512-های وب
![]()
دوستان بعد 3 ما سرعت 300 تا 400 از امروز سرعت روو 120 کیلو بایت قفل شده ...با روشن خاموش و اکانت های مختلف هم تست کردم تکون نمیخوره ... احتمالا باید یه تغییر تعرفه بدم به نقره ای یا طلایی ... 20 روز باید باش بسازم
محتوای مخفی: IDM
فکر کنم این شرکتی که آرش جان شما ازش نت میگیری مصرف منصفانه داره و چون تو این چند روزه پشت سره هم دانلود کردی احتمالا اون حجمی که با سرعت بالا بهت داده بودن تموم شده![]()
اتفاقا زنگ زدم پشتیبانی گفتم شما مصرف منصفانه دارید گفت نه .... بعد اگه مصرف منصافنه داشت چرا از روز اول دانلود من 400 بود الان شده 100 ... دوستم که 1 مگ نامحدود داره از روز اول همون 100 بود .. اگه اینجوری بود مال اونم اول 400 بود بعد کم میشد ... نمیدونم شایدم مصرف منصفانه باشه ... چون از زمانی که عقربه اومده روو قرمز اینجوری شده ... ترافیک مصرفیمو از روز اول تا حالا حساب کرده ... ترافیک مصرفیم از روز اول که این شرکت بودم نشون میده ... یعنی تا الان حدود 180 گیگ مصرف داشتم ... خودمم گیجم چرا اینجور شد یهویی ... سختیش اینجاس که آدم همش با دانلود 300 400 سر کرده یهویی الان شده 100 ... این 20 روز رو باس باش سر کنم ... تا پایان دورم ... دوره بعد احتمالا 128 طلایی بگیرم ...
محتوای مخفی: عکس
Last edited by arashsard; 26-01-2014 at 00:21.
سرور اصفهانی ها :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور مردم شریف آلمان :
آخه چرا انقدر سرعت آپلود مبین نت کمه طرحم 512 محدود
![]()
راستی این هم سرور بلاد کفر :
هر چی باشه بهتر از اون پارس ل ع ن ت ی هست که سرعت خارج و داخلش زمین تا زیر زمین فرق داشت
میدونی تو ساعت رایگان هم تو پیشگامان افت سرعت نداری !!
1مگ آنااینترنت
محتوای مخفی: Ping
محتوای مخفی: testmy.net
محتوای مخفی: Pingtest.net
Last edited by urumchi; 26-01-2014 at 11:46.
128 اکو گیم ، شاتل
رکورد دانلود شبانه خودمو زدم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)