تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1329 از 3017 اولاول ... 32982912291279131913251326132713281329133013311332133313391379142918292329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,281 به 13,290 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

اگه نباشه جاش خالی می مونه krasusmh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوست عزیز من از سال 89 تقریبا تا 91 از لقمان میگرفتم...واقعا هیچ کمبود پهنای باندی نمیده...اون زمان 256 سرعت دانلودش 30-35 بود،کاملا ثابت بود. دانلود و آپلود! ... 15 روز عید هم جالب بود و سرعت به 100 هم میرسید!...شرکت خوبیه،مخصوصا الان که قوی تر شده، اون زمان شرکت اهوازش که توی طالقانی است مثل نمایشگاه بود! تمام میزها توی یک لابی بزرگ! سایت هم نداشت! ولی الان کلا خیلی پیشرفت کرده...
    ممنون از پاسخت . چرا الان دیگه سرویس نمیگیری ازشون ؟

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستانی که طالب نامحدودن طلوع رایان لقمان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست و خدمات نامحدود بدون محدودیت ( عبارتی که اولین بار در ایران برای تاکید بر روی نامحدود بودن و دروغ نبودن اون استفاده شد ) رو میده . این ماه که مخابرات به زور ( واقعا به زور ) منو نگه داشت . 15 گیگمو دارم . توی 15-20 روز مصرف میشه این مقدار بعدش میرم فناوا . 256 نامحدود 39000 تومان میده . محض اطلاع گفتم کسی خواست استفاده کنه . البته این رو خدمتتون بگم که نمایندگان فناوا از جمله لقمان قیمت گذاریشون با فناوای مرکز تهران فرق داره و دست خودشون هست و فناوا فقط سرویس پهنای باند رو به اینا میده . قیمتا رو میتونین از نماینده شهرتون بپرسین شماره توی سایت زده . خود کاربرای فناوا میگن که نت کاملا نامحدود ارائه میشه و سرعت هم اسمی هست . پینگ ظاهرا بالاست اما این وضع هم قابل تحمل نیست میریم بالا میایم پایین اما نامحدود باشه . دوستانی که خودشونو مشغول مخابرات میکنن و هر روز حرف از 10 مگ و 5 مگ و شبانه میزنن. دوستان وقتتونو تلف نکنین من که 2 سال مشترک مخابرات هستم همزمان با سروش خان و ایمان و یه سری دیگه اومدیم تو این تاپیک فقط بخاطر نامحدود موندم که ظاهرا یه اشتباه محاسباتی از مخابرات مونده که 1 2 سال طول کشیده تا به گوش مسئولین رسیده و دستور دادن برداشته بشه . حالا این رو از مخابرات بگیریم فقط پینگ پایین باقی میمونه که کافی نیست برای یه سرویس دهنده اینترنت . دیگه پول زبون بسته به شرکتی ندید که خون مردم رو تو شیشه میکنه . رفته بودم آخرین بار مخابرات این جناب موسوی همش صلب مسئولیت میکرد از خودش میگفت مسئول کس دیگست من اینجا هیچ کارم ! من فقط پول میگیرم ! واقعا اینا آدمایین که شما بخواین ازشون سرویس بگیرین ؟
    منم بیشتر از دوساله که مخابرات هستم و دارم میرم یه isp دیگه
    مخابرات خوبیش به نامحدوداش و سرعت خوب شبانش بود که کاملا از بین رفتن تازه حجم خوری وحشتناکی هم داره که کاملا غیر قابل تحمل شده , مگه دیگه دزدی از این مشخص تر و واضح تر هم ممکنه؟
    هر روز هم یه فیلمی پیاده میکنن سر کاربرا

3. این کاربر از sh@y@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه adibstar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

منم از این شرکت مدت طولانی ای نت می گرفتم کیفیت خوبی داره ولی نامحدود 2 مگ گرون میداد که بی خیال شدم برای نامحدود سرویس 256و شبانه خوبه

5. این کاربر از adibstar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه milad.design's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ممنون از پاسخت . چرا الان دیگه سرویس نمیگیری ازشون ؟
    بعد از اون 2 سال اهواز نبودم...برگشتم رفتم دیدم سرویس ها گرون تر شده و اینکه مخابرات خطم و رزو کرده!!! دیدم مخابرات نامحدود 512 میده 27 تومن اونم با سرعت ثابت 50-60 !!! ولی الان مخابرات خراب شده که تخلیه خط هم دردسر داره...فعلا موندیم ببین این 1-2 هفته چی میشه..یه قول هایی دادن!

7. این کاربر از milad.design بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه krasusmh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بعد از اون 2 سال اهواز نبودم...برگشتم رفتم دیدم سرویس ها گرون تر شده و اینکه مخابرات خطم و رزو کرده!!! دیدم مخابرات نامحدود 512 میده 27 تومن اونم با سرعت ثابت 50-60 !!! ولی الان مخابرات خراب شده که تخلیه خط هم دردسر داره...فعلا موندیم ببین این 1-2 هفته چی میشه..یه قول هایی دادن!
    بله تا 20 ام منم هستم . امیدوارم هرکی مسئوله از خر شیطون بیاد پایین . شاید هم سیاستشون برای کشیدن شیره مشترکاست. کسایی که نامحدود داشتن کلی پول نت دادن این مدت .

9. این کاربر از krasusmh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال nima_ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوستان دان استریم من چند روزی هستش خیلی تغییر میکنه. کسی این مشکل داشته.

دان استریم رو 4مگ بستن. یکدفع میشه 1مگ یا 2 مگ .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام فكر كنم طرح شبانه فقط اهواز برداشته شده چون شهرستانها هنوز هست

12. این کاربر از reza jenoob بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بله شبانه ما فعاله ظاهرا. سرعت هم 250 ثابت تقریبا.

قرار شد شنبه دان استریم رو واسم بیارن روی ده مگ. باز خوبه شبا میشه یه کارایی کرد لااقل.

یه سوال: شبانه از ساعت دو تا چه ساعتی برقراره؟

14. 2 کاربر از Masoud-Susa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال nima_ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوستان ADSL من روی خط تلفنی بودش که به علت بدهی قطع شد ولی ADSL برقرار بودش. تقریبآ 1 هفته ایی میشه خط تلفن بوق نداره.یعنی بوق رو قطع کردن.

ممکنه همین باعث پایین امدن دان استریم بشه.؟؟؟ نداشتن بوق

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

دوستان ADSL من روی خط تلفنی بودش که به علت بدهی قطع شد ولی ADSL برقرار بودش. تقریبآ 1 هفته ایی میشه خط تلفن بوق نداره.یعنی بوق رو قطع کردن.

ممکنه همین باعث پایین امدن دان استریم بشه.؟؟؟ نداشتن بوق
    خطتون نویز نداره ؟
    SNR چنده ؟
    الان روی چه Modulation ــی هست ؟
    modulation های دیگه رو امتحان کردید ؟
    فکر نمیکنم مربوط به تلفن باشه ! آخه واسه خودم هم پیش اومده تلفن قطع شده ولی ADSL وصل بوده مثل همیشه
    کلا سیگنالشون از هم جدا هست ....
    >

17. این کاربر از lamp23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •