برا کا800
R1jc002
هر پچی هست بزارید ممنون میشم
عالي
متوسط
ضعيف
برا کا800
R1jc002
چه firmware عتيقه اي (مطمئن نيست املاش همين باشه) خوب عزيز برو گوشيتو فلش کن و يکي از دو فريم ور شناخته شده ي R8BA024 يا R1KG001 رو استفاده کن تا انقدر پچ بهت معرفي بکنيم که خسته بشيبرا کا800
R1jc002
آره خیلی قدیمیه
این مشخصات گوشیمه
گوشی دوستم فریم ورش همینه که گفتی R1KG001
من خودم براش فلش کردم
یعنی منم همون کارو با گوشی خودم کنم فریم ور من چیز دیگه ای هست برا گوشیم مشکلی پیش نمیاد ( با این کار فریم ورم عوض میشه ) ؟؟؟؟
راستی من گوشی دوستم رو که فلش کردم فارسی نداره
از این سه فایل هم استفاده کردم
K800_R1KG001_FS_CENT_EUROPE_RED52
K800_R1KG001_FS_MEDITERR_RED52
K800_R1KG001_MAIN_GENERIC_WI_RED52
توضیح بدی ممنون میشم
Last edited by avril; 22-02-2008 at 22:31.
ببینم میشه حجم sms دونی w810 رو زیاد کرد اگه هست کمک لطفا
خب ماله من که R1KG001 هست اگه میشه معرفی کن تا خسته بشم.
ممنون.
میشه پچ های مربوط به k800 رو برام بزارید.
ممنون.
Last edited by toliveistodie; 23-02-2008 at 00:00.
فعلا نمیشه.![]()
سرج كنى به جوابت ميرسى؟دوست عزيز![]()
Last edited by Hadi King; 23-02-2008 at 04:17.
این پچ ویبره زدن بعد از بر داشتن گوشی
رو w810 هم هست
چون من پچ 810 رو دانلود کردم ولی اینو پیدا نکردم
در ضمن او اسم گذاری عکس ها به تاریخ و زمان هم توش نبود
w810 SW-R4EA031
ّF1
بله اگه کاملاً با اصول هک آشنايي داريد و قبلاً گوشي فلش کرده باشيد ميتونيد فريم ور گوشيتون رو ارتقا بديدآره خیلی قدیمیه
این مشخصات گوشیمه
گوشی دوستم فریم ورش همینه که گفتی R1KG001
من خودم براش فلش کردم
یعنی منم همون کارو با گوشی خودم کنم فریم ور من چیز دیگه ای هست برا گوشیم مشکلی پیش نمیاد ( با این کار فریم ورم عوض میشه ) ؟؟؟؟
خوب معلومه اين fs مال اروپاست شما بايد middle east رو روش فلش ميکرديد حالا اشکال نداره زبان فارسيشو ميدم بهت ببر بريز روشراستی من گوشی دوستم رو که فلش کردم فارسی نداره
از این سه فایل هم استفاده کردم
K800_R1KG001_FS_CENT_EUROPE_RED52
K800_R1KG001_FS_MEDITERR_RED52
K800_R1KG001_MAIN_GENERIC_WI_RED52
ببینم میشه حجم sms دونی w810 رو زیاد کرد اگه هست کمک لطفاراستش تا اونجا که ما ميدونيم ميشه اما چون اصلاً به دردم نميخوره دنبالش نرفتم ( آخه از ترس آدماي فضول به ندرت تعدادشون دو رقمي ميشه)فعلا نمیشه.
حالا يه امتحاني ميکنم و خبرتون ميکنم ايشالا
حالا ما يه چيزي گفتيم شما جدي نگيريد چون k800 خيلي پچ نداره فعلاً اين 3 تا رو نصب کنيد تا بقيشو وقتي حال و حوصله داشتم بزارمخب ماله من که R1KG001 هست اگه میشه معرفی کن تا خسته بشم.
ممنون.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیديادمه معلممون ميگفت بديهيات نياز به گفتن نداره ببينم دوست عزيز تو همه جا اينجوري پست بيهوده ميدي؟سرج كنى به جوابت ميرسى؟دوست عزيز
برات ميزارمشاین پچ ویبره زدن بعد از بر داشتن گوشی
رو w810 هم هست
چون من پچ 810 رو دانلود کردم ولی اینو پیدا نکردم
کپيش کن تو notepad و با پسوند vkp سيو کنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از اونجائيه که شانست گفته گوشيه من هم w810 هست و تو تمام نت نشده پچ بياد من جز ده نفر اول نباشم که نصب ميکنهدر ضمن او اسم گذاری عکس ها به تاریخ و زمان هم توش نبود
w810 SW-R4EA031
ّF1
بنابر اين به عنوان يه فرد يه خورده با تجربه تر از خودت بهت توصيه ميکنم اين پچ به در نميخوره شونصد تا مشکل ايجاد ميکنه که تابلو ترينش overwrite کردن عکسهاييه که تو يه دقيقه گرفته ميشن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)