ینی اگه اگه این ترم تموم بشه و تیر دفترچه پست کنم شهریور اعزام میشم؟
بعد اگه چند واحد بمونه واسه تابستون چیکار کنم که تا درسم تموم شد سریع اعزام بشم؟
ینی اگه اگه این ترم تموم بشه و تیر دفترچه پست کنم شهریور اعزام میشم؟
بعد اگه چند واحد بمونه واسه تابستون چیکار کنم که تا درسم تموم شد سریع اعزام بشم؟
تا دانشجو بحساب مياي هيچ كاري واسه اعزام نميتوني انجام بدي .
در دانشگاه سراسری انصراف هیچ هزینه ای نداره.
.
دوستان یه سوالی داشتم
خواستم ببینم اگه من تمامی واحدامو تموم کنم و یه 3 واحدی جا بزارم برای دانشگاه که پرونده ام اونجا موندگار بشه و معرفی نکنند مشکلی برای نظام وظیفه برام به وجود میاد ؟
دوستان سلام.
امیدوارم حالتون خوب باشه
چنتا سوال ممنون میشم راهنمایم کنین
من دی ماه امسال دیپلمم رو گرفتم و متولد 1370/19/19 هستم و اذر ماه 18 سالم شد!
وپیش دانشگاهی هم غیر حضوری برداشتم و سال 89 کنکور دارم! میخواستم بدونم کی باید دفترچه پست کنم تا غیبت نخورم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنین![]()
خب باید بگین چند ترمه دانشگاهین. چند سال هست تحصیل می کنین. اگه بیشتر از 3 سال باشین ممکنه به مشکل بخورین.
در کل چنین کاری ممکنه
خب شما هنوز دارین تحصیل می کنین و نگرانی غیبت نداشته باشین. اگر درستون تموم شد و کنکور قبول نشدین 6 ماه فرصت دارین دفترچه رو پست کنین.
موفق باشین
بعضی دانشگاهها اگر تعداد واحدها از یک ترازی کمتر باشه مجبورتون می کنند با معرفی به استاد یا یه همچین چیزی درستون رو تموم کنید. ولی اگر لیسانس رو مثلا 3.5 ساله تموم کردید که در این صورت بهتر برخورد می کنند.
نه دوست عزیز
من پیش دانشگاهی رو غیر حضوری برداشتم پس الان طبق قوانین نظام وضیفه مشغول تحصیل نیستم چون سر کلاس نمیرم!
کسی امار دقیق نداره؟
اگه سنوات تحصيلتون تمام نشده باشه ، ميشه .
اگه دانشگاه آزاد باشيد كه هيچ مشكلي نيست . در مورد سراسري هم بايد بگم كه هيچ دانشگاهي نميتونه مجبورتون كنه درس رو معرفي به استاد كنيد مگر در شرايط خاص مثل برخي رشته هاي علوم پزشكي كه يك درس مثلا فقط در ترم هاي زوج ارائه بشه و اگه بخواهيد حضوري بگيريد سنواتتون به اتمام برسه .
توصيه ميكنم به اداره آموزش دانشگاهتون حتما مراجعه كنيد .
Last edited by PLAΨMID; 24-02-2010 at 07:27.
سلام دوستان خسته نباشيد
1.مي خواستم بپرسم براي معافي گرفتن كدام اگشت دست اگر قطع كنم معافي مي گيرم؟؟
2. آيا ميشه بعدا دوباره با عمل جراحي انگشت رو وصل كرد؟؟؟
3. من چون نميتونم هزينه اي كنم براي خريدن خدمت نهايت ميتونم 400 تومن جور كنم بهترين راه چيه براي معافي گرفتن
با 400 تومن قطع انگشت دست آيا فكر خوبيه ؟ هزينش چه قدره؟؟
لطفا از رو عكس بگيد كدام انگشت رو بايد قطع كرد ( براي معافي دائم)؟؟
من 21 سالمه تحصيل تا دوم دبيرستان يه بارم رفتم 2 سال پيش سربازي ( كرمان -سيرجان -نيروي دريايي)
بعد بعد از 2 هتفه فرار كردم اينقدر سخت بود....
اونجا مي خواستم پرده گوشم رو با ته قاشق پاره كنم گفتم نمي ارزه ...لطفا راهنمايي كنيد !!
انگشت بغل انگشت كوچيك ( چهارمين انگشت از طرف انگشت شصت )به نظرم خيلي مناسبه و استفاده زيادي نداره اون رو ميشه قطع كرد؟؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)