سلام به روي ماهت
عزيز اين مشكلي كه شما يعني پورتت 512 هست درسته ولي سرعتت256 بله پس تقصير نمايندگي نيست كلا افت سرعت داري
اما اگر در home page مودمت زده 256 و قراردادت 512 هست نماينده داره دزدي ميكنه
ولي ايني كه شما فرموديد كه پورتت 512 هست در هوم پيچ مودم يعني مشكل پورت نداري و افت سرعت داري
ضمنا شما نام كاربريتو بهم بگو من بتونم برات بهتر پيگيري كنم
سلام آقا افشین ، مشکل افت سرعت نیست ، دست خودشونه !!!
وگرنه بهم نمیگفت به جای 13500 تومان ، 21 هزار تومان بریز بهت سرعت 512 بدم !!!!!!!.gif)
به خود 88338833 هم که زنگ میزنم میگه پورت شما همون 512 هست ولی از توی تنظیمات اکانتینگت شما سرعت روی 256 ست شده و تا این نشه 512 شما نمیتونی سرعت بیشتری داشته باشی و به نمایندگی بگو برات درست کنند چون ما اجازه نداریم زیادش کنیم . به نمایندگی هم زنگ میزنم میگه از ماه بعد پول بیشتر بریز تا سرعتت رو درست کنیم.
این هم لیست قیمتهاش که به تازگی تغییر داده
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همونطور که میبینی سرویس شبانه رو برای 512 یک گیگ و دو گیگ برداشته و فقط سرویس 512 سه گیگ که 21 هزار تومان هست شبانه رایگان داره !!!!
یکی از بدی های این که شرکت فن آوا اکانت night@fanava رو بسته همینه دیگه ، راه رو برای سوء استفاده های شرکت های دیگه باز میکنه که سرویس ها رو گرون تر بفروشند .
ولی سرویس صبانت که قیمتش توی همون صفحه هست هنوز از اکانت شبانه عمومی استفاده میکنه برای همین شرکت کیانت هنوز نتونسته از طریق صبا نت سوء استفاده کنه !!!!
قبلاً نمایندگی های فن آوا نمیتونستند این کار رو بکنند چون همه کاربران فن آوا میتونستند با استفاده از اون اکانت شبها به صورت رایگان دانلود کنند.
شما به عنوان رفیق ما (اگه افتخار بدی) و کسی که حرف ما رو میفهمه ؛ نمیتونی از شرکت یقه اش رو بگیری و یا گزارشش رو رد کنی ؟ یا بهش زنگ بزنی و بگی این کار خلافه و ...؟
آخه این آقای برومند (رئیس کیانت) همیشه مشکلات رو از خود فن آوا میدونه و میگه اونا سرعت رو کم کردند ...؛ قیمت رو زیاد کردند ...؛ به ما دستور دادند اینجوری رفتار کنیم و .... !!!و به ما میگه به شما زنگ بزنیم.
من از طریق این فروم فهمیدم که این مشکل فقط برای من نیست و این نمایندگی کیانت یه راهی پیدا کرده که به صورت نرم افزاری سرعت رو کم کنه . و سرویس ها رو گرون تر کنه و شبانه کاربران رو هم قطع کنه !!!