تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 1329 از 1547 اولاول ... 329829122912791319132513261327132813291330133113321333133913791429 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,281 به 13,290 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

dns شاتل دومین ها رو هم غیر v4

با v6 هم پشتیبانی و ترجمه میکنه قراره راه اندازی شه
    Last edited by MMDFullHD; 09-05-2020 at 20:12.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2019

پيش فرض

SNR شون خیلی خوبه، attenuation یکم زیاده 40 واسه دانلود و 28 واسه آپلود.. اینم شاید مودم رو به سیم ورودی مخابرات مستقیم وصل کنن و کابل lan بکشن از اونجا تا پی سی، اونم بیاد پایین تر، هر چند که من با بدترین نوع سیم و بهترین نوعش هیچ تفاوتی تو پینگ ندیدم، صرفا فقط دیتا ریت خط عوض میشد، این ماجرای سیم هم خیلی جالبه، من 2 زوج میگیرم، آبی و قرمز و دو تا سفید، هر حالتی رو انتخاب کردم رو حالتی که اپراتور برای آپ کرده بود خط رو (12 مگ) دیتا ریت نکشید، ولی وقتی آبی رو با سفید وصل کردم همه چی اوکی شد و برگشت به حالت نرمال و خط تا 20 مگابیت هم ظرفیت آپ شدن داره، جالبه دو تا سفید بود، یکیشون رو وصل میکردی attenuation تا 35-40 میرفت بالا ولی اون یکی سفید رو وصل میکردی همه چی نرمال میشد و میومد رو 24/15 واسه شما هم اینطوره؟ دلیل این تفاوت کیفیت در سیم ها چیه؟ واسه من هر سیمی گرفتم فقط آبی و سفید(باید هر دو سفید رو امتحان کنی تا بفهمی کدوم درسته) جواب میده، بقیه رنگارو تست میکنم انگار نه انگار
    حدود 20 روز پیش کارشناس اومد از مخابرات به خونه ما
    خونه ما دوتا خط داریم
    ما هم اول یک خط و با دوتا سفید با هم وصل کرده بودیم
    خط بعدی قرمز و آبی
    که وقتی دیدش گفت کلا اشتباه وصل کردید هیچ وقت دوتا سفید با هم وصل نکنید باید
    قرمز با سفید
    یا
    آبی با سفید وصل بشن به هم
    که تا اینکه همین کارو کرد وضعیت خط من که قبلا با روشن شدن خط قبلی خاموش میشد همه چیزش درست شد
    خدا خیرش بده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2019

پيش فرض

امروز پینگ گیمینگ شاتل فعال کردم
    اولش خوب بود پینگ 30 تا اومد پایین بعد تا همین 1 ساعت پیش واقعا افتضاحه

10 دقیقه اینطوریه

5 دقیقه اینطوری
    واقعا انتظار نداشتم یا مشکل دارن امروز با این پینگشون یا واقعا اشغاله
    اگه اینطوری باشه نمی ارزه
    پینگ معمولی بهتر بود حداقل در طول شبانه روز ثابت بود ولی این واقعا ثابت نیست
    تو بازی پینگم 250 بود
    بازی که داشت تموم میشد پینگم شد 100

پروفشنال alottadamage's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2020

پيش فرض

حدود 20 روز پیش کارشناس اومد از مخابرات به خونه ما
    خونه ما دوتا خط داریم
    ما هم اول یک خط و با دوتا سفید با هم وصل کرده بودیم
    خط بعدی قرمز و آبی
    که وقتی دیدش گفت کلا اشتباه وصل کردید هیچ وقت دوتا سفید با هم وصل نکنید باید
    قرمز با سفید
    یا
    آبی با سفید وصل بشن به هم
    که تا اینکه همین کارو کرد وضعیت خط من که قبلا با روشن شدن خط قبلی خاموش میشد همه چیزش درست شد
    خدا خیرش بده
    دقیقا همینطوره، برای من آبی و سفید جواب داد. دلیلش رو دیگه نمیدونم چرا.

