دوباره تنظیمش کن اما این دفعه حالت bridge رو انتخاب کن و بعد کانکشنت رو بساز.
دوباره تنظیمش کن اما این دفعه حالت bridge رو انتخاب کن و بعد کانکشنت رو بساز.
خوب اون قبليه رو چجوري بايد پاك كنم؟گزينه نداره
یه باز ریستش کن و دوباره پیکربندیش رو انجام بده
چرا فکر میکنید نمیشه ؟ (دلیل بیارید)
هاب هم فکر کنم 10 12 سال پیش استفاده میشدالاد دیگه سویچ هست به جای هاب !!!
من یه مشکل دارم خواهش میکنم هرکسی می تونه بهم کمک کنه .
من تو همون قیمت اول که با ید اون کد رو تو مرورگر وارد کنم مشکل دارم ،بعد از نوشتن و تعید کردن مرورگر هیچ عکی العملی نشون نمیده چی کا باید بکنم ف تمام تنظیمات internet optione گذاشتم رو همون حالتی که تو hellp سی دی مودم گفته گذاشتم ، دیگه نمیدونم چکار کنم .
یکی نیست به داد من برسه
من یه مودم aztech گرفتم باید شماره 192.168.1.1 رو تو مرورگر بزنم تا وارد تنضیمات مودم شم اما وقتی این کدو تو مرور گر مینویسم و تایید میکنم هیچ اتفاقی نمیفته ، خواهش میکنم آگه میدونید چکار باید بکنم بگید .
ویندوزتون چیه؟
فایر وال ویندوز رو غیر فعال کن و دو باره امتحان کن.
اگه نشد کلا مودم رو دوباره ریست کن و دوباره ردیفش کن
---------- Post added at 07:47 PM ---------- Previous post was at 07:43 PM ----------
دوست عزیز دلیلش اینه که نمیشه اگر هم میشه ما که ندیدیم شاید شما فقط بلدین
و شما هم اگه بلدی ما رو هم اگه راهنمایی کنی که استفاده کنیم ممنون میشیم!!
هاب کلا 12 سال نیست که وارد ایران شده شما چطور میگین اون موقع استفاده میشده؟؟؟
حذف شود
Last edited by erfan ghobadi; 01-03-2012 at 19:51.
سلا خدمت تمامی دوستان
من تازه یه مودم نوخریدم کارش عالیه. اما یه مشکلی دارم وقتی ارتباط خط میشه دوباره کانکت نمیشه در صورتی که مودم روی اتوماتیک یا pppoe تنظیم شده. جالب اینکه در طوا روز یعنی تا اخر شب به هیچ عنوان قطع نمیشه ولی نزدیکای ساعت رایگان قطع میشه و دیگه وصل نمیشه مودم رو روشن خاموش کنم در صورتی مودم قبلیم اینطور نبود . اگه ارتباط قطع میشد ولش میکردم خودش وصل میشد بعد مدتی. مثل اینکه شماره گیری مجدد داشته باشه یا هچین چیزی. البته مشکل از خط نیست چون با روشن/خاموش کردن مودم بلافاصله وصل میشه. دوبار تا الان کانفیک رو بردم شرکت عوض کردم
میخواستم اساتید هم لطف کنن یه نگاهی بندازن ببینن همیچی درسته یا نه. میخوام روی حالت اتوماتیک باشه و اگه ارتباط قطع شد دوباره وصل بشه.( همون شماره گیری مجدد خودکار)
فقط مطمعن ساده و جامع بگین
عکس اول مشخصات کلی:
عکس دوم :
اگر روی ادیت عکس دو کلیک کنیم:
عکس چهار:
![]()
دوستان کسی نیست به این حقیر راهنمایی برسونه
![]()
من رو سرویس شاتلم (كه جلوی دو لول گزاشتم ماه پیش و 7 ماه باقی موندش رو پاشوندم رو شیشه!) با مودم Symphony مشكل قطعی در ساعات شبانه داشتم، جالبه كه وقتی Linksys خریدم دیگه اون قطعیها پیش نمیومد، حتی واسه اینكه اطمینان كامل حاصل كنم یه شب بیدار نشستم و چپ و راست مودم عوض كردم، Symphony بدون هیچ دلیلی كانكشنم رو دراپ میكرد.
ولی خوب مشكل شما كه دیگه وصل نمیشه بعد از قطع شدن، به تنظیماتتون بر میگرده:
Dial On Demand (With Idle Timeout Timer) a
برقراری ارتباط در صورت درخواست (با قطع كننده زمانی)
این گزینه برای اونایی خوبه كه نمیخوان مودمشون در زمانهایی كه از اینترنت استفاده ندارند به شبكه ISP/PAP كانكت باشه، وقتی كاربری از مودم درخواست دیتا میكنه، مودم به ISP/PAP وصل میشه (دیال میكنه) و بعد از گزشت زمان مشخص شده (بعد از تیك زدن این گزینه، زیرش یه كادر اضافه باز میشه و زمان بیكاری رو توش تنظیم میكنید)، مودم ارتباط رو با ISP/PAP قطع میكنه.
Enable Keep Alive (Redial Attempts)/Max Fail
زنده نگه داری ارتباط (میزان شماره گیری های مستمر)/دفعات مجاز بروز خطا
این گزینه كه شما فعال نكردیش و باید هم فعال كنی مخصوصاً اگه میخوای مطمعاً باشی كه مودم همیشه كانكته، ارتباط رو بررسی میكنه و اگه دسترسی به ISP/PAP قطع بشه، اتومات شماره گیری مجدد میكنه. تعداد دفعات مجاز برای بروز خطا و یا تكرار شماره گیری هم معمولاً در جعبهای نزدیك به همین گزینه قابل تنظیم هست، اگه مودم نتونه در این تعداد دفعات شماره گیری كه شما واسش تنظیم كردید مجدداً ارتباط رو با ISP/PAP برقرار كنه، دست از شماره گیری اتومات میكشه.
نكته: KeepAlive فقط رو حالت PPPoE كار میكنه، اگه Bridge تنظیم كنی و با دیالر رو كامپیوترت وصل بشی نیاز به تنظیمات نرم افزاری دیالرت داری، یا نرم افزارهای جداگانه كه شماره گیری رو برات انجام بدند.
DHCP IP Address Leased Time
میزان زمان اجاره گیری آدرس IP از DHCP
مدت زمان مجاز جهت استفاده از یك IP آدرس رو كه یك دستگاه روی شبكه، به واسطه DHCP سرور تهیه كرده رو تایین میكنه، بعد از فسخ شدن زمان مجاز دستگاهی كه این IP رو دریافت كرده بوده باید IP جدیدی رو از DHCP تقاضا كنه.
Last edited by Pejii; 01-03-2012 at 23:22.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)