تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 133 از 312 اولاول ... 3383123129130131132133134135136137143183233 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,321 به 1,330 از 3117

نام تاپيک: اسرار ماوراء

داره خودمونی میشه saeed jun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

5 نياز به همكاري دارم شديدا

من خودمو معرفي مي كنم. سمانه هستم و 17 سالمه
    راستي گياهخواري مي كنم
    اگه در مورد غده پينال يا گياهخواري مطلب بخوائين براتون مي ذارم.
    bye

سمانه خانم سلام

در مورد غذاهاي گياهي
    جوشانده گياهاني مثل چاي(البته غير خود چاي)
    به كل همه چيز از نوع گياهيش هر مطلبي باشه شديدا مي خوام شديدا

هر چي داري برام پيام خصوصي بده كه اين تايپيكو با مطالب بي ربط پر نكنيم

برا پيغام خصوصي گذاشتنم روي اسمم يا كليك يا راست كليك كن يه منوي كركرهاي باز مي شه يه بخشش مربوط به پيغام خصوصيه كه وقتي روش كليك كني يه پنجره شبيه اون پنجره ارسال پاسخ باز مي شه و باقي ماجرا

ممنون مي شم منو در اين زمينه ياري بديد

ارادتمند شما

سعيد جون

اگه نباشه جاش خالی می مونه deer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام
    سعید جون تمرکز چیزی نیست که تو متوجه بشی گفتنش سخته مثل محبت می مومنه ایا تو می تونی توصیفش کنی در ضمن برای تمرکز فقط کافیه تمام فکر و ذهنت مشغول یک مسئله باشه
    باز هم می گم گفتنش سخت از دوست بخواه شاید یکی بتونه بیشتر توضیح بده

موفق باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه mercedes's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    وراء

پيش فرض

سلام به همگي به خصوص يار همراه تايپيك از قبل تا بعدهاااا(مرسدس عزيز)

من يه مشكلي دارم كه راهي برا حلش پيدا نمي كنم
    اونم اينه كه هر چي سعي مي كنم بفهمم كه خلاصه روي موضوع مد نظرم متمركز هستم يا نه نمي فهمم

منظورم دقيقا اينه كه مثلا وقتي آدم سرش درد مي گيره تو سرش احساس درد مي كنه در حالي كه فقط خودش مي فهمه و با اون درد متوجه وجود سر دردش مي شه

در مورد تمر كز چطوري مي فهميد كه متمر كز شديد ؟چه حالتي براتون پيش مياد؟ خلاصه كه راه تشخيصش چيه؟

من كه هر چي زور مي زنم اصولا نمي فهمم كه متمر كز هستم يانه!!!!!!!!!!!

به شمع تو تاريكي خيره مي شم
    سعي مي كنم همينطوري تمركز كنم بقول خودم ( خيليم مي تونم!!!!)

خلاصه كه ما رو در يابيد كه داريم از دست مي ريم محض اطلاع عرض كردم
    زور زدن برای تمرکز اشتباهه. تمرکز با آرامش بدست میاد.... در حال بودن و بدون تفسیر بودن.....اینکه در حال باشید و در آرامش و بدون تفسیر دیدن احتیاج به زمان داره ..... برای درک بیشتر موضوع توصیه میکنم کتابها اوشو رو مطالعه بفرمایین... یه تاپیک هم در این رابطه هست .

اگه نباشه جاش خالی می مونه zolgharnein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جاده سانتیاگو

پيش فرض

سلام به سعید عزیز ببین من درست نمیدونم وقتی به تمرکز می رسی چی میشه اما می دونم توی اون حالت دیگه هیچ فکری توی ذهنت نیست خالی خالی هستی طوری میشه که اگه به یه چیزی فکر کنی مغزت شروع میکنه بقیه داستان را ساختان (بازم بپرس) یکسری تمرین هم از وبلاگ نور گرفتم دوست داشتیش بخون .
    =================

