با اینترنت صبانت در شب از رپیدشیر میشه فایلهای حجیم رو دانلود کرد چون شنیدم شبا هر یک ساعت یک بار قطع میشه
با اینترنت صبانت در شب از رپیدشیر میشه فایلهای حجیم رو دانلود کرد چون شنیدم شبا هر یک ساعت یک بار قطع میشه
ديشب از ساعت 4.45 به بعد ديگه نتونستم كانكت بشم
سلام دوستان
به نظر شما بهترين نمايندگي كدومه؟
من از چند نفر پرسيدم صبا نت رو معرفي كردن
ممنون ميشم شما هم نظرتون رو بگيد.
سلام.
از دوستان کسی میدونه دانلود رایگان شاتل در ایام عید صحت داره یا نه؟
من برا شاتل ثبت کردم
مودمو از خودشون بگیرم یا برم بخرم ؟ اگه از خودشون باشه گدوو پیشنهاد میکنین ؟
فک کنم مودماش اینا باشه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از خودشون بگيري بهتره چون فردا مشكلي باشه ميگن چون مودمت خودت خريدي از اونه و از اين بازيها سرت ميارن
ممنون حالا کدوم بهتره ؟
Asus-AM602
Billion 5210
Level One FBR 1161
Paradyne 6105
Comtrend CT361
راستش من با اينا كار نكردم ولي در كل سايت (در بخش هاي مختلف بيشترشون) نظر به ايسوس دارن حالا بازم برو تو قسمت سوالات درباره خريد مودم حتما اونجا به جوابت ميرسي
چندتا سوال داشتم از دوستانی که صبح ها 1 یا 2 گیگ دانلود دارند اگه میشه یکی جواب بده :
از چه برنامه ای واسه دانلود استفاده می کنید ؟ چندتا کانکشن می دید ؟ و چند تا فایل همزمان میگذارید تا دانلود بشه ؟
من خیلی که بخوام دانلود داشته باشم 500 مگابایت میشه !
ممنون!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)