سلام.
برو بچز جویباری کسی اینجا نیست ؟؟؟؟؟
اینجا چرا کسی جواب نمیده ؟؟؟؟
من که سرعتم واقعیه !! 1 مگ دارم که سرعتش 128 هست.
حالا چرا واسه بعضی ها زیاده ،من موندم/
به هرحال.
خبرا از این حکایت میکنه که رایگان شبانه فقط تو 1 ساله موجوده. راسته خبرش ؟؟؟؟
بعدی ، گفته سرعت دوبرابر. یعنی چی ؟؟؟؟؟ یهنی یک مگ بگیرم،بهم دو مگ میدن؟؟؟؟؟
الان من میخوام جوری اینترنت بگیرم که دانلود شبانه رایگان داشته باشم. چی کار کنم ؟؟؟؟
دانلود شبانه سرعتش پایین میاد ؟؟؟؟؟
![]()
Last edited by 880446534; 31-01-2015 at 19:31.
سرعت ها که در همه ی سرویس ها واقعیه.یعنی:
128kb-16
256kb-32
512kb-64
1mb-128
2mb-256
5mb-640
اون تست بالایی احتمالا 5mb هست.
کمپین یکساله شبانه رایگان داره.
سرعت دو برابر نمیدن، بلکه قیمتش نسبت به حالت استاندارد یه پله کمتره، یعنی با پولی که میشد 1mb استاندارد بگیری، توی کمپین با همون قیمت سرعت 2mb میدن.
برای گرفتن سرویس کمپین پاییزه، حتما حضوری برو به نمایندگی فروش یا مرکز مخابراتی منطقه تون و یه سرویس 2mb یا حتی5mb بگیر با حجمی که نیاز داری. یکساله بگیر که شبانه رایگان هم داشته باشه.
ممنون
فعلا که کمپینگ پاییزه تموم شده. (تو محیط کاربریم پیام دادم و اونا گفتن)
امید وارم کمپینگ زمستونه داشته باشن
Last edited by 880446534; 01-02-2015 at 20:50.
این 5 مگ سرعت شبانه اش چقدره ؟
به نظرتون 2 مگ بگیرم یا 5 مگ ؟
البته شبانه هم مهمه .
البته ظاهرا کمپین پاییزه به پایان رسیده، ولی خب، سرعت 5 مگ بهتره چون طبق گفته ی بچه های همین تاپیک، شبی حدود 8-10 گیگ دانلود داشتند (با سرعتی حدود 500~600).
دوستان مخابراتی مخصوصا اونایی که شب رایگان دارن توجه کنن، بعد تغییرات اخیر و مخصوصا فروش کمپین پاییزه ، مخابرات مجبور شده از تایم رایگان دارها مایه بذاره (مخصوصا کمپین تابستونی ها) و بطور معمول به محض شروع تایم رایگان ، در حالت عادی نمیشه دانلودی کرد، پیج باز نمیشه! همه جور ارور داده میشه توسط ویندوز! اتصال PPPOE ممکنه مشکل دار بشه ، و خیلی از مشکلات دیگه! راحت بگم : مودم رو خاموش کنید برید بخوابید ! برای بعضیا مثل من ساعت 5 صبح این مشکلات تموم میشه و طبق روال عادی میتونین تا 7 دانلود کنین! ولی واسه بعضیا ساعت 4 حل میشه!
از یه مقام مسوولی که اشنا بود پرسیدم گفت مخابرات بیش از حد پهنای باندشو شلوغ کرده و مجبوره به اسم محدودیت تایم رایگان، دست به اینکار بزنه!
محض اطمینان خودمم پیام گذاشتم تو پنل کاربری اینم جوابش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گول این حجم رو نخور ! با دومگ هم 7 گیگ شبی دانلود داشتم ولی الان دیگه نمیشه! باید صبر کنی ببینی چی میشه! سرعت روزانه خوبه ولی شب رایگانهارو دارن محدود میکنن
Last edited by nima_mani; 04-02-2015 at 16:43.
من با چیلتر دانلود میکنم مشکلی ندارم .
موقتا میشه با چیلترشکن مشکلو حل کرد ولی نمیشه برای همه لینکها از این روش استفاده کرد, نمیشه دو یا چند لینک گذاشت! بسته به نوع چیلترشکن مشکل سرعت داری,قطعی وصلی هم هست! در ضمن بعضی سایتهای نرم افزاری اجازه نمیدن با آی پی خارجی ازشون دانلود کنی لامصب!![]()
همین الآن
از سرور سایت من و تو
5مگ مخابرات
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)