پس من اگه دواهم از آمپ بگیرم واسه باند هیچ مشکلی نداره (چون آمپ تو حالت 2اهم 75وات خروجی میده).
نگفتی آمپ5500پایونیر واسه 6984زیاد نیست عوض کنم؟
پس من اگه دواهم از آمپ بگیرم واسه باند هیچ مشکلی نداره (چون آمپ تو حالت 2اهم 75وات خروجی میده).
نگفتی آمپ5500پایونیر واسه 6984زیاد نیست عوض کنم؟
سلام خدمت دوستان عزیز
من قصد خرید یک سیستم برای ماشین را دارم ......... هدف صدایی قوی شفاف و زیبا (بترکون) ........ پاترول 2 درب.......... باتری و دینام ارتقا پیدا خواهد کرد....... محدودیت قیمت ندارم ..... box را خورم ساختم (علت 2گانه سوز بودن) ....... حداکثر تعداد باند بیضی 4 عدد باشد ...... حداکثر ساب 1 عدد (اگر نداشته باشد هم مهم نیست) البته به نظر شما بستگی دارد .... box اجباراً به صورتی ساخته شد که 4 تا بیضی و یک سـاب ووفر را بتواند جا بدهد و محل آن روی کپسول صندوق عقب هست.....
لطفا بهترین باند بیضی ؟ بهترین آمپلی فایر ؟ بهترین پخش (تصویری بودن مهم نیست) ؟ و اگر لازم بود بهترین سـاب ووفر را معرفی کنید ( معقولانه و برای خرید در دسترس باشد) حدود قیمت را هم ذکر کنید
عزیزم جنسه صدایه امپه حتی 20 واتی با ضبط فرق داره ... اصلا مقایسه نکن...
نهمشکلی فکر نمیکنم داشته باشه... اگر واتش بیشتر از تحمله باند هست خوب گین رو کم میکنی مشکل نداره که... همیشه هم بهتره امپ از باند یا ساب قوی تر باشه...
عزیزم اگر دنباله صدایه با کیفیت و دل نشین هستی به جایه بانده بیضی برو کامپوننت بگیر... البته اگر حتما ساب میبندی.... بانده بیضی رو کسی میبنده که ساب نداره همه اینا هم که میبندن یجورایی صدا خوب نمیشه ... حمید جان بهتون میگه چی ببندی....
ممنون از جوابتون و راهنمایی مفید
اما متاسفانه با هزینه خیلی زیاد و وقت زیاد توانستیم باکسی درست کنیم که داخل صندوق عقب 2گانه سوز جا شود و جای 4 تا بیضی را سوراخ کردیم اما جای ساب را که وسط در نظر گرفتیم سوراخ نکردیم. اندازه باکس تقزیباً 80 لیتر شد که از زیر به هم مرتبت هست و 2 فیلتر هوا در نظر گرفتیم. بعضی دوستان گفتند قرار دادن باند بیضی و ساب در یک باکس کار درستی نیست؟؟ اما جای دیگری هم برای قرار دادن ساب وجود نداشت. حال شما میفرمایید چه کاری به صلاح است که انجام دهیم؟ و داخل باکس با الیاف خاصی باید پوشانده شود؟ حمید جان لطفاً در مورد برند و مدل قطعات که سوال کردم راهنمایی کنید.
(من قصد خرید یک سیستم برای ماشین را دارم ......... هدف صدایی قوی شفاف و زیبا (بترکون) ........ پاترول 2 درب.......... باتری و دینام ارتقا پیدا خواهد کرد....... محدودیت قیمت ندارم ..... box را خورم ساختم (علت 2گانه سوز بودن) ....... حداکثر تعداد باند بیضی 4 عدد باشد ...... حداکثر ساب 1 عدد (اگر نداشته باشد هم مهم نیست) البته به نظر شما بستگی دارد .... box اجباراً به صورتی ساخته شد که 4 تا بیضی و یک سـاب ووفر را بتواند جا بدهد و محل آن روی کپسول صندوق عقب هست.....
لطفا بهترین باند بیضی ؟ بهترین آمپلی فایر ؟ بهترین پخش (تصویری بودن مهم نیست) ؟ و اگر لازم بود بهترین سـاب ووفر را معرفی کنید ( معقولانه و برای خرید در دسترس باشد) حدود قیمت را هم ذکر کنید
با تشکر)
Last edited by maryamsat; 12-11-2013 at 14:38.
اگر بریدی که هیچی.. بهتره تو یه باکس نباشه همشون... اگر هست پس بهتره داخله باکسو شبکه بندی یا قسمت بندی کنی با چوب البته اگر چوب یا دستت میره داخلش چ.ن همشونو تو 80 لیتر بزاری جالب نمیشه و رو کیقیت تاثیر میزاره ... باندا جدا سابم جدا... هر کدوم به اندازه لیتری که احتیاج هست... البته حمید جان باز وارد ترن... الیافم زیاد لازم نیست واسه ماشین... واسه خونه بیشتر میزارن
سقفه بودجه رو هم بگین حتما... یا بی نهایته...
Last edited by rroohhaamm; 12-11-2013 at 14:55.
ممنون حتماً شبکه بندی میکنم . 2عدد بیضی سمت راست ، 2 عدد بیضی سمت چپ است برای 2 عدد بیضی کنار هم سمت چپ 20 لیتر کافی هست؟ سمت راست هم مانند چپ هست، و برای یک ساب در مرکز 35 لیتر کافیه؟ بودجه محدودیت نداره. اما معقولانه باشه هزینه اضافه نباشه . الکی گران نباشه . کار راه بنداز باشه با کیفیت عالی و قیمت متناسب با آن. یه جورایی به هم بیان دیگه..... راستی بعضی از دوستان گفتند ساب لازم نیست بیشتر برای در کنار کامپوننت استفاده میشود نه باند بیضی ؟؟
Last edited by maryamsat; 12-11-2013 at 15:17.
کدوم فکر نمیکنی مشکلی داشته باشه اگه دواهم ببندم مشکلی نداره یا اگه آمپ5500پایونیر بندازم که کم کم 15وات قویتره.
ببینم اگه مثلا یه آمپ قویتر از توان ورودی باند باشه مثلا 10الی15وات در تمام طول پخش این فشارو به باند میاره یا فقط رو ولو بالا فشار به باند میاد.منظورم موقعی که صدا کم هست هم فشار اضافه به باند وارد میشه که در درازمدت اثر سو داشته باشه|؟؟
من جمله اخرتو متوجه نشدم ولی حالا.... 20 لیتر واسه باند زیاده یکم فک کنم چون بیس هم نمیخوای بگیری.... واسه یه کامپوننت 3 لیتر معموله حالا بیضی یزرره بیشتر... 35 لیتر واسه سلبت شاید کم باشه البته اگر سابه 300-400 واتی بخوای با پورت 35 لیتر کافیه ولی واسه واته بیشتر کمه...
بهترین حالته سیستم کامپوننت و ساب هست و میدرنج اگر میخوای بازم بهتر بشه البه... بیضییا کواکسیال واسه وقتیه که ساب نداری که من باشم بخاطره کیفیته پایین هیچ وقت کواکسیال نمیخرم....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)