دوستان ایا کیفیت dvd بازیهای پرتوگیم یا playbox خوب هست به دستگاه اسیب نمیرساند چون یک سری به من اخبار ضد نقیصی میگویند
دوستان ایا کیفیت dvd بازیهای پرتوگیم یا playbox خوب هست به دستگاه اسیب نمیرساند چون یک سری به من اخبار ضد نقیصی میگویند
دوستان ایا کیفیت dvd بازیهای پرتوگیم یا playbox خوب هست به دستگاه اسیب نمیرساند چون یک سری به من اخبار ضد نقیصی میگوینددوست من طبق تجربه و تحقيقات انجام شده ایکس باکس ها شانسی در ميان. يعنی هر ديسکی به يک مدل درايوی ميخوره.
در حال حاضر بهترين کيفيت رو ديسک های ورباتيم و Aoneو Fujiدارن. اکثر درايو ها با این ديسک ها عالی کار ميکنه. اما بازم مشاهده شده که بعضی درايو ها با این ديسک ها خوب نيست و برعکس با ديسک های استمپری مالزی و Playboxبهتر کار ميکنه.
پس به شما پيشنهاد ميشه که اول از ديسک های ورباتيم و.... استفاده کنيد اگر ديديد درايو زياد صروصدا ميکنه و صدا های غير طبيعی ازش درمياد سريعا برای عوض کردن مدل ديسک اقدام کنيد. چون گاهی آسيب ها جبران ناپذيری به دستگاه ميزنه.
سلام اقا مازیار یک چیزی برام معلوم نشده من یک هفتس ایکس باکس خریدم و دیسک های پرتو (پشت بنفش) استفاده میکنم و فقط یک بار از playbox ان هم به مدت 5 دقیقه استفاده کردم الان میخواهم محصولات nextgen را استفاده کنم (Aone ) دستگاهم میخواند یا به اشکال میافتد لطفا دوستانی که اطلاع دارند سریعا کمک کنند چون بسیار مهم میباشد و یک عده میگویند اجرا نمیکنند یک عده میگویند چون نو هستش اگر سریع اقدام کنی هیچ اسیبی نمیبیند
اگر کسی شماره جدید پرتوگیم را داره حتما بزاره
Last edited by tophigh; 06-02-2008 at 15:02.
دوست من ، در پيغام خصوصی به طور کامل راهنماييتون کردم.
تمام کسايی هم که ميگفتن این خوبه این خوب نيست ، همشون به این نتيجه رسيدن که روی هر دستگاهی يک نوع ديسکی جواب ميده. اما اکثرا با ديسک های شرکت نکست جن خوب کار ميکنن.
دوست عزیز اگه فریم ور دستگاهت جدید باشه نباید ترسی داشته باشی و این نیست که یه کنسول
به صورت منحصر به خودش نسبت به یه نوع مارک dvd حساسیت داشته باشه !! اگه یه dvd خوب باشه
هیچ کنسولی تو اجراش مشکل نداره اما اگه نه ضعیف باشه ممکنه لنزای ضعیف و درایو های قدیمی
ضعیف تر بشن یا خراب بشن
کلا اگه رو dvd خوب رایت بشه هیچ ترسی نداشته باش
این حرفا دیگه از شما بعیدهتمام کسايی هم که ميگفتن این خوبه این خوب نيست ، همشون به این نتيجه رسيدن که روی هر دستگاهی يک نوع ديسکی جواب ميده. اما اکثرا با ديسک های شرکت نکست جن خوب کار ميکنن.
این حرفا چیه ؟
هر درایوی یه فریم ور داره ممکنه یه سری مشکل داشته باشه که در صورت آپدیت این مشکلات حل میشه
اون اشخاصی که یه dvd باهاشون سازگار نبوده فریم ور دستگاهشون پایین بوده و در صورت آپدیت به احتمال
زیاد (اگه مشکل ضعیف شدن لنز نباشه) حل میشه
یه دیدم نوشته بودی شانسیه !!!مگه لپ لپه !؟!؟!؟ اگه میبینی به یه درایو نمیخوره ولی به یکی دیگه
از همون مارک میخوره به خاطر اینه که فریم ور هاشون با هم فرق میکنه نه این که شانسیه !!!!
شنیده بودم 3 چراغ شدن 360 های lunch mb شانسیه ولی این دیگه با عقل جور در نمیاد![]()
ببين عزيز این حرفايی که شما ميزنی دقيقا همون حرفايی هست که بقيه ميزدند. اینهايی رو که من ميگم از خودم نگفتم تجربه ثابت کرده عزيز. ناسلامتی يک عمره که داريم ایکس باکس ميفروشيم ها.!!
شما ميتونی بيای بازی سنتر تا هم بنده و هم بقيه دوستان حسابی روشنت کنيم. فريم ور تمام اون درايو هايی که ميگفتم هم يکی بوده. اینو آزمايشات ثابت کرده.
ببين دوست من شما به جای اینکه دلايل خاصی بياری که حرفای بنده رو نقض کنی بيا اونجا تا بنده و دوستانی که يک عمره دارن ایکس باکس بازی مکنن و از هر نوع ديسکی که تو دنيا توليد شده استفاده کردن روشنت کنيم.
قربونت.
مازی
اگه یه dvd خوب باشه
هیچ کنسولی تو اجراش مشکل نداره اما اگه نه ضعیف باشه ممکنه لنزای ضعیف و درایو های قدیمی
ضعیف تر بشن یا خراب بشنببين عزيز دی وی دی برات ميارم که با دی وی دی رايتر 145 هزار تومانی رايت شده ( Plextor) با پايين ترين سرعت ممکن رايت شده و تاحالا رو 100 تا دستگاه امتحان شده. از این 100 تا 60 تا خوب جواب دادن اما 40 تا روشون فشار آمده. از نظر هرچيزی هم که فکرشو بکنی با هم يکسان بودن.
اگه راس میگی بیار
مطمئن باش بقیه درس میگفتنببين عزيز این حرفايی که شما ميزنی دقيقا همون حرفايی هست که بقيه ميزدند. اینهايی رو که من ميگم از خودم نگفتم تجربه ثابت کرده عزيز
من خیلی وقته که عضو بازی سنتر هم هستم و هر اطلاعاتی که تونستم بدست بیارم از اونجا گرفتمشما ميتونی بيای بازی سنتر تا هم بنده و هم بقيه دوستان حسابی روشنت کنيم.
از کجا میدونی یکی بوده ؟؟!؟!؟ از اون حرفا بودافريم ور تمام اون درايو هايی که ميگفتم هم يکی بوده. اینو آزمايشات ثابت کرده
آزمایشات ثابت کرده که درایوا نسبت به دی وی دی خاصی حساسن ؟؟؟!! عجیبا غریبا
.ببين دوست من شما به جای اینکه دلايل خاصی بياری که حرفای بنده رو نقض کنی بيا اونجا تا بنده و دوستانی که يک عمره دارن ایکس باکس بازی مکنن و از هر نوع ديسکی که تو دنيا توليد شده استفاده کردن روشنت کنيم
من عقده ندارم که الکی بخام حرف شما نقض کنم نمیخام بقیه گمراه بشن
برو از کاربر Lich King (بازی سنتر) بپرس از هر کسی که دیدم اطلاعاتش بیشتر بوده
یکم فکر کنی میبینی حرفت اصلا با عقل جور در نمیاد
دوست من ما که اینجا دعوا نداريم حالا يا من اشتباه ميکنم يا شما. يادمه اونجا هم همينجوری بحث ميکرديم که جناب ليچ کينگ آمدن و این موضوع رو به ما گفتن و به بحث ها تقريبا خاطمه دادن.
بهتر ميدونم ديگه این بحث رو تمام کنيم.
بقيه هم فقط منتظر حرف زدن من و شما نيستن. اگر کمی .... داشته باشن ميرن از 2 نفر ديگه هم اطلاعات جمع ميکنن!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)