تخيل و تمرکز : دو عنصر مهم در انسان
    سلام. شايد هميشه از خودتان بپرسيد که از کجا ميتوانم شروع کنم؟ شما علاقه داريد به حقيقت برسيد و دوست داريد که کارهايی را انجام بدهيد و قدرتهای درونی خودتان را تجربه کنيد، ولی نميدانيد چگونه قدم اول را برداريد. شايد به تله پاتی(اتصال و خواندن فکر) علاقه داريد يا به حرکت دادن اشياء فيزيکی توسط قدرت ذهن ولی نميدانيد قدم اول را چطور برداريد. شايد دوستی داريد که کاری خارق العاده انجام ميدهد و هميشه به اين فکر ميکنيد که چه کار جالبی انجام ميدهد ولی هيچوقت جواب درستی از او نگرفتيد. شايد او به شما راه حل را خودهیپنوتيزم معرفی کرده يا شايد مديتيشن و يا جوابهای ديگر و شايد شما هم اين راهها را امتحان کرديد و به نتيجه نرسيديد. اين دليلش اين نيست که آن روشها موثر نيستند بلکه ميتواند به اين خاطر باشد که شما از کاری که ميکنيد کاملا آگاه نيستيد. در ابتدای کار بايد به اندازه کافی آگاهی خودتان را با خواندن کتاب، مطالعه مقالات موجود در اينترنت، و آگاه شدن به کاری که انجام ميدهيد گسترش دهيد. وقتی به آگاهی اهميت داديد رسيدن به جواب فقط نياز به تمرين خواهيد داشت و البته بدون توقع نتيجه پيامد. در اينصورت ميتوانيد مطمئن باشيد که موفق خواهيد شد. دو عنصر بسيار مهم در فعاليتهای مابعدالطبيعه تخيل و تمرکز هستند. تقويت اين دو عنصر ميتواند به شما در رسيدن به هدفی که داريد، هر چه ميخواهد باشد، کمک بسياری بکند و شما را به هدفتان نزديکتر کند. اکنون تمرينی را برای تقويت هريک از اين دو به شما خواهم داد. هر دوی اين تمرينات بسيار ساده هستند و وقتی از شما نخواهند گرفت و در ضمن بسيار لذت بخش هستند و ميتوانيد به راحتی آنها را انجام دهيد.
    تقويت تخيل: تخيل در ذهن حتما به اين معنا نيست که شما چيزی را در ذهن خواهيد ديد بلکه کاری است که ما روزانه بارها و بارها آن را انجام ميدهيم. وقتی در روياهايمان غوطه ور ميشويم در واقع ما در حال استفاده از تخيل هستيم. پس تخيل کار عجيبی نيست و برای ما بسيار آشناست. کاری که ميتوانيد برای تقويت آن انجام دهيد ميتواند به اين صورت باشد. مثلا شما در حال راه رفتن در مسيری هستيد. برای لحظه ای به اطراف آگاه شويد و اشياء موجود در محيط را بررسی کنيد. اکنون چشمهايتان را ببنديد و همينطور به راه خود ادامه دهيد و در همين حين در ذهن خود مسير، اشياء موجود در مسير و در اطراف شما و اينکه چه مقدار از مسير را پيموده ايد تجسم کنيد و آنها را در ذهنتان تخيل کنيد. يا با گفتار ساده تر در ذهنتان ببينيد( با اينکه به آن معنی ديدن نيست) پس از مدتی چشمانتان را باز کنيد و دوباره اين کار را تکرار کنيد. اين تمرين بسيار موثری است و شبيه يک بازی ميباشد که البته نه فقط برای تقويت قدرت تخيل بلکه فوايد ديگری دارد. اين تمرين برای کسانی که در زمينه آگاهی در خواب تمرين ميکنند بسيار مفيد ميباشد.
    تقويت تمرکز: تمرکز عنصری است که ما هميشه از آن استفاده ميکنيم. چه در کارهای کوچک و چه در کارهای بزرگمان. وقتی ميخواهيم چيزی را بياد آوريم، اينکار نياز به مقداری تمرکز دارد، در واقع عناصری را که از آنها به دفعات نا متناهی استفاده ميکنيم در حالتی مخفی قرار ميگيرند و ما نسبت به وجود آنها آگاهی نخواهيم داشت با آنکه از آنها استفاده ميکنيم و استفاده خواهيم کرد. در اينجا ميبينيد که آگاهی عنصر بسيار مهمی است که در همه جا حضور دارد. وقتی هدفی تعيين ميکنيد و برای آن تلاش ميکنيد چه به آن برسيد چه نرسيد برای اينکار تمرکز کرده ايد. وقتی به مديتيشن میپردازيد و در عين حال که ميخواهيد به حالتی از خلأ و خالی از افکار برسيد برای پرداختن به اين فکر که ميخواهيد به حالت خلأ و سکوت درون برسيد باز هم به تمرکز میپردازيد با اينکه حضور آن باز هم نامحسوس است. در لحظه کنونی که شما سعی در خواندن و فهم اين سطور ميکنيد و ممکن است متنن نم اشتبها داشهت باشد شما باز هم در حال استفاده از تمرکز هستيد. پس همانگونه که مشاهده ميکنيد تمرکز عنصری هميشگی ميباشد. برای تقويت تمرکزتان ميتوانيد به حالت بسيار راحت و چهار زانو نشسته و يک شمع را روشن کرده به شعله آن خيره شويد و سعی کنيد افکارتان را خاموش کنيد. به اين ترتيب شما ميتوانيد به سطح بالايی از تمرکز برسيد. سعی کنيد در محيط تاريک اين کار را انجام دهيد و بر روی سطح نرمی نشسته باشيد و پشتتان را به ديوار تکيه دهيد. با انجام اين تمرين شما ميتوانيد هم به تمرکز بالايی دست پيدا کنيد و به مرور زمان خلسه خوبی را تجربه کنيد. در صورت تمرين مداوم احساس يکی بودن باشمع به شما دست خواهد داد و شمعی خواهيد شد که در حال سوختن و آب شدن است.

داره خودمونی میشه saeed jun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

12 deerجان-مرسدس عزيز و ذوالقرنين محترم واقعا ممنون

سلام مجدد

وقتي اين صفحه رو باز كردم يه دفه از اين همه پاسخ شوكه شدم
    بابا شما خيلي باحاليد
    خيلي آدمو تحويل مي گيريد

deer جان شما دقيقا از چه شيوه اي استفاده مي كنين برا رسيدن به تمركز؟؟؟؟

مرسدس عزيز شما از چه شيوه اي بهره مي گيريد؟(بابت توصيه تون هم سپاسگذارم)

ذوالقرنين گرامي روش شما چيست؟(بابت تمرينها هم خيلي ممنونم)

لطف كنيد دقيقا روشتونو توضيح بديد تا بتونيم از توي روشهاي مختلف اونايي كه بهتر جواب داده رو انتخاب كنيم(منظورم روشهاي انتخابي شما عزيزانه)

ارادتمندتان

سعيد جون

اگه نباشه جاش خالی می مونه mercedes's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    وراء

پيش فرض

مرسدس عزيز شما از چه شيوه اي بهره مي گيريد؟(بابت توصيه تون هم سپاسگذارم)
    ابتدا اکتسابی میشه به آرامش یا تمرکز دست پیدا کرد اما باید اونو نگه داشتو ادامه داد تا ملکه بشه.....
    برای تمرکز کامل هم لازم خود رو کامل شناخت...

داره خودمونی میشه m_s20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

با سلام به همه دوستان
    بنظر من ساده ترين راه براي اينكه بفهميم چه ميزان در كاري (تمركز) داشتيم اينه كه ببينيم چه ميزان از اون كار (لذت) برديم مثل لذت تماشاي يك فيلم مهيج طبيعتا هر قدر لذت بيشتري ببريم تمركز شديد تري داشتيم!

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhad1390's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    همین نزدیکیا

پيش فرض

ببینم بچه ها فرق بین تمرکز با دقت چیه

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

deer جان شما دقيقا از چه شيوه اي استفاده مي كنين برا رسيدن به تمركز؟؟؟؟

لطف كنيد دقيقا روشتونو توضيح بديد تا بتونيم از توي روشهاي مختلف اونايي كه بهتر جواب داده رو انتخاب كنيم(منظورم روشهاي انتخابي شما عزيزانه)
    سلام دوست عزیز
    ببین راها ی زیادی وجود داره تا بخوای ببینی کدوم یکی بهنرین فرست رو از دست دادی و دیگه وقتی نداره بهتر یکی رو انتخاب کنی ولی پیزی که خیلی مهم توی همون بهترین باشی
    موفق باشید

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

ذوالقرنين عزیز مطالب شما درست بود ولی با نگاه کردن به شمع همه چیز حاصل نمی شود در ضمن برای چشم هم خوب نیست به نظر من اگر در هنگام انجام دادن کاری فقط به اون مطلب می تونه خیلی کمک کنه مثل درس خوندن اگر فقط به فکر همون درس باشی و به مسائل دیگه فکر نکنی درس رو خیلی خوب می فهمی یک راهی که بعضی وقتها انجام می دم اینکه وقتی دارم درس می خونم یک برگه کنارم می زارم هرچی به ذهنم امد می نویسمش که مربوط به درس نیست بعد وقتی می خونمشون می بینم چه قدر مسخره بودن و با گزشت زمان این تعداد نوشته ها کم می شن تا دیگه اصلا به ذهن نمی یاد و مغر ادم یک نفسی می کشه !!!!!
    البته ابن تجربه ی خودم بود شاید برای شما مسخره باشه
    موفق باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •