تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1329 از 2199 اولاول ... 3298291229127913191325132613271328132913301331133213331339137914291829 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,281 به 13,290 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

پروفشنال امیر انصاری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان .
    من تا حالا تجربه وایمکس رو نداشتم میخواستم ببینم اگه قسمت شد سرویس 1 یا 2 مگی بگیرم(یک یا دوماهه)ایا ارزش داره پول نصاب بدم؟توی نقشه گوگل که میبینم منزل تحت پوشش هست.
    ایا همون کافیه؟یا نصاب بیاد بهتره تا تست کنه؟
    اصلا چیز خاصی برای نصب کردن نیاز هست یا خودم میتونم بدون دادن هزینه اضافی انجامش بدم؟

در ضمن بین BM632W یا DX350 ایا فرقی هست؟چون قیمتشون یکسان بود پرسیدم.من کدوم رو تهیه کنم؟

کسی پیشنهادی نداری ، که اصلا بگیرم نگیرم؟؟

با تشکر
    سلام
    به نظر من به 2 مگ فکر نکن، مگه اینکه خیلی مصرفت کم باشه و تنها کاربر باشی. اگر مصرف زیاده و یا چند کاربر هستین، 2 مگ اصلاً به صرفه نیست. ترافیکت زود تموم میشه، بعدش باید برای هر گیگ 12 تومن بدی.
    نصبش مشکلی نداره . به کمک فایل های راهنمای موجود در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، میتونی هر مدلی که بخوای رو نصب کنی.
    به تازگی یکی از دوستانم یه مودم اوت دور خرید، خودش نصب کرد. فقط این وسط یه سری ناهماهنگیا پیش اومد که تقصیر نمایندگی بود و اینترنت دوست من دیر فعال شد، اما تو نصبش مشکلی نداشت. الانم کاملاً راضیه. اما تضمینی وجود نداره که برای شما هم به همین نحو باشه. ممکنه شما هم بعد خرید به خیل شاکیان بپیوندید. در نتیجه با توجه به هزینه ی بالای راه اندازی (نسبت به ADSL)، بهتره بیشتر تحقیق کنی. اگر سیار بودن برات مهم نیست و امکان دسترسی به ADSL داری، شاید انتخاب بهتر همون باشه.
    مهم ترین تفاوت مودم های مورد اشاره در تعداد پورت لن هست (2 پورت در مدل DX350 در مقابل یک پورت در مدل BM632).

2. این کاربر از امیر انصاری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام
    به نظر من به 2 مگ فکر نکن، مگه اینکه خیلی مصرفت کم باشه و تنها کاربر باشی. اگر مصرف زیاده و یا چند کاربر هستین، 2 مگ اصلاً به صرفه نیست. ترافیکت زود تموم میشه، بعدش باید برای هر گیگ 12 تومن بدی.
    نصبش مشکلی نداره . به کمک فایل های راهنمای موجود در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، میتونی هر مدلی که بخوای رو نصب کنی.
    به تازگی یکی از دوستانم یه مودم اوت دور خرید، خودش نصب کرد. فقط این وسط یه سری ناهماهنگیا پیش اومد که تقصیر نمایندگی بود و اینترنت دوست من دیر فعال شد، اما تو نصبش مشکلی نداشت. الانم کاملاً راضیه. اما تضمینی وجود نداره که برای شما هم به همین نحو باشه. ممکنه شما هم بعد خرید به خیل شاکیان بپیوندید. در نتیجه با توجه به هزینه ی بالای راه اندازی (نسبت به ADSL)، بهتره بیشتر تحقیق کنی. اگر سیار بودن برات مهم نیست و امکان دسترسی به ADSL داری، شاید انتخاب بهتر همون باشه.
    مهم ترین تفاوت مودم های مورد اشاره در تعداد پورت لن هست (2 پورت در مدل DX350 در مقابل یک پورت در مدل BM632).
    دوست عزیز بابت راهنماییتون ممنون.
    والا چون نمیتونم پیغام خصوصی بدم مجبورم اینجا بپرسم.
    والا من الان شوتل دارم و محدودم (یعنی اگه دانلود کنم میرم تو لیست سیاه) دانلود که زیاد دارم وب گردی هم خیلی نیست نهایت روزی 50-100 مگ .البته میشه روزهایی که اصلا پای نت نیستم و هیچی مصرف نمیکنم.
    برام راستشو بخوای دانلود شبانه مهمه.یعنی عقده پیدا کردم یه شب بتونم مثل ادم 5 گیگ دانلود کنم.در ماه هم نهایت بشه 50-60 گیگ (هر چی بیشتر بهتر)/
    الان خدا شاهده شبی 400 مگ هم دانلود نمیکنم.چون ارزشی نداره.(یه زمانی ماهی 55 گیگ دانلود داشتم)الان اگه بیشتر از 12 گیگ بشه .....

یه زمانی اکو 512 شاتل خیلی خوب بود.الان خیلی مضخرف شده.برای همین میخوام یه سرویسی بگیرم که بتونم از دانلود شبانش استفاده کنم.
    به خدا به شبی 2-3 گیگش هم راضیم

شما خودتون چی پیشنهاد میدین؟در ماه تا 20000-30000 میتونم هزینه کنم.

دانلودم ارزوست...................................... ....

پروفشنال امیر انصاری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

دوست عزیز بابت راهنماییتون ممنون.
    والا چون نمیتونم پیغام خصوصی بدم مجبورم اینجا بپرسم.
    والا من الان شوتل دارم و محدودم (یعنی اگه دانلود کنم میرم تو لیست سیاه) دانلود که زیاد دارم وب گردی هم خیلی نیست نهایت روزی 50-100 مگ .البته میشه روزهایی که اصلا پای نت نیستم و هیچی مصرف نمیکنم.
    برام راستشو بخوای دانلود شبانه مهمه.یعنی عقده پیدا کردم یه شب بتونم مثل ادم 5 گیگ دانلود کنم.در ماه هم نهایت بشه 50-60 گیگ (هر چی بیشتر بهتر)/
    الان خدا شاهده شبی 400 مگ هم دانلود نمیکنم.چون ارزشی نداره.(یه زمانی ماهی 55 گیگ دانلود داشتم)الان اگه بیشتر از 12 گیگ بشه .....

یه زمانی اکو 512 شاتل خیلی خوب بود.الان خیلی مضخرف شده.برای همین میخوام یه سرویسی بگیرم که بتونم از دانلود شبانش استفاده کنم.
    به خدا به شبی 2-3 گیگش هم راضیم

شما خودتون چی پیشنهاد میدین؟در ماه تا 20000-30000 میتونم هزینه کنم.

دانلودم ارزوست...................................... ....
    خب از لحاظ دانلود شبانه که اصلاً نمیشه با قطعیت حرف زد. اونم برای 2 مگ. اکثر کسایی که دو مگ دارن، شبا افت سرعت دارن. من یه بار امتحان کردم، شبانه ش در حد 512 و حتی کمتر بود. البته شاید برای شما اینطور نشه، ولی به هر حال احتمالش هست. الان البته مشکل شبانه ی مبین نت (در مورد من ) برطرف شده.
    .فکر نکنم جایی وجود داشته باشه که بشه با اطمینان ازش سرویس بگیری و شبانه شم مشکلی نداشته باشه. بهتره تو منطقه ی خودتون تحقیق کنید، ببینید کاربرا چی میگن.

5. این کاربر از امیر انصاری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اگه شما میتونید ADSL داشته باشید، اصلاً به وایمکس فکر نکنید.
    برای دانلود رایگان همه شرکتهای adsl را بررسی کنید و بهترین را انتخاب کنید.
    به هرحال همه دارند رایگان را محدود میکنند.

7. 2 کاربر از saeediranzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای FerineFast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض

تست سرعت وايمو طرح حجمي

Sent from my iPad using Tapatalk HD

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

جون مادرتون نامحدود مبین نت نگیرین!!
    پولتونو بدین سگ بخوره،بهتره..
    این سرعت 512 با مودم بیرونیه!!!!!!!!!!!!!!
    http://www.speedtest.net/result/2397806565.png

Last edited by me.amin; 27-12-2012 at 21:37.

10. 4 کاربر از me.amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

جون مادرتون نامحدود مبین نت نگیرین!!
    پولتونو بدین سگ بخوره،بهتره..
    این سرعت 512 با مودم بیرونیه!!!!!!!!!!!!!!
    http://www.speedtest.net/result/2397806565.png

یعنی در حد چنده سرعتش؟مثل دیال آپه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

اره در حد دیال اپ..
    من با اکانت VIP با IDM با 16 پارت دانلودی،سرعتم 8 الی 11 KB/S هست..
    50000 هم پولشو دادام.
    مبین نت فقط محدودش خوبه.
    میشه شبی 1.5GB دان کرد،ولی واسه من کمه.

13. این کاربر از me.amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه darkeliden's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوستان از ۲ شروع میشه دانلود رایگان یا باید ریست کرد؟ من مطمین نیستم رایگان باشه فک کنم از حجمم میره :(

در ضمن با اینکه آنتنم پره هر نیم ساعت قطع میشه دوباره وصل میشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

دوستان از ۲ شروع میشه دانلود رایگان یا باید ریست کرد؟ من مطمین نیستم رایگان باشه فک کنم از حجمم میره :(

در ضمن با اینکه آنتنم پره هر نیم ساعت قطع میشه دوباره وصل میشه
    داداش خیالت راحت،مجانیه
    از حجمت کم نمیکنه!
    فقط IDM رو از ساعت 2:10 به بعد تنظیم کن،واسه پایانش هم بزار رو 7:50 ،
    اینجوری عمرا کم نمیکنه..
    مشکل آنتن رو نمیدونم،واسه من که 2 تا پره،ولی اصلا قطع نمیشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •