کسی نیست لینو جواب بده.....
کسی نیست لینو جواب بده.....
سلام دوست عزیز
ورژن 299 از نسخه های قدیمی است و مسلما نسخه های جدید بهترند البته از لحاظ امنیتی نسخه 303 با 299 آپدیت
شده تفاوتی ندارد ولی نسخه 411 از لحاظ امنیتی به ویژه مقابل Keylogger ها و Rootkit ها برتر است.
سلام دوست من
منظورت کدام تستها است من تا حالا ندیده ام کایرو توی هیچ تستی اول شود![]()
اگر می خواهی مقایسه فایروالهای موجود را با مبنای علمی ببینی به لینکهای زیر سر بزن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در یک کلام بر اساس آخرین تستها ( لینک اول جدیدتر است ) فایروال کومدو از همه قوی تر است و در ضمن کار کردن با آن
هم ساده بوده و مثل Jetico سرگیجه آور نیست.![]()
Last edited by vtn54; 31-12-2006 at 18:01.
سلام
این هم ورژنهای آخر
Kaspersky Anti-Virus 6.0
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدKaspersky Internet Security 6.0کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدقربانتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Adel.p30
سلام...
من چند تا سوال داشتم اول این کاسپراسکای وقتی آپدیت میشه چه جوری میشه اونارو واسه دفعه بعدی که
خواستم ویندوز عوض کنم نگه دارم که وقتی آپدیت میکنم حجم کمتری باشه وهر سری یه عالمه فایل دانلود نکنم؟
کاسپراسکای من 6.0 هست ولی قسمت های آنتی هک و آنتی اسپای نداره؟یعنی ناقصه یا آپدیت باید بشه؟
دوست عزیز اولا این که گفتی اول تمام ورژنها را پاک کنید منظورت از ورژن چیه؟
ثانیا من اونها را دانلود کردم ولی روی کاسپرسکی 6.0 کار نکرد و توی سایت هم نوشته مخصوص کاسپرکسی MT یا یه چیزی شبیه اون!!
دوست عزیز قسمتهای دیگر مستقل از آنتی ویروس هستند و باید جدا نصب شوند و ممکن سی دی شما پک کامل نباشه و فقط آنتی ویروس داشته باشه.
در ضمن برای نگهداری آپدیت کافی از مسیر :
D:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab
یک کپی تهیه کنی و بعدا که دوباره ویندوز را نصب کردی ابتدا آنتی ویروس را نصب کن سپس در محیط safe mode این پوشه را جایگزین کن. در محیط normal اجازه کپی و تغییر در آن به شما داده نمیشود.
موفق باشی
آقا دراین تست می بینید که چه فایروالی اول شده
آیا اون رو با آنتی ویروس کسپر نصب کنم بهتره یا اینترنت سکریتی کسپر بهتره؟!!!!
سلام
اگه هنوز مشكلتون حل نشده بايد در جواب سئوالاتتون بگم كه بايد اول فايل آپديتي رو كه دانلود كردين بايد از حالت فشرده خارجش كنيد بعد محتوياتش رو در پوشه Bases كه تو مسير زير قرار داره كپي كنيد در اين حالت سيستم يه پيغام جايگزيني ميده كه شما بايد گزينه yes to all رو اتنخاب كنيد
بعد از اتمام كپي سيستم رو restart كنيد حالا اگه روي آيكن كسپر كه تو نوار كار قرار داره وايسيد ميبينيد كه تاريخ آخرين update تغيير كرده و به روز شده
اينم مسير پوشه bases
موفق باشيدC:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Anti-Virus Personal Pro\
سلام خب عزیز دل,
معلومه دیگه شما اگه می خواید از فایر وال استفاده کنی حتما آنتی ویروس دانلود کن ولی اگه فایر وال خوب تو ذهنت نیست مث من اونوقت اینترنت سکیوریتی رو دانلود کن.
موفق باشی...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)