خوب این کار عاقلانه ای .ولی کار ما یه مقدا ر سخت میشه.
خوب این کار عاقلانه ای .ولی کار ما یه مقدا ر سخت میشه.
سلام به همه دوستايي كه چه هستن و چه نيستن مي خواستم ببينم كسي منو ميتونه
راهنمايي كنه كه يه بازي توپ و باهال با مشخصات 128=كارت گرافيكي و 512=رم
به من معرفي كنه(يا بايد به يه تاپيك ديگه برم)
با تشكر: ISSA S.M
به اينجا برويد و به اسامي تايپيكها دقت كنيدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام خسته نباشيد آقا ميثم يه سوال داشتم اين كدهاي Html چه بلايي سرشون اومده. صفحه هاي تاپيك يه خورده شلوغ شده معلوم نيست چشه.
يه چيز ديگه اگه ربطي به اينجا نداشت منو ببخشيد. من الان حدود يه هفته و چند روزه كه يه نرم افزار از سايت پي سي ورد سفارش دادم ولي هنوز به دستم نرسيده. به سايت پرداخت هم ميرم نوشته آماده ارسال حالا يه كمكي هم به من كنين خيلي كارام عقب افتاده.
من از تمام انجمن هاي ايران جز پي سي ورد انجمن ديگه اي رو قبول ندارم چون انجمن پي سي ورد مي دونه كه مهمان حبيب خداست و مهمانان مي تونن از انجمن استفاده كنن ولي بيشتر انجمن هاي ايران ميگن اول بايد عضو بشي بعد از مطالب استفاده كني. وقتي با چنين انجمن هايي برخورد ميكنم حالم ... و ديگه به اونا سر نميزنم ولي پي سي ورد يه چيز ديگست من اگه يه روز بهش سر نزم اون روز برام شب نميشه.
به هر حال تشكر ميكنم از تمامي همكاران انجمن و سايت پي سي ورد با تشكر خداحافظ.
از قديم صد بار گفتن که این کار بخاطر امنيت در برابر فيلتريگ انجام شده. بعدشم اینکار رو برای این ميکنن چون بعضی از سايتهای ----- شده با بعضی از ISP ها باز ميشن. اگر اینجا لينک داده بشه بعضی ها ميتونن باز کنن.
همیشه بهار عزیز برای بررسی هر مشکلی درباره فروشکاه پی سی ورد به انجمن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید
سلام
چرا سايت نمي زاره من پيام خصوصي بفرستم؟
فقط يك پيام ذخيره شده دارم!
-----
Please Hellp Me السريعا
سلام
چرا لینکها تو کل انجمن ( با اپرا و فایر فاکس و اینترنت اکسپلورر ) به صورت Url نمایش داده می شوند و نمیشه روی آنها کلیک کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)