آره خوب دنیای پاکت پیسی ها بسیار ظالمانه ست
آیفون هم خارج از محدوده ی پاکت پیسی هست و من در جریانش نیستم، این سوال رو در قسمت مشاوره برای خرید گوشی و در تاپیک قیمت روز مطرح کن![]()
آره خوب دنیای پاکت پیسی ها بسیار ظالمانه ست
آیفون هم خارج از محدوده ی پاکت پیسی هست و من در جریانش نیستم، این سوال رو در قسمت مشاوره برای خرید گوشی و در تاپیک قیمت روز مطرح کن![]()
بابا قیمتها ppc اینقدر بالایه که نمیشه تصمیم گرفت که آدم میمونه ppc بگیره یا یه گوشی با امکانات بالا که در بعضی مدلها امکانات بیشتری نسبت مدلهای ppc دارن البته از نظر قیمت گفتم.این رو هم میدونم خواسته های خودم رو از گوشی باید بدونم. الان بین HTC Diamond2و HTC 3G موندم.هر چند که diamond2 بهتره ولی قیمت بالاست.نمی دونم که که ارزش اینهمه پول رو داره یا نه!! البته diamod هم از نظر قیمت خوبه ولی کارت حافظه نمی خوره رم اینترنال 4گیگ داره و شنیدم که باطریش با مشکل برخورد میکنه البته به گفته پرشین تله کام.حالا چند وقته که عجیب گیر کردم که چکار کنم .بدجوریppcهای HTC دیوونه کرده ما رو. مشخصات Samsung I900 Omnia رو دیدم بد نبود نسبت به قیمتش.ولی HTC یه چیزه دیگه است. از حرفه ای ها درخواست راهنمایی دارم
من فکر کنم معمولا" افراد به دو دلیل عمده سراغ پاکت پی سی می رن : 1. نرم افزار 2. کلاس بالای گوشی
البته هر دو دلیل هم دلایل مهم و به جایی هستن و باعث می شن پاکت پی سی ها از دیگر گوشی ها متمایز باشن.
چند نکته به ذهنم می رسه:
1. diamond 2 عالیه ولی خب مثل اینکه به نسبت بودجه شما قیمتش زیاده
2. touch 3G به نسبت قیمتش حرف نداره
3. diamond به خاطر همین مشکلاتی که خودتم ذکر کردی توصیه نمی شه
4. Omnia نسبت به قیمتش خوب نیست بلکه فوق العادس!
در مجموع اگه می تونی diamond 2 بگیر وگرنه دوتا راه داری : 1. omnia که انتخاب بهتریه 2. 3G که با توجه به علاقه شما به برند Htc می تونه گزینه خوبی باشه.
موفق باشی
راستیتش من هم بین htc hd و i900 مونده بودم که i900 رو انتخاب کردم.بابا قیمتها ppc اینقدر بالایه که نمیشه تصمیم گرفت که آدم میمونه ppc بگیره یا یه گوشی با امکانات بالا که در بعضی مدلها امکانات بیشتری نسبت مدلهای ppc دارن البته از نظر قیمت گفتم.این رو هم میدونم خواسته های خودم رو از گوشی باید بدونم. الان بین HTC Diamond2و HTC 3G موندم.هر چند که diamond2 بهتره ولی قیمت بالاست.نمی دونم که که ارزش اینهمه پول رو داره یا نه!! البته diamod هم از نظر قیمت خوبه ولی کارت حافظه نمی خوره رم اینترنال 4گیگ داره و شنیدم که باطریش با مشکل برخورد میکنه البته به گفته پرشین تله کام.حالا چند وقته که عجیب گیر کردم که چکار کنم .بدجوریppcهای HTC دیوونه کرده ما رو. مشخصات Samsung I900 Omnia رو دیدم بد نبود نسبت به قیمتش.ولی HTC یه چیزه دیگه است. از حرفه ای ها درخواست راهنمایی دارم
حالا دلایل من :
چندی از دوستان گفتند که htc hd بعد ها مشکلاتی پیدا می کنه که بعدا ذکر می کنم.
اختلاف 250 هزار تومانی قیمت داشتند.
i900 فلاش داشت اون نداشت ، ... و امکانات i900 بسیار عالی بود. من هم i900 رو انتخاب کردم و خریدم به نسبت قیمتی که داشت کارایی عالی داره و من کاملا راضیم البته بعضی ها ناراضی هستند و میگن که باتری زود خالی می کنه و از این جور چیزها و خوشبختانه من تا به حال این مشکلات رو نداشتم. ورژن گوشیم هم آخرین ورژن هست. پیشنهاد من به تو اینه که اگر خواستی i900 بگیری مدل مشکیش رو بگیر مدل بلک بری. به توصیه هایی که توی بخش i900 شده موقع خرید توجه کن .
من هیچ گونه مشکلی تا به حال نداشتم.
خب من htc رو نمی دونم و در مورد نظری نمیدم . ولی فکر میکن htc بیشتر داره نون اسمش رو میخوره تا قابلیت های گوشی هاش. ( نمیگم بد هستا ، میگم گرون بودنش به این خاطر هست.)
هرگونه سوالی پیرامون i900 بود بپرس.
Last edited by SIMON137; 07-08-2009 at 23:33.
ممنون از راهنمایی شما.البته با دیدن htc هوایه خرید یه ppc یه سرم زد.واقعاً دنیایه ppc یه چیزه دیگه ای باید باشه.این توصیه های خرید i900 رو پیدا نکردم.اگه میشه لینک بدین.نمیدونم چرا از samsung به عنوان ppc حال نمی کنم شاید به خاطر این باشه که سامسونگ رو بیشتر با گوشی هایه موبایلش میشناسم ولی در مورد htc همه اونرو به عنوان تولید کننده ppc میشناسن. الان هم تو شک هستم که i900 همون چیزیه که من می خوام.یه چیز دیگه اینکه این مدل هم اصل و فرع داره تو بازار؟ گارانتیش چجوریه؟ا محتویات بستش حاویه چیه؟شنیدم اوایل که آمده بود تو بازار قیمتش حدود 700 بوده ولی الان حدود 450 ! این کاهش قیمت تو رده ppc جایه تعجب داره چون یکی از خصوصیات اینها افت کم قیمتاشونه.شما چند گرفتی؟
اینکه می گن دنیایه ppc دنیایه بزرگیه با انتخاب های زیاد راست میگن.با نظرات که دوستان دادن یه کم از htc دور شدم رفتم سراغ i900 وجدیداً xperia .این xperia هم با حاله .از اول دنبال ppc ی بودم که صفحه کلید داشته باشه ولی با قیمتهای زیادی که این مدلها دارن دیدم باید بی خیال این مدلها بشم.ولی با وجود قیمت مناسب xperia یکم آدم رو قلقلک میده.البته نسبت به touch pro میگم.ولی باز بر سر انتخاب i900 و xperia از دوستان راهنمایی می خواهم. ببینیم آخر قسمت ما چی میشه.......!!!!
خب این نکاتی پیرامون خرید امنیا :اینکه می گن دنیایه ppc دنیایه بزرگیه با انتخاب های زیاد راست میگن.با نظرات که دوستان دادن یه کم از htc دور شدم رفتم سراغ i900 وجدیداً xperia .این xperia هم با حاله .از اول دنبال ppc ی بودم که صفحه کلید داشته باشه ولی با قیمتهای زیادی که این مدلها دارن دیدم باید بی خیال این مدلها بشم.ولی با وجود قیمت مناسب xperia یکم آدم رو قلقلک میده.البته نسبت به touch pro میگم.ولی باز بر سر انتخاب i900 و xperia از دوستان راهنمایی می خواهم. ببینیم آخر قسمت ما چی میشه.......!!!!
-----------------------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شک نکن و گوشی رو با گارنتی و اون هم از نوع اصلی بخر حتما ...
می تونی مشخصات امنیا رو با اکسپریا مقایسه کنی ببینی کدوم به دردت می خوره.
امنیا رو همین الان بخوای بخری با گارانتی فکر کنم بالای 500 تومن بشه.
من امنیا رو برای خرید پیشنهاد می کنم ، در ضمن مدل بلک بری ( مشکیش ) جدیدتر و بهتره.
سوالی پیرامون خود امنیا داشتی هم بپرس راهنماییت کنم ، در ضمن اینی که میگن این برنامه و اون برنامه و از این جور چیزا برات بریزیم 30 تومن میشه و اینقدر میشه و اونقدر میشه قبول نکن ... پول الکیه .
در ضمن اگر خواستی کابل تی وی برای امنیا بگیری حتما تست کن همونجا.
محتویات پک کوچیکش رو تو عکس زیر می تونی ببینی . راستی برای شارژرش هم حتما یک تبدیل بخر ، یادت نره یک موقع ، یک برچسب محافظ هم بخر بچسبون روش:
h ttp://w ww.gsm ari a.com/Reviews/Reviews/200/Images/ta7b.jpg
این عکس بالا محتویاتش بود که + یک سی دی هست که اون رو نداشت عکس بالا... (برای دیدن لینک فاصله هارو پاک کن )
سلام
منم این مدل بد چشم رو گرفته
Toshiba G910 / G920
ولی معلوم نیست چی ریختیاس! تو GSM زده 190 یورو ولی تو سایته ایرانی دیدم زده 450 هزرا تومن!!!×!!@#@!$
معلوم نیست چی ریختیاس
چه کنم ایها الشیوخ؟!
سلام...
اگه میشه این گوشیا را برای خرید اولویت بندی کنید...(کدوما بهترن)
i8000 Omnia IIو
i900 Omnia
و N97
ممنون.
۱.Omnia II
۲.Omnia
N97 هم که هیچی اصلا دنبالش نرو.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)