ممنون از پاسخت . چرا الان دیگه سرویس نمیگیری ازشون ؟
ممنون از پاسخت . چرا الان دیگه سرویس نمیگیری ازشون ؟
منم بیشتر از دوساله که مخابرات هستم و دارم میرم یه isp دیگه
مخابرات خوبیش به نامحدوداش و سرعت خوب شبانش بود که کاملا از بین رفتن تازه حجم خوری وحشتناکی هم داره که کاملا غیر قابل تحمل شده , مگه دیگه دزدی از این مشخص تر و واضح تر هم ممکنه؟
هر روز هم یه فیلمی پیاده میکنن سر کاربرا
منم از این شرکت مدت طولانی ای نت می گرفتم کیفیت خوبی داره ولی نامحدود 2 مگ گرون میداد که بی خیال شدم برای نامحدود سرویس 256و شبانه خوبه
بعد از اون 2 سال اهواز نبودم...برگشتم رفتم دیدم سرویس ها گرون تر شده و اینکه مخابرات خطم و رزو کرده!!! دیدم مخابرات نامحدود 512 میده 27 تومن اونم با سرعت ثابت 50-60 !!! ولی الان مخابرات خراب شده که تخلیه خط هم دردسر داره...فعلا موندیم ببین این 1-2 هفته چی میشه..یه قول هایی دادن!
بله تا 20 ام منم هستم . امیدوارم هرکی مسئوله از خر شیطون بیاد پایین . شاید هم سیاستشون برای کشیدن شیره مشترکاست. کسایی که نامحدود داشتن کلی پول نت دادن این مدت .
دوستان دان استریم من چند روزی هستش خیلی تغییر میکنه. کسی این مشکل داشته.
دان استریم رو 4مگ بستن. یکدفع میشه 1مگ یا 2 مگ .
سلام فكر كنم طرح شبانه فقط اهواز برداشته شده چون شهرستانها هنوز هست
بله شبانه ما فعاله ظاهرا. سرعت هم 250 ثابت تقریبا.
قرار شد شنبه دان استریم رو واسم بیارن روی ده مگ. باز خوبه شبا میشه یه کارایی کرد لااقل.
یه سوال: شبانه از ساعت دو تا چه ساعتی برقراره؟
دوستان ADSL من روی خط تلفنی بودش که به علت بدهی قطع شد ولی ADSL برقرار بودش. تقریبآ 1 هفته ایی میشه خط تلفن بوق نداره.یعنی بوق رو قطع کردن.
ممکنه همین باعث پایین امدن دان استریم بشه.؟؟؟ نداشتن بوق
خطتون نویز نداره ؟
SNR چنده ؟
الان روی چه Modulation ــی هست ؟
modulation های دیگه رو امتحان کردید ؟
فکر نمیکنم مربوط به تلفن باشه ! آخه واسه خودم هم پیش اومده تلفن قطع شده ولی ADSL وصل بوده مثل همیشه
کلا سیگنالشون از هم جدا هست ....
>
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)