5. این کاربر از alottadamage بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

LMA

پروفشنال alottadamage's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2020

پيش فرض

امروز پینگ گیمینگ شاتل فعال کردم
    اولش خوب بود پینگ 30 تا اومد پایین بعد تا همین 1 ساعت پیش واقعا افتضاحه

10 دقیقه اینطوریه

5 دقیقه اینطوری
    واقعا انتظار نداشتم یا مشکل دارن امروز با این پینگشون یا واقعا اشغاله
    اگه اینطوری باشه نمی ارزه
    پینگ معمولی بهتر بود حداقل در طول شبانه روز ثابت بود ولی این واقعا ثابت نیست
    تو بازی پینگم 250 بود
    بازی که داشت تموم میشد پینگم شد 100
    من پینگم با 4.2.2.4 یا 94 هست، یا 80، انگاری آسیاتک مارو رو این دو تا قفل کرده (بالای 100 هم خیلیییی به ندرت اتفاق میفته، شاید کلا چند بار این اتفاق افتاده ولی 4.2.2.4 هیچ ربطی به سرور های گیمای مختلف نداره، ممکنه 4.2.2.4 120 پینگ بگیرید ولی سرور اروپا یه گیم (مثلا CSGO) پینگ تون 80 باشه، برای همین زیاد به این مورد اهمیت ندید، با 4.2.2.4 پلی نمیدید که. ولی این وضعیت که دارین میگین، احتمالا یه اختلال هست، چون نباید این همه تفاوت (در طول بازی 250 و در پایان بازی 100 باشه) از خود شاتل پیگیری کنید، مودم رو هم هر از گاهی ریبوت کنید.

7. این کاربر از alottadamage بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

LMA

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2019

پيش فرض

من پینگم با 4.2.2.4 یا 94 هست، یا 80، انگاری آسیاتک مارو رو این دو تا قفل کرده (بالای 100 هم خیلیییی به ندرت اتفاق میفته، شاید کلا چند بار این اتفاق افتاده ولی 4.2.2.4 هیچ ربطی به سرور های گیمای مختلف نداره، ممکنه 4.2.2.4 120 پینگ بگیرید ولی سرور اروپا یه گیم (مثلا CSGO) پینگ تون 80 باشه، برای همین زیاد به این مورد اهمیت ندید، با 4.2.2.4 پلی نمیدید که. ولی این وضعیت که دارین میگین، احتمالا یه اختلال هست، چون نباید این همه تفاوت (در طول بازی 250 و در پایان بازی 100 باشه) از خود شاتل پیگیری کنید، مودم رو هم هر از گاهی ریبوت کنید.
    تقریبا پینگ بازیا با 4.2.2.4 یکیه شاید 5 تا فرق داشته باشه یا 10 تا
    پینگ گوگل ام رو 50 بود
    الان وضعیت خوبه ولی از صبح تا همین 1 ساعت پیش خراب بود تا ببینم چی میشه
    در مورد سیم ام گفت که قانونش اینه ما که تخصصی نداریم نمیدونیم چرا ولی اینطوری درست تر کار میکنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2019

پيش فرض

سلام بر همه

امروز یه بار بردم مرکز شاتل توی شیراز سرشونم خلوت خلوت بود و منم سوال پرسیدم یه اقای با حصوله و با اخلاقی جوابمو داد

پرسیدم که آیا برای شیراز vdsl میخوایید بزنید یا نه؟ گفت که "این سرویس رو ما همین الان برای کسایی که بخوان در همین شیراز ارائه میدیم، فقط باید فاصله تا مرکز مخابراتی نهایتا 1000 متر باشه که 50 مگابیت تو این فاصله میشه، براشون توی مرکز تجهیزات vdsl میزنیم و اوکی میشه"
    گفتم منظورم vdsl بود نه adsl گفت منم همینو میگم

گفتم پس جریان قم و اینا چیه؟ گفت اون " fttc هست که کافو نوری میکنن" گفتم بله خب کی بقیه کشور و همین شهر خودمون میاد؟

گفت که " شاتل تمام تجهیزات مورد نیازو خریده و هیچ مشکلی نیست، اما قم چون شهر اصلی کوچیکتریه و فرماندار و شهرداریش همکاری کردن ما تونستیم کافو نوری بزنیم، شهرای دیگه هم مخابرات هم شهرداری و فرمانداری اذیت میکنن چون باید کافو جدید بزنیم تو خیابون، و به محض عقد قرارداد همین شیراز هم vdsl میشه"

گفتم از شرکتای دیگه خبر ندارید که اقدام میکنن یا نه؟ گفت "آسیاتک (و دو تا شرکت دیگه) دارن کارایی میکنن و مخابراتم که شرکت اصلی دیگست، اما به این شکلی که شاتل تصمیم گرفته نه هیچ کدوم، مخابرات هم ما رو رقیب میبینه و اجازه استفاده از کافو ها رو به بقیه نمیده"
    گفتم معلوم نیست حالا کی بشه؟ گفت " نه هیچی معلوم نیس تا وقتی بتونن با شهرداری ها قرارداد امضاء کنن"

10. 2 کاربر از alidorost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Black Boy67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2018

پيش فرض

سلام بر همه

امروز یه بار بردم مرکز شاتل توی شیراز سرشونم خلوت خلوت بود و منم سوال پرسیدم یه اقای با حصوله و با اخلاقی جوابمو داد

پرسیدم که آیا برای شیراز vdsl میخوایید بزنید یا نه؟ گفت که "این سرویس رو ما همین الان برای کسایی که بخوان در همین شیراز ارائه میدیم، فقط باید فاصله تا مرکز مخابراتی نهایتا 1000 متر باشه که 50 مگابیت تو این فاصله میشه، براشون توی مرکز تجهیزات vdsl میزنیم و اوکی میشه"
    گفتم منظورم vdsl بود نه adsl گفت منم همینو میگم

گفتم پس جریان قم و اینا چیه؟ گفت اون " fttc هست که کافو نوری میکنن" گفتم بله خب کی بقیه کشور و همین شهر خودمون میاد؟

گفت که " شاتل تمام تجهیزات مورد نیازو خریده و هیچ مشکلی نیست، اما قم چون شهر اصلی کوچیکتریه و فرماندار و شهرداریش همکاری کردن ما تونستیم کافو نوری بزنیم، شهرای دیگه هم مخابرات هم شهرداری و فرمانداری اذیت میکنن چون باید کافو جدید بزنیم تو خیابون، و به محض عقد قرارداد همین شیراز هم vdsl میشه"

گفتم از شرکتای دیگه خبر ندارید که اقدام میکنن یا نه؟ گفت "آسیاتک (و دو تا شرکت دیگه) دارن کارایی میکنن و مخابراتم که شرکت اصلی دیگست، اما به این شکلی که شاتل تصمیم گرفته نه هیچ کدوم، مخابرات هم ما رو رقیب میبینه و اجازه استفاده از کافو ها رو به بقیه نمیده"
    گفتم معلوم نیست حالا کی بشه؟ گفت " نه هیچی معلوم نیس تا وقتی بتونن با شهرداری ها قرارداد امضاء کنن"
    بک خوبی دیگه هم این FTTC شاتل داره که به گفته خودشون زیرساخت ارتباط از شاتل تا مشترک دست خودشون هست. الان من سیمم از مرکز تا منزل مشکل داره خودم باید برم دنبال یک نفر بیاد چک کنه. شاتل که اجازه نداره مخابرات هم که فقط به بوق کار داره

12. این کاربر از Black Boy67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2017

پيش فرض

کاش سرورهای گیم ها از این تکنولوژی و سروهای اصلی استفاده می کردن و مثلا پینگمون همینا بود حیفه واقعا

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

بک خوبی دیگه هم این FTTC شاتل داره که به گفته خودشون زیرساخت ارتباط از شاتل تا مشترک دست خودشون هست. الان من سیمم از مرکز تا منزل مشکل داره خودم باید برم دنبال یک نفر بیاد چک کنه. شاتل که اجازه نداره مخابرات هم که فقط به بوق کار داره
    نه اینطور نیست ارتباط از شاتل تا مشترک بازم دست خودشون نیست!

بازم یبار ب قول معروف رانژه میشه دیگ ن از مرکز از سمت کافو یا fttn fttc تمام دیگ به علت مسافت کم ...... یه سری مشکلات حل میشه بازم مشکلات مثلا پست های داغون اینارو شاتل هیچ کاری نمیکونه یا سیم باز بیاد بگیره بکشه اینابازم پای مخابراته

شما فک کن تو ی خیابون سیم هوایی تلفن اومده ی وانت بابری یا خاوری میاد سیمو میکنه حالا حالا بی اینترنتی چون مخابرات دستش تو کاره اون باید درستش بکنه شما تو واحدتون نت داری همسایه بقلیتون پیر مرد پیرزن ب فرض نت میخان چیکار تلفنشو ب زور استفاده میکنن خطشون تو اون چند زوجیاس با شوما اومده تو پست شاتل به اون ربطی اصلانداره بیاد دستکاری کنه

تماما بخوای حساب کونی دست شاتل باشه باید مثلا به FTTB یا همین خدمات برج و .... اینای میده در نظر بگیری

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •