تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 133 از 326 اولاول ... 3383123129130131132133134135136137143183233 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,321 به 1,330 از 3257

نام تاپيک: سوالات مبتدی و عمومی (++C, C) خود را اینجا بپرسید

آخر فروم باز vahidsport's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

با DirectSound, DirectMusic میشه. احتمالا راههای ساده تری باشه نمیدونم ولی اینا برای DirectX هستن. اگه بخای خودت اطلاعات رو با یه حلقه یه زره یه زره بنویسی تو بافر و از یه طرف پشت سر هم پخش شه میتونی از DirectSound استفاده کنی. مطمئنن سرعت اجرای کدهاش بالاست و خیلی روون میتونی صدا رو پخش کنی. البته باهاش کار نکردم تو کتاب خوندم Sample هاشم دیدم که تو انترنت هم هست.
    ممنون

احتمالا این چیزی که شما میگی همینی هست که من می خوام
    فقط...

این DirectSound تو چه کتابخونه ای هست و کلا از کجا گیرش یارم

2. این کاربر از vahidsport بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام

من ويژوال استوديو 2008 رو نصب کردم
    الان به يه مشکلي برخوردم هر کاري مي کنم سورس هاي نوشته شده به زبان سي رو کامپايل کنم نمي تونم.

خطاي زير رو مي دهد :

LINK : fatal error LNK1104: cannot open file 'C:\Documents

حالا چطوري مي شه اين خطا رو رفع کرد

ممنونم.
    Last edited by Karmenwet; 17-12-2011 at 14:03.

داره خودمونی میشه Qadiany's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

ممنون

احتمالا این چیزی که شما میگی همینی هست که من می خوام
    فقط...

این DirectSound تو چه کتابخونه ای هست و کلا از کجا گیرش یارم
    تو DirectX_SDK هست که API هاش رو میتونی از سایت خود MSDN با نمونه Sample هاش دانلود کنی البته DirectX_SDK خودش خیلی حجمی نداره ولی با Sample هاش حدودا 500 مگابایته. ورژن قدیمیشو 500 مگ دانلود نکنی آخرین ورژنش DirectX11 شایدم 12 باشه برای همین سالا. اگه نتونستی دانلود کنی بگو فقط Direct_Sound رو برات ایمیل کنم کامپایلرتم بگو. اگه دانلود کنی بهتره چون dll هاشم همراهش هست. DirectX برای ++C و #C و VB و Delphi و احتمالا چیرای دیگه هست. من برای دلفی و ++C رو دارم. طرز کارشم تو اینترنت بگردی نمونه های زیادی ازش پیدا میکنی. حتی صدا رو میتونی سه بعدی پخش کنی.
    یه چیزی هم هست به اسم OpenAL اگه اشتباه ننوشته باشم، برای کار با صدا. همون طور که OpenGL که برای نمایش سه بعدیه مثل Direct3D هست، OpenAL هم مثل DirectSound برای کار با صدا هست. از اونم میتونید استفاده کنید.
    اینجاها سر بزن:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5. این کاربر از Qadiany بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

از دوستان کسی نیست جواب پست 1322 رو بده؟

سپاس.

اگه نباشه جاش خالی می مونه subliz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    همین دور و بر !

پيش فرض

وقت بخیر خدمت همه اساتید و دوستان
    عاجزانه درخواست دارم که هر چه سریعتر به من کمک کنید
    هر چه سریعتر باید پروژم رو تحویل بدم اما شدیدا گیر کردم

صورت عنوان اینه :
    " Barnameiee ke moshakhasate hadeaksar 500 ta daneshjoo ro begire(name,name khanevadegi,moadel,shomare daneshjooiee,vahedhaye darsi) ghabel zakhire da ghalebe yek file bar rooye disc,az dadehaye nooe structure baraye zakhire sazie etela'at va az pointerha dakhele structure baraye moshakhas kardane tartibe etela'at "

حالا فعلا 3 تا سوال دارم خدمتتون :

1 - برای مرتب کردن حداکثر 500 المنت آرایه الگوریتم مرتب سازی بهتر از quick sort هست ؟
    خود الگوریتم رو از ویکی پدیا گرفتم و فهمیدم که میایم و یه المنت رو به اون المنت وسطی در نظر می گیریم و داده های کوچیکتر رو در سمت چپ و داده های بزرگتر رو در سمت راست مرتب میکنیم و تمام ولی واقعیتش نفهمیدم چجوری نوشته شد. اگه براتون مقدوره اون رو هم یه توضیح بدید
    کد:
    2 - برای ذخیره واحد های درسی باید نام درس و تعداد واحد اون درس و هم چنین کدی که بهش نسبت میدیم رو از قبل به عنوان پیش فرض ذخیره کنم و به کاربر اسم واحد و هم چنین کد مورد نظر رو نشون بدم و اون کد دروس رو برای هر دانشجو وارد کنه
    حداکثر اطلاعات 23 درس در دسترس کاربر قرار میگیره
    کد برای جلوگیری از خطای کاربر در ورود اطلاعات و تعداد واحد برای ایجاد محدودیت 20 واحد و ثبت در کنار اطلاعات دیگه دانشجوییشه
    با enum می تونم یکی از تعداد واحد یا کد درس رو پیاده کنم اما برا اون یکی موندم
    لازو به ذکره که اطلات فوق رو می خوام تو vahed به صورت لانه ای در ساختار دانشجو قرار بدم

یعنی اینجوری :
    کد:
    لطفا کمک کنید تا این ساختار رو هم طراحی کنم

و سوال آخر :
    از اونجایی که ما واقعا هر دفعه 500 تا اطلاعات رو وارد نمی کنیم به سرم زده از آرایه های پویا استفاده کنم. اینکار رو با new[] , delete[] می خوام انجام بدم. حالا سوالم اینه که این حافظه رو کی باید از بین ببرم ؟ قاعدتا تا آخرین لحظه باید بمونه. درسته ؟

ببخشید اگه وقتتون رو گرفتم اما باور کنید جز اینجا جایی برای در خواست کمک و راهنمایی نداشتم
    پیشاپیش ممنون

آخر فروم باز diana_1989's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دستور رادیکال تو سی چیه ؟ مگه اگه بخوایم جذر 2 بگیریم نمینویسیم sqr2 ؟ از تابع math.h هم استفاده میکنیم . پس جرا همش ارور میگیرم ؟

پروفشنال akpa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

دستور رادیکال تو سی چیه ؟ مگه اگه بخوایم جذر 2 بگیریم نمینویسیم sqr2 ؟ از تابع math.h هم استفاده میکنیم . پس جرا همش ارور میگیرم ؟
    فکر کنم باید اینطوری باشه
    کد:

پروفشنال akpa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

وقت بخیر خدمت همه اساتید و دوستان
    عاجزانه درخواست دارم که هر چه سریعتر به من کمک کنید
    هر چه سریعتر باید پروژم رو تحویل بدم اما شدیدا گیر کردم

صورت عنوان اینه :
    " Barnameiee ke moshakhasate hadeaksar 500 ta daneshjoo ro begire(name,name khanevadegi,moadel,shomare daneshjooiee,vahedhaye darsi) ghabel zakhire da ghalebe yek file bar rooye disc,az dadehaye nooe structure baraye zakhire sazie etela'at va az pointerha dakhele structure baraye moshakhas kardane tartibe etela'at "

حالا فعلا 3 تا سوال دارم خدمتتون :

1 - برای مرتب کردن حداکثر 500 المنت آرایه الگوریتم مرتب سازی بهتر از quick sort هست ؟
    خود الگوریتم رو از ویکی پدیا گرفتم و فهمیدم که میایم و یه المنت رو به اون المنت وسطی در نظر می گیریم و داده های کوچیکتر رو در سمت چپ و داده های بزرگتر رو در سمت راست مرتب میکنیم و تمام ولی واقعیتش نفهمیدم چجوری نوشته شد. اگه براتون مقدوره اون رو هم یه توضیح بدید
    کد:
    2 - برای ذخیره واحد های درسی باید نام درس و تعداد واحد اون درس و هم چنین کدی که بهش نسبت میدیم رو از قبل به عنوان پیش فرض ذخیره کنم و به کاربر اسم واحد و هم چنین کد مورد نظر رو نشون بدم و اون کد دروس رو برای هر دانشجو وارد کنه
    حداکثر اطلاعات 23 درس در دسترس کاربر قرار میگیره
    کد برای جلوگیری از خطای کاربر در ورود اطلاعات و تعداد واحد برای ایجاد محدودیت 20 واحد و ثبت در کنار اطلاعات دیگه دانشجوییشه
    با enum می تونم یکی از تعداد واحد یا کد درس رو پیاده کنم اما برا اون یکی موندم
    لازو به ذکره که اطلات فوق رو می خوام تو vahed به صورت لانه ای در ساختار دانشجو قرار بدم

