تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 133 از 416 اولاول ... 3383123129130131132133134135136137143183233 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,321 به 1,330 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

پروفشنال hpk34's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

من حدس ميزدم كه سوسكه بره آكاتسوكي ولي ناروتو عمرا نميره.

بايد ببينيم چي ميشه.شايد اين سوسكه يه غلطي كرد.دي:

پروفشنال Sasuke-7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    ..::: S A N I A :::.. گوشی:E5

پيش فرض

ااااا بچه ها ساسوکه چه بزرگ شده چقدر عاقل شده الان داره اوروچیمارو رو می کشه قسمت ها باز دوباره یکم جون گرفت از نظر داستان خوبه همینطوری پیش بره باهاشون ما هم زندگی کنیم!
    بینهایت منتظر مانگا هستم!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

اینهم Chidori ساخت من

حالا هر کی جرات داره بیاد جلو

اگه نباشه جاش خالی می مونه SileNTz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    !Area Secure

پيش فرض

دوستان در رای گیری بالا ساسوری وجود نداره من اول طرفدار ساسوری هستم بعد ساسوکه

اینم عکسی از ساسوری:

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    !Area Secure

پيش فرض

دوستان من تا اونجایی دیدم که ساسوری با ساکورا و اون پیر زن مبارزه میکنه منضورم تو شیپودن هست. بعد اون دیگه ساسوری کاملا از بین رفت یا دوباره میاد ؟

من که باور ندارم ساسوری بمیره اون خیلی قویه فقط با آدمکش برادر گارا(کانکورو) رو شکست داد!!!

دوستان خواهشا یکم اطلاعات در مورد ساسوری به من بدید!! ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

ساسوری:
    ساسوری (サソリ) اکاسونا نو ساسوری ژاپنی است و به معنی اغرب از شن قرمز است. ساسوری در سونا گاکوره متولد شده است. او به عروسک هایی که خودش می سازد هنر های زیبا می گوید .
    Akasuna no Sasori 赤砂のサソリSkorpion aus dem roten Sand

در حال:
    مرده
    درجه:
    نوکه.نین
    پیدا می شود:
    در مانگا و انیمه
    اولین پیدایش:
    کتاب ۲۸ • قسمت ۲۴۷ قسمت دوم در شیپودن
    تاریخ تولد:
    مشخص نیست
    قد:
    164 cm
    درجه:
    یونین
    نوکه نین
    تیم:

اکاتزوکی
    محل زندگی :
    مشخص نیست
    محل تولد:

سونا گاکوره
    پدر:

مشخص نیست , کشته شده توسط ساکومو هاتاکه
    مادر:

مشخص نیست , کشته شده توسط ساکومو هاتاکه
    خانواده:
    چییو (مادر بزرگ)ابیدو (دائی بزرگ)

کودکی ساسوری:
    ساسوری با مادر پدرش در کودکی
    این اغرب قرمز علامت ساسوری است
    تقریبا سن او به ۵ سال می رسید که پدر و مادر او در یک ماموریت به کونوها توسط ساکومو هاتاکه کشته شدند و مادر بزرگ او (چییو) او را نگه داری و بزرگ کرد. برای این که ساسوری ناراحتی از دست دادن والدینش را فراموش کند به او بازی کردن با عروسک ها را یاد داد.او حتی در طراحی عروسک علاقه ی بزرگی نشان داد. اولین عروسک هایش را در همان بچه گی ساخت که می بایستند جایگزین پدر و مادر او شوند(واقعا هم مانند پدر و مادر او بودند) ولی قلب او همین جور تاریک تر و سیاه تر شد .از ان روز به بعد او شروع به ساختن عروسک کرد و ۵۰ عروسک ساخت. عروسک های اشنای او عروسک های خودش و ۳ عروسک کانکورو هستند که انها هم را او ساخته است. هر عروسکی که از ساسوری ساخته می شود علامت اغرب قرمز روی ان است.

قفسه با قلب ساسوری در داخل ان
    پنج سال پس از رفتن ساسوری از سونا ساندایمه کازه کاگه بدون هیچ علامتی غیب شد. بعدا مشخص شد که ساسوری ان را کشته است و بدن ان را به یک عروسک تبدیل کرده است. تا الان تنها کسی که توانسته است یک انسان را به یک عروسک تبدیل کند ساسوری است . ابتدا رگ ها خون و اعضا را از بدن ان ها جدا می کند بعد بر روی بدن کار می کند و سلاه های مختلف در بدن کار می رود .خوبی این عروسک ها این است که با این که عروسک هستند می توان جوتسو های ان را استفاده کرد حتی اگر ککی گنکای باشند. ان طور که خود او می گوید او ۲۹۸ عروسک دارد و با ساکورا و چییو ۳۰۰ عروسک می شدند. انسان های مشخص که عروسک شده اند هیروکو ساندیمه کازه کاگه و خود ساسوری هستند.او این کار را در سن ۲۰ سالگی انجام داده است (بخاطر همین این قدر جوان به نظر می اید). او توسط جعبه ای که قلبش در ان است زنده می ماند.
    ساسوری و اکاتزوکی:
    انگشتر ساسوری
    ساسوری در داخل بدن هیروکو
    برای یک عضو اکاتزوکی شدن باید یک کار مخصوص انجام داد .کار ساسوری این بود که یک کشور نا اشنا را به تنهایی فتحکند.ان طور که خودش می گوید با کنترل همزمان ۱۰۰ عروسک توانست این کار را انجام دهد. ساسوری تا وقتی که با ساکورا و چییو جنگید تمام وقت در بدن هیروکو بود. اولین یار (همکار) ساسوری در اکاتزوکی اوروچیمارو بود که وقتی اوروچیمارو اکاتزوکی را ترک کرد ساسوری یک دسیارش را به نام کابوتو یاکوشی به دنبال او فرستاد. بعد دیدارا با ساسوری هم تیم شد

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. این کاربر از pooya.king بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    !Area Secure

پيش فرض

ممنون

یاد ساسوری به خیر!!!

پروفشنال hpk34's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام

خوب انگار دوباره مانگا داره قشنگ ميشه.بالاخره بعد از مدتها يه چشمه از كاراي زتسو رو ديديم.

من از همون اول كه تو انيمه زتسو رو ديدم به دلم افتاد كه اين يارو بايد خيلي قوي باشه و مطمئنم كيشيموتو يه كار مهمي با اين ميكنه.تنها شخصيت مرموز انيمه هست كه هنوز هيچ چيز خاصي درباره تكنيكاش نميدونيم.

اين سوسكه هم عجب كله خريه ميخواد بره 5 تا كاگه رو با هم بكشه.

گارا رو هم بعد از مدتها دوباره ديدم بايد مبارزه احتماليش با ساسوكه بايد زيبا باشه.و در آخرم اميدوارم ناروتو دوباره با ساسوكه روبرو بشه.

خلاصه واقعا داره هيجان انگيز ميشه و انگار يجورايي كم كم داره پرونده ناروتو بسته ميشه كه اميدوارم حالا حالا ها نباشه.

خوب ديگه زيادي حرف زدم بي صبرانه منتظر قسمت بعدي هستيم.

10. این کاربر از hpk34 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    !Area Secure

پيش فرض

دوستان اینو تازه دیدم هر روز ساعت 6 بعد از ظهر شبکه ی RTL 2 ch ناروتو شیپودن پخش میشه

خیلی خوش حالم

البته من فقط یک بار دیدم امروم منتظرم

موفق باشی

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    !Area Secure

پيش فرض

سلام

خوب انگار دوباره مانگا داره قشنگ ميشه.بالاخره بعد از مدتها يه چشمه از كاراي زتسو رو ديديم.

من از همون اول كه تو انيمه زتسو رو ديدم به دلم افتاد كه اين يارو بايد خيلي قوي باشه و مطمئنم كيشيموتو يه كار مهمي با اين ميكنه.تنها شخصيت مرموز انيمه هست كه هنوز هيچ چيز خاصي درباره تكنيكاش نميدونيم.

اين سوسكه هم عجب كله خريه ميخواد بره 5 تا كاگه رو با هم بكشه.

گارا رو هم بعد از مدتها دوباره ديدم بايد مبارزه احتماليش با ساسوكه بايد زيبا باشه.و در آخرم اميدوارم ناروتو دوباره با ساسوكه روبرو بشه.

خلاصه واقعا داره هيجان انگيز ميشه و انگار يجورايي كم كم داره پرونده ناروتو بسته ميشه كه اميدوارم حالا حالا ها نباشه.

خوب ديگه زيادي حرف زدم بي صبرانه منتظر قسمت بعدي هستيم.

ببین دوست عزیز ساسکه دوران کودکی کله خر بود اما بزرگی خیلی قوی شده ناروتو رو یه لقمه حروم میکنه!!

موفق باشی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •