دوستان من دیشب دانلودم با سرعت بالا بوده،برای بقیه هم همینجوری بوده؟
دوستان من دیشب دانلودم با سرعت بالا بوده،برای بقیه هم همینجوری بوده؟
مگه شبانه پايين آمده بوده كه حالا بخواد بره بالا؟
مال من كه شبانه از 5 كيلوبايت بالاتر نميره واقعا افتضاح هستش
سرعت شبانه همچنان برای من بالاست. (55)
سرعت روزانه هم گاهی مثل سابق می شود.![]()
منم باید فاتحه صبا رو بخونم ، سرعت منم اومده پایین !
سلام.
مثل اینکه یک عده مینالند یک عده راضی.
مشکل چیه خدا میدونه.
نکنه random این کار رو کردند آره ؟
من روزانه چون فقط پیج باز میکنم و دانلود کم دارم زیاد برام فرق نداره ( اما نه اینکه بشم مثل دیال آپ ! )
اما شبانم یکبار مثل سابق میشه یکبار هم مثل دیال آپ !
برای بازی آنلاین داتک 128بهتره یا صبا نت 128؟
می شه لتنسی هر کدوم رو بگین؟
مــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــرسی
سلام به همه ی بچه های گل
اول بگم این زر زری که وزیر ict کرده مربوط به کاهش سرعت صبا نمیشه بلکه صبا نت اومد از اون حرفا سو استفاده کرد (خبر از یه منبع موثق)
ولی ظاهرا این افت سرعت بیشتر مربوط به 64 میشه که یه جورایی می خوان کاربرا رو به گرفتن 128 ترغیب کنند البته راجع به 128 نمیشه قطعی صحبت کرد اما چیزی که مربوط به 64 میشه اینه که هر چه بیشتر داره به dial up نزدیک میشه !
من خودم 64 داشتم تا اینکه 5 روز قبل درخواست 128 دادم و تمام این 5 روز رو هم صبر کردم تا به یه نتیجه ی ثابت در مورد اینترنتم برسم و اون اینکه من قبلا که با 64 فقط 7 k رسیو داشتم تو این چند روز ثابت روز 70 k و شب هم 80 رسیو داشتم ونمیدونم دوستان 128 دیگه چرا افت سرعت دارن بعضی ها هم مثل من سرعتشون عالیه ! عجیبه ! البته شایان ذکرست که منزل ما تا مخابرات 200 متر فاصله بیشتر نداره که خوب اینم تو سرعت تاثیر داره .
در هر صورت بازم صبا با این وضعیتش به خیلی جاها شرف داره وفقط اینکه دوستان 64 زود برن 128 بگیرن تا راحت بشن از این وضعیت.
itc نه ict
ضمنا فعلا خواستن بهت حال بدن خیلی زود کمش میکنند.
تفاوت قيمت 64 با 128 چقدر هستش؟
منظورم براي 3 ماه با ظرفيت 5 گيگ هستش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)