تور دروازه ها خیلی ضایع و مسخره هست توجه کردین بش ؟
تور دروازه ها خیلی ضایع و مسخره هست توجه کردین بش ؟
از لحاظ نرمی؟من دقت کردم وقتی محکم شوت می زنی دیگه توپ معلوم نیست با تور می ره!
از تمامي اعضاء خواهش مي كنم كه در اين 130 صفحه بيشتر مطالب در مورد عيب و نقص بازي بوده كه هيچ فايده اي هم نداره.
خيلي از دوستان دارن اين بازي را انجام مي دهند و هيچ حرفي نمي زنن.
بهتر نيست كه اگه پچ جديدي اومد اونوفق پست بديم و توضيحات لازم را بدهيم .
چون ما هرچي خوب و بد اين بازي را بگيم در خود بازي هيچ تأثيري نداره ( نه خوب مي شه و نه بد) پس بيايين در مورد اونايي كه دارن بازي مي كنن (مستر ليگ) توضيح بخواهيم يعني اينكه در يكي از پست ها يكي از دوستان در مورد دو بازيكن به نامهاي Kompany و Elemander توضيح داده بود كه بازيكنهاي خوبي هستن.
پس هر كي در هفته هاي نقل و انتقالات بازيكن خوبي را سراغ داره كه بشه براحتي بخريمش پيشنهادي بده.
من خودم تا حالا چند بار تو نقل و انتقالات موفق نبودم پس خواهش مي كنم به مني كه بازيكن زيادي را نمي شناسم كمك بكنيد.
با تشكر از تمام دوستان!
توی این بازی اسان نمیشه بازیکن خرید من هر کاری می کردم قبول نمی کردند که بیان توی تیم من!
من خودم هم نتونستم استفاده کنم.لطفا یکی انجام بده ببینه میشه یا نه.
سلام
به نظر من اين فوتبال بدرد كسانيميخوره كه كارت گرافيك توپي دارند چند بارها هم گفتم و اونايي كه يه جورايي اهل فوتبال بازي كردن هستند و فكري تره
جان؟تور رو اصلا میشه از این قشنگ تر و طبیعی تر در آورد؟
بابا چه ایرادایی می گیرید شما هم!
من خودم اون دوتا بازيكن را خريدم براي بارسلونا كه تيممه!
حتي تونست جو كول و كلوزه را هم بخرم و يه چند تا ديگه .
فكر كنم بايد يه جورايي اين بازيكنها را بازي بديد و باهشون هم بازي كنيد تا روي قيمتشون بره كه بعدا بتونيد بفروشيد و سود كنيد.!
تا حالا چه بازيكنهايي را خريده ايد(اونايي كه مستر ليگ بازي كردند.)
کپی که کردين بعد داخل بازی تو قسمت اديت بايد لودش کنيد..اسامی و درست ميکنه ليگ آلمان هم ميآره
ولی پيرهن ليگ انگليس و درست نميکنه
سلام به همه اساتید
کی می دونه که چه جوری میشه space رو به عنوان یکی از دکمه ها انتخاب کرد؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)