جواب سوال قبلیرو که ان73موزیک اصلی چه مشخصاتی داره رو که ندادین !حداقل قیمت ان73موزیک بگین چنده؟؟؟؟؟؟
جواب سوال قبلیرو که ان73موزیک اصلی چه مشخصاتی داره رو که ندادین !حداقل قیمت ان73موزیک بگین چنده؟؟؟؟؟؟
راستش ، اصلی ساخت 3 شرکت هستش که
المان ، مجار و فنلاند هستش .
اگه رقم هفتم و هشتم سریال گوشی 00
باشه یعنی گوشی فنلاندی هستش.
قیمتش هم فکر کنم گرونتر شده چون خبر ها رسیده که قیمت گوشی گرون شده.
قیمت قبلی: 320
من به تازگی n73 me گرفتم . مشکلی که هست اینه که صدای موزیک تو هندزفری فوق العاده ضعیفه . صدا رو از طریق پدال سمت راست گوشی همچنین از داخل پلیر زیاد کردم ولی کلا بازم کلا ضعیفه. به نظر شما ایراد از گوشی منه یا همه n73 ها این ایرادو دارن ؟
دوست عزیز مشخصا گوشی شما و البته نه خود گوشی که به احتمال زیاد هدست شما مشکل داره.
دوست من ورژنی که هست الان 4.0736 هستش، البته به نظر من این ورژن خودش اصلا باگ هستش!!!
من گوشیم توی 2تا ورژن قبلی هیچ مشکلی نداشت تا اینکه این ورژن رو ریختم و مشکلاتی به پستم خورد که حتی google هم در پاسخگویی کم آورد!![]()
مشکرم...ولی اگه مشخصات ان73 اصلی رو هم بگید ممنون میشم
این سریال 00 رو که گفتی چقدر اعتبار داره یعنی واقعا می شه به عناوان ملاک 100% نگاهش کرد؟ اگر01 باشه چی ؟
سلام دوستان من بلاخره رفتم و یه N73 music edition خریدم. می خواستم از راهنمایی های همه تشکر کنم.
دوست من چند گرفتی و از کجا ...؟
فکر کنم 01 باشه البته فکر کنما !!! یعنی آلمانیه !
خود فروشنده ها که همین کارو هم می کنند
می تونی از خود سایت هم چک کنی !
در کل:
این که میگن گوشی من اصل فنلاند هستش، المانی به درد نمیخوره ، مجار به درد نمی خوره ! همش الکیه ! اگه گوشی ساخت غیر از این 3 بود یعنی به درد نمی خوره ( خیلی ها تعصب روی گوشی که دارن میگن فنلاند فنلاند فنلاند.. )
همش بازار گرمیه ! چون هر سه هیچ فرقی از لحاظ استانداردو کیفیت با هم ندارند که توی ایران زیادی مد شده....فنلاند فنلاند فنلاند
اگه واقعا فرقی داشت نوکیا فنلاند رو گرونتر یا خلاصه یه کاریش می کرد !!!!
این اطلاعات از چندین فروشندگانی که در دوبی هستند پرسیدم ! که اینو بهم گفتن ، اتفاقا بهم گفتن با این وضع تقلبی که الا هست در این گوشی بهتر هستش برای خودت المانیش رو بگیری ........
من چندین سال بود آلمانیش داشتم !!!! البته گوشی های مختلف ، آخ نگفت !!!!!!!!!!!!!!!
الانم المانیش گرفتم با گارانتی !!! خود امارات با اینکه فنلاندیش هم بود ،
به هر حال این نظر من بود
یا حق.
Last edited by Tornado2800; 22-02-2008 at 13:39.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)