یعنی اینجوری :
    کد:
    لطفا کمک کنید تا این ساختار رو هم طراحی کنم

و سوال آخر :
    از اونجایی که ما واقعا هر دفعه 500 تا اطلاعات رو وارد نمی کنیم به سرم زده از آرایه های پویا استفاده کنم. اینکار رو با new[] , delete[] می خوام انجام بدم. حالا سوالم اینه که این حافظه رو کی باید از بین ببرم ؟ قاعدتا تا آخرین لحظه باید بمونه. درسته ؟

ببخشید اگه وقتتون رو گرفتم اما باور کنید جز اینجا جایی برای در خواست کمک و راهنمایی نداشتم
    پیشاپیش ممنون
    1- روش مرتب سازی مبنا فکر کنم بهتر باشه البته استفاده از این روش شرایط خاصی داره بهتره درباره اش تحقیق کنید
    2- اگه از c++ استفاده می کنید استفاده از شی می تونه روش بهتری باشه بدین صورت که یه کلاس دانشجو حاوی مشخصات و رفتارهایی مثل دروس انتخاب شده و انتخاب واحد باشه و یه کلاس درس داشته باشید که یه حاوی دوتا ثابت عمومی برای تعداد واحد و کد درس باشه بغییه رفتارها و مشخصات رو می تونید با توجه به نیازتون تغییر بدین
    3- یه راهش همون چیزی هست که خودتون گفتین و راه دیگه اش استفاده از عناصر پویا ذخیره سازی مثل صف پشته و درخت هستش که البته یه مقدار کار میبره ولی برنامه خیلی چیزه توپی از آب در میاد!

اگه نباشه جاش خالی می مونه subliz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    همین دور و بر !

پيش فرض

1- روش مرتب سازی مبنا فکر کنم بهتر باشه البته استفاده از این روش شرایط خاصی داره بهتره درباره اش تحقیق کنید
    2- اگه از c++ استفاده می کنید استفاده از شی می تونه روش بهتری باشه بدین صورت که یه کلاس دانشجو حاوی مشخصات و رفتارهایی مثل دروس انتخاب شده و انتخاب واحد باشه و یه کلاس درس داشته باشید که یه حاوی دوتا ثابت عمومی برای تعداد واحد و کد درس باشه بغییه رفتارها و مشخصات رو می تونید با توجه به نیازتون تغییر بدین
    3- یه راهش همون چیزی هست که خودتون گفتین و راه دیگه اش استفاده از عناصر پویا ذخیره سازی مثل صف پشته و درخت هستش که البته یه مقدار کار میبره ولی برنامه خیلی چیزه توپی از آب در میاد!
    دوست عزيز ممنون از راهنماييتون
    اما اين پروژه درس مباني ه
    كه توش هيچ كدوم اينا رو تدريش نمي كنن
    لا اقل به ما كه نگفتن !

دوستان لطفا در اين حدي كه گفتم
    راهنمايي كنيد
    شديدا لنگم !
    Last edited by subliz; 18-12-2011 at 12:55.

آخر فروم باز Alishmas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان کسی ميتونه يه برنامه بنويسه (++C) که دو تا عدد حد اکثر 100 رقمی رو با هم جمع کنه ؟ با استفاده از رشته ها
    مراحل : وارد کردن عدد ، تبديل کاراکتر به عدد ، شيفت دادن عدد ها برای جمع و سپس جمع دو آرایه ، تبديل دوباره به کاراکتر و چاپ
    من خودم هرچی سعی کردم نتونستم مراحل بالا رو انجام بدم ، اگر کسی بتونه کمکم کنه ممنون ميشم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •