سلام به دوستان
من تو فایل که پیوست کردم یه مشکل دارم
اونم اینه که چطوری نتایجی که با استفاده از کمبو باقی مونده را چاپ کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عالي و فراتر از انتظار
خوب و در حد انتظار
متوسط
بد
سلام به دوستان
من تو فایل که پیوست کردم یه مشکل دارم
اونم اینه که چطوری نتایجی که با استفاده از کمبو باقی مونده را چاپ کنم؟
سلام
آقا فایلت باز نشد برام ایمیل کن تا جواب بدم
موفق باشید
---------- Post added at 09:34 PM ---------- Previous post was at 09:29 PM ----------
آقا دلیل اینکه دیگه کسی نمیاد جواب بده اینه که هر کسی اومد این تاپیک رو دست گرفت خودش تنهایی باید همه سوال ها رو جواب بده ، اما اگه هرکسی به سوالش جواب داده شد هر از چند گاهی بیاد اینجا و در قبالش دو تا سوال آسونتر رو جواب بده هیچ کسی دیگه بدون جوا نمیمونه، حالا اگه دوباره سوالتو تکرار کنی و برام ایمیل هم بفرستی که سریعتر باخبر بشم در خدمتت هستم.
پیشاپیش نوروزتان مبارک
---------- Post added at 09:35 PM ---------- Previous post was at 09:34 PM ----------
اگه هنوز دنبال جوابی خبر بده تا حلش کنم
پیروز باشید![]()
باسلام
1-يك روش ياروشهاي درست كرد اخطاردر اكسس براي زماني كه ما ميخواهيم كمتر از آن عدد مورد نظر شد به شكل يك پيام به ما داخل فرم اكسس نشان دهد ؟2-خواهشمند است كدهاي استفاده شده در اكسس ؟
سلام،
من یک جدول درست کردم حاوی اطلاعات فروش، که شامل فیلد هایی مثل نام کالا-مدل-مشخصات مثل طول-عرض -ضخامت و.... - شرکتی که ازش خرید شده- تاریخ خرید-قیمت و... است
من برای جستجو متد [Fields]![Query name]![button name] استفاده کردم که یک باکس کوچک باز میکنه برای سرچ کلی...اما این چیزی نیست که من میخوام...
من در واقع میخوام یک فرم جستجو درست کنم که حاوی فیلد های جدولم باشه و یک دکمه برای جستجو....ویا بتونم یک بازه زمانی انتخاب کنم و لیست خرید ها از یک فروشنده خاص یا... را ببینم ..
امیدوارم تونسته باشم منظورم رو خوب بیان کنم...
منتظر راهنمایی شما هستم..
متشکرم
رامین
سلام
میخواستم بدونم آیا میشه برنامه ای نوشت که بشه ساعت ورود و خروج کارمندان و مرخصی ساعتی شون رو
با access ثبت کرد؟
ممنون
با عرض سلام و عرض ادب خدمت تمام دوستان عزیز.یک سوال داشتم ممنون میشم اگر کمکم کند.
وقتی میخواهیم از query استفاده کنیم.بعد از انتخاب tableb مود نظر و وارد کردن field های مود نظر((مثلا 4 تا field را انتخاب و وارد میکنیم.)) چه موقع از group by استفاده میکنیم.و چه موقع از or استفاده میکنیم.group by به درد چی میخوره دقیقا و کارش چی است؟
ممنون.
Last edited by artist5; 13-05-2012 at 19:34.
با سلام به دوستان
من به تازگی و به واسطه یک برنامه کتابخانه با اکسس آشنا شدم
چند سئوال مهم برام پیش اومده که فکر کردم بهترین جا برای مطرح کردنش اینجا باشه .
قبل از طرح سئوالاتم باید بگم که نرم افزاری که گفتم کتابخانه آفتابگردانه به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اما سئوالاتی که برام مطرح شده
1- آیا این برنامه تماما با اکسس ساخته شده یا از برنامه نویسی هم کمک گرفته شده ( چه برنامه هایی با اکسس هماهنگ کار میکنند ؟ )
2-توی اکسس میشه یه فرم طراحی کرد که بشه اطلاعات رو راست چین کرد ( در حالت پیشفرض چپ چین هستن )
3-میشه توی فرم چند گزینه برای عکس داد یا صفحه فرم رو دو قسمت کرد به طوری که بالا مثلا یه اسم باشه و در پنچره زیری شرح او به همراه عکس
چون آشنایی زیادی با این نرم افزار ندارم و میخوام شروع کنم به یادگیریش این سئوالات برام مهمه ممنون میشم جواب بدید
اگه سوالی دارین بعد از اینکه سوالتون رو اینجا گذاشتین یه پیام خصوصی هم بدین تا سریع تر متوجه بشم انشا الله به سوالتون جواب خواهم داد.
موفق باشید![]()
سلام به همه دوستان
من در حال طراحی نتایج بازیهای المپیک هستم ولی در برنامه اکسس 2010 یه مشکل دارم و لطفا منو راهنمایی کنید
من یه جدول درست کردم به اسم London 2012
در این جدول هم یه ستون درست کردم به اسم Sport و اونو به صورت Combo تعریف کردم که میشه اسم رسته ها رو انتخاب کرد
ولی از اونجاییکه هر رشته خودش چند رشته جدا میشه میخام کاری کنم که اگر از ستون ورزش مثلا رشته شمشیر بازی رو انتخاب کردم بلافاصله در ستون دیگه رشته های این ورزش خودبه خود بیاد و من یکیشون رو انتخاب کنم
الان دارم رشته های هر رشته رو به صورت جدا و کپی پیست در یه ستون جدا مینویسم و با اون کار میخام کار قشنگتر در بیاد
در واقع باید یه ستون دیگه ایجاد بشه و با ستون قبلی مرتبط بشه
اگر کسی میدونه لطفا راه حل اونو بهم بگه
مرسی و ممنون
سلام دوست عزیز
یه نمونه مشابه ساختم برات میذارم.
خیلی ساده هست باز هم اگه متوجه نشدی پیام خصوصی بده زودتر متوجه بشم.
هرچن مشترک این تاپیک شدم باز هم مرتب برام ایمیل نمیاد. ولی پیام خصوصی بهتر عمل میکنه
در ضمن آدرس دانلود دوم هم درسته ولی نمیدونم چرا اینطوری نمایش میده شما به جای نقطه چین ها کلمه پی30دانلود رو به انگلیسی بذار آدرس درست میشه دلیلشم اگه میدونی به منم بگو تا سری بعدی اینقده اذیت نشم فایل آپلود کنم
اعمالتون مورد قبول درگاه حق
موفق باشید![]()
Last edited by GR_mahdi; 30-07-2012 at 18:03.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)