راستی کسی سایت مطمئن سراغ ندارید که وقتی بازی اومد از اونجا خرید کنیم؟
راستی کسی سایت مطمئن سراغ ندارید که وقتی بازی اومد از اونجا خرید کنیم؟
منظورتون از مطمئن چیه؟ : دیراستی کسی سایت مطمئن سراغ ندارید که وقتی بازی اومد از اونجا خرید کنیم؟
مگه می خواید اورجینال اونو بخرید؟ : دی
Last edited by vahidgame; 17-08-2010 at 01:15.
24 آگوست منتشر میشه یعنی دقیقا 1 هفته دیگه.
ولی همیشه بازی ها یکمی زودتر از تاریخ انتشارشون میان.
فکر کنم دیگه حداکثر تا آخر هفته دیگه بتونیم اونو بازی کنیم![]()
من دارم دانلود میکنم ! تازه پارت اول از پی سی دی P30day که یکیش 500 مگابایت ، یکی دیگه هم 420 مگابایت.
الان 215 مگابایت از 500 مگابایتیه دانلود شده ، یه سوال داشتم ! برای بازی کردن به استیم نیاز داریم یا نه !؟
Last edited by Khashayar King; 17-08-2010 at 10:51.
شما شهر گردیتون رو گفتید بزارید منم بگم.
منم مثل شما رفتم سراغ زورگیری و زدم طرف رو تو مغازش کشتم و فرار کردم.بعد که برگشتم دیدم چاغ های اون مغازه رو خاموش شده(یا همون کرکره رو شدن پایین) و نوار زرد رنگ محل ارتکاب جرم رو زدن به در اون مغازه.
اون گانگسترهایی هم که شما گفتید گانگسترهای سیاه پوست یا همون کاکاسیاه ها هستن و فرقی نمی کنه کجا روشون اسلحه بکشی هر جا زیاد باشن میوفتن جونت اما حرف شما کاملا تایید میشه در محله های فقیر نشین اونا زیادن.
درضمن تا حالا از کنار خونه های همسایه هاتون رد شدین؟صدای گریه بچه میاد.
یکی هم اینکه پیشنهاد می کنم تو شهر یکی از این کاکاسیاه هارو بگیرید و باهاش مرین بکس کنینخیلی عالی مبارزه میکنه.
بچه ها! این یکیو دیگه ندیده بودین! رشوه به مرکز پلیس (رییس پلیس)
تازمانی که 2 ستاره هستین و عکس دستبند اونجاست میتونید به خود پلیسها رشوه بدید!
اما زمانی که 3 یا 4 ستاره هستید و عکس تفنگ اونجاست، پلیسها بی سوال بهتون شلیک میکنند! چه برسه به اینکه قیافتونم دیده باشن! زمانی که قیا فتونو دیدن همونطور که خودتون میدونین، موتونید با عوض کردن لباس وانتد رو از بین ببرید! اما اومدیمو لباس فروشی دم دست نبود ! اون موقع میتونید با پیدا کردن یک فروند تلفن به مرکز پلیس زنگ بزنید و با دادن 500 تا رشوه بهشون ازشون بخواید شرایطو در مقابل پولی که بهشون میدین آروم کنن! اون موقع مرکز هم دستور میده که به این شهروند محترم کاری نداشته باشید!!!
باحاله! نه؟![]()
دیگه صبرم داره تموم میشه ! 500 مگ اول دانلود شده !!!! دارم 420 مگ بعدی رو دانلود میکنم...
آقا جواب مارو ندادین که !؟ بدون استیم هم میشه بازی کرد ؟! اگه نه لینکشو بدین !
همه چبز از نسخه دمو مافیا :
دوستان هر کس هر چیزی از این نسخه می خواد بیاد اینجا (توضیحات کافی + ترینر +پچ و .... ) قبلا هم گفتم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
Last edited by camry; 17-08-2010 at 10:56.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)