تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 133 از 949 اولاول ... 3383123129130131132133134135136137143183233633 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,321 به 1,330 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

افشین جان فکر کردی ما دیگه اینقدر تو باغ نیستیم که بعد از یکسال و اندی هنوز نفهمیده باشیم که نمیتونیم آنلاین شارژ کنیم؟!!!
    اکانت من dpnet هستش و بهمین خاطر از هیچ مزایایی که نمیدونم کیا از این مزایا میتونن استفاده کنن ، بهره نمیبرم!
    در مورد آقای اخگری هم بگم که ظاهرا ایشون همه کاره هستن چون ایشون اکانت منو بار اول فعال کردن! هر وقت میخوام اکانت رو تمدید کنم باید مشخصات واریزی رو به ایشون بگم! هر وقت میخوام گیگابایت اضافه شارژ کنم بازم باید به ایشون بگم!
    هر وقت هم که شاکی میشم که بابا من بیشتر از یکساله که مشترک هستم پس چرا نمیتونیم آنلاین شارژ کنم ، منو پاس میدن به مدیر عامل میگن ما هم هراز بار گفتیم ، شما میتونی مشکلتو به مدیر عامل بگی!
    عزيزم من جسارت نكردم كه شما نمي فهميد ولي پيرو حرف خودتون كه فرموده بوديد
    من الان بیش از یکساله مشترک فن آوا هستم و هر بار میخوام شارژ کنم باید شماره فیش یا حواله رو برای آقای اخگری بخونم تا اکانتم تمدید بشه!
    اما شما از خوده فن اوا مستقيم سرويس نداريد و از نمايندگي dpnet يا همون فكر كنم ديان پارس سرويس داريد
    خوب گناه من چيه ؟
    من به اون دوستمون كه در مورد سرويس پرداخت انلاين پرسيد گفتم بسيار سيستم پيشرفته اي داريم ولي براي مشتركان خوده فن اوا نه نمايندگان عزيزم .
    الان اون دوستمونو شما با اين حرف گمراه كرديد.
    توضيحات بيشتر اينكه در مورد سرويس شما چطورياس از كاربر whitewolf بگير قبلا براش توضيح دادم اينجا البته ننويسيد تو پ خ

داره خودمونی میشه AmirAra2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Faraway

14

نماینده کارش غیر قانونیی هست زمان عقد قرارداد این ماه شما هزینه 512 که13500 بوده دادید و باید تا اخر ماه رو همون پورت بمونید و از ماه بعد برای 512 مبلغ 22500 بدید ضمنا سرویس های فن اوا برای نمایندگان گرون نشده مه بخوان گرون کنن خودشون سودشون دیدن کمه گرونش کردن

هیچ افزایش قیمتس صورت نگرفته
    سلام آقا افشین ، ببخشید که ما انقدر مزاحم شما میشیم و خیلی ممنون که به سوالات بچه ها پاسخ میدی.

خوب یعنی انقدر بی قانونه !!!!!!! هیچ کس نیست یقه اینا رو بچسبه ؟!؟! من که هر چی بهشون میگم من رو پاس میدن به یه جای دیگه ، حتی به خود امور نمایندگی هم زنگ زدم ولی رسیدگی نکرد .
    به خود فن آوا زنگ میزنم میگه از توی اکانتینگ سرعتت رو بستند روی 256 و نمیتونی بیشتر بکشی و به نمایندگی بگو درستش کنه
    زنگ میزنم نمایندگی ، میگه نه من سرعتت رو کم نکردم ، خود فن آوا این کار رو کرده و به ما هم دستور داده که زیادش نکنیم تا ماه بعد که نوبت شارژ بشه و پول بیشتر بریزید !

نمیدونم چه ترفندی زدند !!!توی مودم سرعت من رو 512 نشون میده ولی سرعت دانلود من به اندازه 256 هست !!!!! در این مورد هم اگر اطلاعاتی داری بگو که روشن بشیم.

میدونی مثل چی میمونه ؟ مثل اینه که شما امروز بری بقالی و یه دبه ماست بخری ، فردا بقالی بهت بگه ماست گرون شده ؛ دبه ماستت رو بیار دو تا پیاله از روش کم کنم !!!!

