تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 133 از 800 اولاول ... 3383123129130131132133134135136137143183233633 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,321 به 1,330 از 7992

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات و نکات سیستم عامل ویندوز

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان کسی نیست کمکم کنه؟

the filename, directory name, or volum label syntax is incorrect

این یعنی چی؟

جالب اینجاست هرفایلی که پسوندش ini.* باشه رو باز نمیکنه

جواب نداد .

داره خودمونی میشه rezariza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

مشکل تغییر Homepage
    سلام دوستان
    اخیرا سایتهایی هستند که با مرجعه به اونها کش اینترنت از روی سیتم پاک میشه و homepage سیستم مثلا از گوگل به نام سایت اونها تغییر میکنه. منم با بضاعت سوادی که داشتم نتونستم به حالت قبلی برگردونم. اگه دوستان راهکاری بلدن بگن ؟!
    مرورگر من ie7 هستش. با anti spy هم مشکلی حل نشد.
    homepage کلا تغییر کرده به آدرس سایت دیگه.
    آنتی ویروس کاملا آپدیت هستش.
    من اصلا firefox رو دوست ندارم.
    تغییر رجیستری هم مشکل منو حل نکرد.

در ضمن از همه مهمتر وقتی از msconfig وارد startup میشم و تغییراتی اعمال میکنم همش میگه باید با administarator وارد بشی. با اون هم که میام باز میگه باید با ادمینیستر بیای ؟!!
    سلام دوست عزیز
    در مورد homepage منم همین مشکل رو داشتم این یه تروجان هست. چند هفته پیش وقتی آنتی ویروسم غیر فعال بود سیستم منم آلوده شد. anti spy رو ولش کن این جور نرم افزار های امنیتی پوشش کامل ندارن. یه آنتی ویروسی نصب کن که همه نوع برنامه مخرب رو شناسایی کنه .بهترین گزینه کسپرسکی هست من خودم استفاده می کنم خیلی عالیه . اگه تونستی ورژن اینترنت سیکیوریتی رو نصب کن . زمان آپدیتش هم کمه.

پروفشنال aliani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

منظورت اينه که برنامه اي ميخاي که مشخصات سيستم رو بنويسه؟
    ببخشید که من منظورم رو بد طرح کردم .
    در واقع من یه ویندوز xp داشتم روی درایو D و بعد خواستم یه xp دیگه روی C داشته باشم و کلا این درایو رو فورمت کردم و ویندوز جدید نصب کردم که همین کار باعث شد ویندوز قبلی روی بوت نیاد میخواستم بپرسم چیکار کنم اون ویندوز هم داشته باشم ؟
    یادمه یه نرم افزاری بود که هر نوع ویندوز روی کامپیوتر نصب بود رو شناسایی میکرد و بالا میاورد اما متاسفانه اسمش رو یادم رفته.

خیلی ممنون
    Last edited by aliani; 14-09-2008 at 12:26.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در واقع من یه ویندوز xp داشتم روی درایو D و بعد خواستم یه xp دیگه روی C داشته باشم و کلا این درایو رو فورمت کردم و ویندوز جدید نصب کردم که همین کار باعث شد ویندوز قبلی روی بوت نیاد میخواستم بپرسم چیکار کنم اون ویندوز هم داشته باشم ؟
    یادمه یه نرم افزاری بود که هر نوع ویندوز روی کامپیوتر نصب بود رو شناسایی میکرد و بالا میاورد اما متاسفانه اسمش رو یادم رفته.

خیلی ممنون
    سلام
    بهترین راه اینه که به صورت دستی، تعریف کنید.
    روی My Computer راست کلیک کرده و Properties رو بزنید.
    در پنجره ای که باز میشه، روی برگ نشان َAdvanced کلیک کنید. روی Setting سومی قسمت کلیلک کنید :

در قسمت بالا، گزینه Edit رو انتخاب کنید.
    خب! مرحله اصلی اینجاست:
    آخرین سطر رو که مشاهده میکنید، و سطر خیلی طولانی هست، همه اون سطر رو انتخاب کرده و در سطر پایین کپی کنید. مطابق تصویر:

در سطری که کپی کردید، با توجه به درایوتون که ویندوزش رو میخواهید دوباره به بوت اضافه کنید، شماره درایو رو در محل نشان داده شده جایگزین کنید.(درایو C شماره 1 ، درایو D شماره 2 ، و . . .)

تغییرات رو Save کنید. از تمام پنجره ها خارج بشید و همشون رو Ok کنید.
    کامپیوتر رو ریستارت کنید. اگه شماره درایوی رو که به ویندوزش دسترسی ندارید، درست وارد کرده باشید، مشکلتون حل میشه.
    فراموش نشه!
    موفق باشید

5. 2 کاربر از tohidkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

شما موقع نصب ويندوز درايو رو فرمت کرده اي ؟
    آره اول فرمت کرده بودم...آخرین بار حدود یک سال و نیم پیش بود که ویندوز گذاشتم...ابن مشکل compress هم حدود چند هفته ای که اومده

داره خودمونی میشه Spider Man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

دوستان سلام
    من چند روزی هست که با این مشکل مواجه شدم. در هنگام نصب بازیها مثل fifa08 و ..... با (
    errore) Microsft Visual C++ Runtime Library مواجه میشم
    لطفا راهنمایی کنید
    با تشکر

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

خیلی ممنون
    پست زیر رو بخونید اصولی ترین راه همین راهیست که دوستمون تو پست زیر فرموده اند:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

از دوستان عزیز تقاضای راهنمایی دارم
    من چند روزی میشه ویندوز را عوض کردم 2 روز هم هست با این مشکل مواجه شدم
    دیروز که کامپیوتر را روشن کردم موقع بوت یک پیغام ارور داد به این مضمون cmos checksun eror بعد پایین صفحه نوشته بود برای ادامه کار کلید f1 را فشار دهید منم همین کار را کردم ویندوز بالا اومد موقع کار دبدم ساعت ویندوز دزست نیست تاریخ هم به 2005 برگشته بود دستی درست کردم ولی فرداش دیدم باز به همون تاریخ برگشته
    مورد دیگه البته نمیدونم به این مورد ربط داشته باشه یا نه من هر وقت شب میخوام بخوابم کلید پشت پاور را روی خاموش میزارم از وقتی این مشکل برام پیش اومده هر وقت صبحها میام روی روشن بزارم وقتی کلید را روی روشن میزارم کامپیوتر روشن میشه
    قبلا اینجوری نبود باید حتما کلید پاور روی کیش را فشار میدادم تا روشن بشه همین دیگه کمک کنید ممنون میشم

پروفشنال AABB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    بهسود

پيش فرض

سلام.
    یه مدتی هست که سیستمم روی مایا درست کار نمی کنه. یعنی وقتی که عکس وارد مایا می کنم، بعد از رندر کردن کمی سکته گی رخ می ده. می خواستم بدونم که آیا نوعیت سیستم عامل به این کار دخالتی داره یانه؟
    سیسستم عاملم هست:Mircrosoft Winodows XP profissional SPS که با خود سیستم اومده و فول ورژنه مدل سیستمم هم هست: DELL Opitplex 755 و مدل کارت گرافیکم هم هست:NVidia GT 8500
    کسی جوابی نداره؟
    پروفشنال Backstreetboys's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهرون بی در و پیکر

پيش فرض

فقط اين مشکلو با safe mode دارين اگه تو حالت معمولي ويندوز هم اين حالتو داشته باشين سيستم ويرسيه
    بله فقط تو حالت safe mode این جوری میشه

انتی ویروس کاسپر هم دارم جدیدترین ورژن و اپدیت هم هست ولی چیزی پیدا نکرده
    Last edited by Backstreetboys; 14-09-2008 at 22:01.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •