داداش
اطلاعات کانکشن لایزرت رو بزن داخل میشه
دوباره میگم اطلاعات کانکشنت رو وارد کن یعنی شماره تلفن خونتون + یوزرنیم و پسورد کانکشن وارد میشه
---------- Post added at 05:10 PM ---------- Previous post was at 05:06 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با استفاده از quick task
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)