LOCALHOST
The page cannot be displayed
باز نمیشه.چرا؟
از نو جوملا رو باید نصب کنم؟
LOCALHOST
The page cannot be displayed
باز نمیشه.چرا؟
از نو جوملا رو باید نصب کنم؟
Last edited by composer_kuchulu; 02-08-2008 at 19:29.
باید apache یا iis رو نصب داشته باشید
یه مثلا برنامه هایی مثله wamp یا easyphp
دوست عزیز اگر easyphp نصب کردی :
۱- کانکشن اینترنت و قطع کن
۲- روی ایکون easyphp برو رایت کلیک کن بعد restart کن چند ثانیه بعد در browser ادرس و بزن میره چند تا پست قبل نوشته شده چی باید بزنی
به جای name تو نصب اوایه یه اسم برای databaseتعریف کردی اونو میتونی از پوشه wwwجایی که جوملا نصب کردی ببینهمون اسمو به جای name بزار
اره هاست ویندوز گرونتره ..
اره شما مقدار تفاوت قیمت رو میدی و لینوکس میگیری فکر کنم ..
اگر هم نشد که از اول یه هاست لینوکس میگیری ...
name اسم پوشه ای که جوملا رو توش نصب کردی ...
و باز هم سوال
دوستان فکر کنم همین جا خوندم در مورد سرور های لینوکس و ویندوز
میشه یه توضیح بدین چرا برای جوملا لینوکس بهتره و ایا اگر در اینده خواستم کلا از جوملا بزنم بیرون و سایتی که خودم درست کردم (البته من نه برنامه iweb) رو منتقل گنم با لینوکس بودن سرور دچار مشکل میشم یا نه؟
اگر توضیح بدین ممنون میشم
با تشکر
منظورتون رو درست متوجه نشدم [ باید توی Css رنگشو تغییر بدید] و [چون به صورت عکسی نیست که تکرار بشه که بشه با تغییر اون عکس پس زمینه]
و در صورت امکان میشه بگین چه کدی مربوط به این قضیه میشه
با تشکر
نه دوست عزیز لینوکس خوبه ویندوزم خوبه برای یه چیز ..لینوکس php , و ویندوز asp-x ..
اگر asp مینویسی برو ویندوز بگر اگر php برو لینوکس بگیر ..
html , jsp و این چیزا رو همه ساپورت میکننند
ببنید برخی مواقع برای پس زمینه قالب یه عکس کوچیک مثلا آبی رنگ رو جوری تنطیم میکنند تا چندین بار تکرا بشه تا صفحه کامل بشه اگر اینجوری بود باید بود اون عکس رو تغیر بدید ..
اما مثل این توی این قالبها اینطوری نیست و مثلا تنظیم شده که رنگ پس زمینه آبی باشه .. عکسی در کار نیست و باید کد های css رو تغییر داد ..
میگردم اگر پیدا کردم میزارم کدها رو براتون ...
ازت ممنون.اگه کانکشن قطع نشه راهی نیست؟ من باید مدام آنلاین باشم.سیستم من سرور کافی نت هست. راهی هست؟
راستی از نحوه اعمال تغییرات در قسمت مدیریت آموزش مناسبی ندیدم(نه ماژول ها و کامپوننت ها و ...) بلکه اولیه ترین چیزها مثلا چگونه یه نوشته رو به صفحه اصلی سایت منتقل کنیم و ....یه جا یکی از دوستان از من پرسید آیا از لوکال به هاست منتقل کردی من نوشتم فقط روی لوکال.اون تاپیک قفل شده منظور چی بوده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)