میشه شما بهش زنگ بزنی و بترسونیش ؟! که حداقل بفهمه ملت هالو نیستند ؟! این شماره نمایندگی کیانت (Kianet) هست : 66595212-021 و اسم کسی که اونجا همه کاره هست "برومند" هست . معمولاً هم خودش گوشی رو برمیداره . یه صدای کلفت و تو دماغی داره .

مثلاً میشه بهش زنگ بزنی و بگی کاربران زیادی از شما شکایت کردند که سرعتشون رو به صورت غیر قانونی آوردی پایین و سرعت ها و قیمتها رو درست کنن ؟؟
    Last edited by AmirAra2; 29-08-2010 at 13:28.

پروفشنال lurenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

عزيزم من جسارت نكردم كه شما نمي فهميد ولي پيرو حرف خودتون كه فرموده بوديد
    اما شما از خوده فن اوا مستقيم سرويس نداريد و از نمايندگي dpnet يا همون فكر كنم ديان پارس سرويس داريد
    خوب گناه من چيه ؟
    من به اون دوستمون كه در مورد سرويس پرداخت انلاين پرسيد گفتم بسيار سيستم پيشرفته اي داريم ولي براي مشتركان خوده فن اوا نه نمايندگان عزيزم .
    الان اون دوستمونو شما با اين حرف گمراه كرديد.
    توضيحات بيشتر اينكه در مورد سرويس شما چطورياس از كاربر whitewolf بگير قبلا براش توضيح دادم اينجا البته ننويسيد تو پ خ

نمیخوام بحث رو زیاد کشش بدم ولی من با همون شماره تلفنی که توی سایت فن آوا هست یعنی 88338833 اولین بار تماس گرفتم! حالا دیگه این شماره از بد روزگار شماره نمایندگی از آب دراومده ، از بدشانسیه ماست! (وقتی همه کار های منو آقای اخگری میکنه بنظر شما من از نمایندگی سرویس گرفتم؟ این دوستمون هم اگر به دفتر فروش مرکزی زنگ بزنه همین بلا سرش میاد!)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام آقا افشین ، ببخشید که ما انقدر مزاحم شما میشیم و خیلی ممنون که به سوالات بچه ها پاسخ میدی.

خوب یعنی انقدر بی قانونه !!!!!!! هیچ کس نیست یقه اینا رو بچسبه ؟!؟! من که هر چی بهشون میگم من رو پاس میدن به یه جای دیگه ، حتی به خود امور نمایندگی هم زنگ زدم ولی رسیدگی نکرد .
    به خود فن آوا زنگ میزنم میگه از توی اکانتینگ سرعتت رو بستند روی 256 و نمیتونی بیشتر بکشی و به نمایندگی بگو درستش کنه
    زنگ میزنم نمایندگی ، میگه نه من سرعتت رو کم نکردم ، خود فن آوا این کار رو کرده و به ما هم دستور داده که زیادش نکنیم تا ماه بعد که نوبت شارژ بشه و پول بیشتر بریزید !

نمیدونم چه ترفندی زدند !!!توی مودم سرعت من رو 512 نشون میده ولی سرعت دانلود من به اندازه 256 هست !!!!! در این مورد هم اگر اطلاعاتی داری بگو که روشن بشیم.

میدونی مثل چی میمونه ؟ مثل اینه که شما امروز بری بقالی و یه دبه ماست بخری ، فردا بقالی بهت بگه ماست گرون شده ؛ دبه ماستت رو بیار دو تا پیاله از روش کم کنم !!!!

میشه شما بهش زنگ بزنی و بترسونیش ؟! که حداقل بفهمه ملت هالو نیستند ؟! این شماره نمایندگی کیانت (Kianet) هست : 66595212-021 و اسم کسی که اونجا همه کاره هست "برومند" هست . معمولاً هم خودش گوشی رو برمیداره . یه صدای کلفت و تو دماغی داره .

مثلاً میشه بهش زنگ بزنی و بگی کاربران زیادی از شما شکایت کردند که سرعتشون رو به صورت غیر قانونی آوردی پایین و سرعت ها و قیمتها رو درست کنن ؟؟
    که اینطور پس همین بود ما هر چی زور میزدیم سرعتمون از 30 بیش تر نمیشد! بعد تازه میگفتن درست میشه!!

ما که اومدیم بیرون ولی چقدر طول دادن جمع آوری کنن کم مونده بود ما یه چیزی هم دستی بدیم اینا از رانژه خارج
    کنن! 25 ام زنگ زدم کیانت که جمع اوری کنن گفت 3-4 روزه جمع اوری میشه. 30 ام زنگ زدم پرسیدم جمع شده یا نه گفت جوابش نیومده 2 روز دیگه زنگ بزن! دوشنبه ( 1 ام) زنگ زدم دوباره گفتم چی شد؟ گفت ما 4-5 روزه پیش درخواستو فرستادیم مخابرات ولی جوابش نیومده به احتمال 90% انجام شده . بعد من زنگ زدم مخابرات محلمون چک کرد خط رو گفت اصلا چیزی برای ما ارسال نشده!!! دوباره زنگ زدم کیانت گفت به خود فن آوا (88338833) زنگ بزن. خلاصه زنگ زدم فن آوا وصل کردن خانم شهسواری خیلی خانم خوبی هم بود داستان رو گفتمو چک کرد گفت 30 ام در خواست جمع آوری تون برا ما اومده. من امروز میفرستم برای جمع آوری. دیروز ( 6 ام ) زنگ زدم فن اوا گفتش ما 1 ام فرستادیم جوابش نیومده 2-3 روز دیگه زنگ بزن!! . آخر سر هم خودم زنگ زدم
    مخابرات محلمون که گفتش باید از خود شرکت بپرسی و وظیفه ما نیست و اینا که اخرش با کلی منت گذاشتن چک کرد گفت جمع اوری شده. جالبه موقع گرفتن سرویس 3 یا 4 روزه وصل شد! ولی برای جمع آوری ...

کیانتم که هر بار زنگ میزدی این برومند گوشی رو بر میداشت فکر کنم فقط خودش اونجاست!
    امیدوارم مشکل شما حل بشه

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

نمیخوام بحث رو زیاد کشش بدم ولی من با همون شماره تلفنی که توی سایت فن آوا هست یعنی 88338833 اولین بار تماس گرفتم! حالا دیگه این شماره از بد روزگار شماره نمایندگی از آب دراومده ، از بدشانسیه ماست! (وقتی همه کار های منو آقای اخگری میکنه بنظر شما من از نمایندگی سرویس گرفتم؟ این دوستمون هم اگر به دفتر فروش مرکزی زنگ بزنه همین بلا سرش میاد!)
    دوست عزيزم اون شماره نمايندگي نيست دفتر مركزي تهارن هست
    2. اولين اشتباهت اين بوده در پرتال سايت عضو نشدي يا بعد از خريد سرويس نگفتي بهشون چرا من نميتونم از پرتال شارژ كنم بالاخره حق خودت بوده اينارو بپرسي درسته ؟ حق دادني نيست گرفتني هست
    بهرحال شما اشتباه كرديد تلفن زديد اونام براتون رو نماينده سرويس دادن سود گير خودشون بياد درصد بگيرن ولي اگر در پرتال عضو بوديد و شناسه بانك ملت داشتيد هيچوقت نميشد همچين اتفاقي بيوفته

سلام به روي ماهت
    عزيز اين مشكلي كه شما يعني پورتت 512 هست درسته ولي سرعتت256 بله پس تقصير نمايندگي نيست كلا افت سرعت داري
    اما اگر در home page مودمت زده 256 و قراردادت 512 هست نماينده داره دزدي ميكنه
    ولي ايني كه شما فرموديد كه پورتت 512 هست در هوم پيچ مودم يعني مشكل پورت نداري و افت سرعت داري
    ضمنا شما نام كاربريتو بهم بگو من بتونم برات بهتر پيگيري كنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

منم مشکل همین آقای بالایی رو دارم و یوزرمم برای تون قبلا پی ام کردم
    توی مودم برای من زده 512 ولی سرعتم 256 ئه. بعضی شباهم میرسه به 512 ولی بیشتر اوقات سرعت روی 256 ئه.
    حالا مشکل از کجاست؟

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

منم مشکل همین آقای بالایی رو دارم و یوزرمم برای تون قبلا پی ام کردم
    توی مودم برای من زده 512 ولی سرعتم 256 ئه. بعضی شباهم میرسه به 512 ولی بیشتر اوقات سرعت روی 256 ئه.
    حالا مشکل از کجاست؟
    عزيزم بارها گفتم كلا افت سرعت داري
    براي كل ايرانم بجز اصفهان سراسري هست
    بازم توصيه ميكنم هركسي ناراضي هست از سرعتش
    از ماه ديگه بره سرويس 256 مخصوصا p2 رو بگيره هم سرعتش درسته هم اگ شبانه زياد دانلود ميكنيد كاملا با صرفه هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

یعنی چی خب؟! سرویس 512 میفروشن سرعت رو روی 256 ست میکنن؟
    اولا که این کار دزدیه دوما این افت سرعت نیست چون سرعت دقیقا روی 256 ثابته و معلومه کاملا از قصد سرعت رو کاهش دادن

داره خودمونی میشه AmirAra2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Faraway

پيش فرض

سلام به روي ماهت
    عزيز اين مشكلي كه شما يعني پورتت 512 هست درسته ولي سرعتت256 بله پس تقصير نمايندگي نيست كلا افت سرعت داري
    اما اگر در home page مودمت زده 256 و قراردادت 512 هست نماينده داره دزدي ميكنه
    ولي ايني كه شما فرموديد كه پورتت 512 هست در هوم پيچ مودم يعني مشكل پورت نداري و افت سرعت داري
    ضمنا شما نام كاربريتو بهم بگو من بتونم برات بهتر پيگيري كنم

سلام آقا افشین ، مشکل افت سرعت نیست ، دست خودشونه !!!
    وگرنه بهم نمیگفت به جای 13500 تومان ، 21 هزار تومان بریز بهت سرعت 512 بدم !!!!!!!
    به خود 88338833 هم که زنگ میزنم میگه پورت شما همون 512 هست ولی از توی تنظیمات اکانتینگت شما سرعت روی 256 ست شده و تا این نشه 512 شما نمیتونی سرعت بیشتری داشته باشی و به نمایندگی بگو برات درست کنند چون ما اجازه نداریم زیادش کنیم . به نمایندگی هم زنگ میزنم میگه از ماه بعد پول بیشتر بریز تا سرعتت رو درست کنیم.

این هم لیست قیمتهاش که به تازگی تغییر داده

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    همونطور که میبینی سرویس شبانه رو برای 512 یک گیگ و دو گیگ برداشته و فقط سرویس 512 سه گیگ که 21 هزار تومان هست شبانه رایگان داره !!!!

یکی از بدی های این که شرکت فن آوا اکانت night@fanava رو بسته همینه دیگه ، راه رو برای سوء استفاده های شرکت های دیگه باز میکنه که سرویس ها رو گرون تر بفروشند .
    ولی سرویس صبانت که قیمتش توی همون صفحه هست هنوز از اکانت شبانه عمومی استفاده میکنه برای همین شرکت کیانت هنوز نتونسته
    از طریق صبا نت سوء استفاده کنه !!!!

قبلاً نمایندگی های فن آوا نمیتونستند این کار رو بکنند چون همه کاربران فن آوا میتونستند با استفاده از اون اکانت شبها به صورت رایگان دانلود کنند.

شما به عنوان رفیق ما (اگه افتخار بدی) و کسی که حرف ما رو میفهمه ؛ نمیتونی از شرکت یقه اش رو بگیری و یا گزارشش رو رد کنی ؟ یا بهش زنگ بزنی و بگی این کار خلافه و ...؟

آخه این آقای برومند (رئیس کیانت) همیشه مشکلات رو از خود فن آوا میدونه و میگه اونا سرعت رو کم کردند ...؛ قیمت رو زیاد کردند ...؛ به ما دستور دادند اینجوری رفتار کنیم و .... !!!
    و به ما میگه به شما زنگ بزنیم.

من از طریق این فروم فهمیدم که این مشکل فقط برای من نیست و این نمایندگی کیانت یه راهی پیدا کرده که به صورت نرم افزاری سرعت رو کم کنه . و سرویس ها رو گرون تر کنه و شبانه کاربران رو هم قطع کنه !!!

10. این کاربر از AmirAra2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hessam2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوستان باورتون نمیشه
    عکسشو گذاشتم

512 باید سرعتش این باشه ؟؟؟؟
    هر روز کمتر میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •