کلا مادربوردهای P35 مشکلی با کارتهای G92 ندارند.
کلا مادربوردهای P35 مشکلی با کارتهای G92 ندارند.
سلام.من می خوام یه سیستم ببندم گفتم یه مشورت بزنم!
Cpu :intel Or Amd? من خودم Intel مدل E6750 یا E6850 رو انتخاب کردم.نظر شما همراه با قیمت قطعه؟
Main هم مدل Ga-p35-ds4 ایا کاماندوی ایسوز Intel ساپورته؟اگه اره نظر شما Ds4 Or Comando همراه با قیمت؟
رم هم اگه یر بیاد 1gig Geil یا Ultimate Black Gragon که یک دوال چنل Geil هست با باس 800 البته قیمت هیچکدوم رو ندارم یه کمکی اگه میشه.....!
در مورد Vga گرافیک Giga>8600gt>512 Ddr2 رو انتخاب کردم نظر شما با قیمت؟البته می خوام زیره 150-160 باشه.
Power:430 W Real Tonb
در کل اینا چیزای خوبی هست؟
خیلی ممنون......!![]()
سلام برادر
ممنون از پاسخ شما
یه سوال داشتم اگه من مادربورد maximus formula و سی پی یو Intel Core 2 Duo E4500 - 2.2GHz ببندم
مشکلی پیش میاد ؟ و آیا با هم ست نمیشند؟! (در این فاز نمیخوام بیشتر برای سی پی یو هزینه کنم اولویت
اول من مادربورد ه)
یا حق
نه دوست عزیز هیچ مشکلی نداره
ولی بهتر نییست یه خورده از مین کم کنین به cpu اختصاص بدین به نظر من اینجوری سیستم بهتری میتونین داشته باشین
آخه میدونی سی پی یو افت قیمتش خیلی بیشتر از مادربورد است همون سی پی یو 45 NM چند وقت دیگه
میشه 150 اما اگه مادربورد قوی باشه قابلیت ارتقا خیلی راحت تره مثلا اگه من اونوقت که داشتم سیستم
می بستم اگه یه مادربورد که PCI Express و ساپورت میکرد انتخاب میکردم شاید الان نیازی به تعویض کل قطعات رو نداشتم
( البته این نظر شخصی منه و فکر کنم اگه مادربورد خوبی داشته باشی قدرت مانور در ارتقا قطعات در آینده راحتره )
مطمئنا دوستان پروفشنال نظراتشون بسیار جامع تر است
ایسوس کاماندو چیپ 965 و قدیمی شده و اینتل ساپورته . به نظر من giga p35-DS4.
کاماندو حدود 200
گیگا حدود 230
از بین این سه تا ادربورد کدومو برای خرید پیشنهاد میکنی
gigabyte ga-p35-dq6
gigabyte ga-965e-dq6
asus striker extrem
لطفا در مورد تکنولوژیهای جدیدی که تو اونا به کار برده شده یه اشاره ای بکنید
مورد دوم که اصلا توصیه نمیشه چون چیپست 965 دیگه قدیمی شده میمونه 1 و 2
مورد 3 چیپستش 680i sli هست و اگه شما بخوای از دو تا کارت گرافیک nvidia استفاده کنی به درد میخوره (دو تا همزمان) در غیر این صورت همون مورد 1 که اون هم شما میتونین از دو تا کارت گرافیک استفاده کنی ولی با این تفاوت که فقط میتونی از دو تا کارت ATI استفاده کنی
که البته مورد 3 قیمتشم حدود 40 - 50 تومن از مورد 1 بیشتره
همیشه یه تکنولوژی هایی میاد که دیگه با اضافه کردن قطعات جدید به مادر برد قبلی (گرچه گران خریده باشید)نمیتونید از حداکثر کارایی بهره ببرید پس بهتره به جای آینده نگری به کارایی در حال حاضر توجه کنی.مطمئن باش بعدا (1 سال دیگه)همین x38 هم میتونه دست و پاگیر باشه و مانع ارتقا بشه.
من هم هم عقیده ام این سیاست کاریشونه تا پیشرفت تکنولوژی
من هم همین فکرو می کردم هر دفعه با خرید قطعات گرونقیمت ارتقا می دادم ولی باز 2 سال نشد که فکر ارتقای دوباره افتادم الان بار چهاروم هستش که کل قطعاتو ارتقا می دم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)