تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1329 از 2403 اولاول ... 32982912291279131913251326132713281329133013311332133313391379142918292329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,281 به 13,290 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

این مخابرات آشغال فکر کرده خیلی زرنگه که پول 256 نامحدود رو از ما بگیره و اشتراک 1 به 10 به ما بفروشه و ما هم هیچ کاری نمی کنیم. داشتن همچین نتی با نداشتنش فرقی نمیکنه. برای بنده راحته که نت اینا رو کنار بذارم و نوع دیگری از نت استفاده کنم.

سرعت زیر 30 و به زور یه صفحه رو باز میکنه و هر 5 دقیقه دیتا میپره. الان هم که قطعه و هیچ کس هم جوابگو نیست.چطور میشه اسم این سرویس رو 256 نامحدود گذاشت.

یه مشت دزد بی همه چیز که فقط بلدن از مردم خودشون دله دزدی کنن .
    ما تا ده سال دیگه هم همینو بگیم کاریش نمیشه کرد چون اینجا فقط یه فرومه و هیچ حرکتی خاصی جز اه و ناله های ما توش نیست که یه جوری خودمونو خالی میکنیم اگه همه با هم یه حرکت برای اینا بریم اون وقت حساب کار میاد دستشون با 10 20 نفرم نمیشه باید خیلی بیشتر باشیم و مثلا یه بمب گوگلی درست کنیم و اعتراضمونو نشون بدیم.
    دیشب هر چی رو میخواستم دانلود کنم سرعتی وجود نداشت باورتون میشه که 0 Bytes بود ولی بالاخره ساعت 3 شب خوب شد بعدشم که دیگه دانلودم طولانی بود سر 6 صبح قطعش کردم

2. این کاربر از altair بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

نه اگه بچه رشتی بزن rasht.askiran.com اگر بچه شهر دیگه هستی اسم اول شهر خودت رو میزنی
    بعدش در ادامه سوال شما از ساعت 1 تا 7 رایگان هست
    rasht.askiran.com رو میزنم نمیشه ولی همون سایتی که خودشون دادن یعنی dci.askiran.com با همون رمز و شناسه وارد اکانت میشم.

از سایت askiran.com هم ،از منوی بالا قسمت حسابها روی گزارش کارکرد ADSL کلیک میکنم ولی صفحه ش باز نمیشه!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دقیقا درسته منم گفته بودم با 256 حدود 220 تا شب روز میدادش ولی وجدانا این اوخرش درسته سرعت بالا بودش ولی پینگ خوبی نداشتم نوسان .

الان خیلی پینگ خوب شده چون انجوری 128 با 1024 هیچ فرقی نداشتن ؟ این خیلی بد بودش دقیقا توی کیفت تاثیر میذاشت --- الان به نظرم خوب شده دیگه قطعی و نوسان پینگ نداریم .

من اول دیشب این دفتره خدمات اشنا هستش یه 256 نامحدود گرفتم بعدش دیم حال نمیده یه 256 حجمی گرفتم دیدم 80 تا همین حدود بازم حال ندادش 512 حجمی گرفتم 130 تا دادش و

مجدد عوض کردم یه 1024 10 گیگ گرفتم عالی هستش 280 تا 300 راحت میده خیلی عالیه . شب 1 تا 7 هم همونه سرعتش راحت میشه شبانه دانلود کردش الان همه چی عادی شده مخابرات

الان واقعا پینگ عالی هستش

این مخابرات آشغال فکر کرده خیلی زرنگه که پول 256 نامحدود رو از ما بگیره و اشتراک 1 به 10 به ما بفروشه و ما هم هیچ کاری نمی کنیم. داشتن همچین نتی با نداشتنش فرقی نمیکنه. برای بنده راحته که نت اینا رو کنار بذارم و نوع دیگری از نت استفاده کنم.

سرعت زیر 30 و به زور یه صفحه رو باز میکنه و هر 5 دقیقه دیتا میپره. الان هم که قطعه و هیچ کس هم جوابگو نیست.چطور میشه اسم این سرویس رو 256 نامحدود گذاشت.

یه مشت دزد بی همه چیز که فقط بلدن از مردم خودشون دله دزدی کنن .

5. این کاربر از naim697 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز TimeWarp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

دقیقا درسته منم گفته بودم با 256 حدود 220 تا شب روز میدادش ولی وجدانا این اوخرش درسته سرعت بالا بودش ولی پینگ خوبی نداشتم نوسان .

الان خیلی پینگ خوب شده چون انجوری 128 با 1024 هیچ فرقی نداشتن ؟ این خیلی بد بودش دقیقا توی کیفت تاثیر میذاشت --- الان به نظرم خوب شده دیگه قطعی و نوسان پینگ نداریم .

من اول دیشب این دفتره خدمات اشنا هستش یه 256 نامحدود گرفتم بعدش دیم حال نمیده یه 256 حجمی گرفتم دیدم 80 تا همین حدود بازم حال ندادش 512 حجمی گرفتم 130 تا دادش و

مجدد عوض کردم یه 1024 10 گیگ گرفتم عالی هستش 280 تا 300 راحت میده خیلی عالیه . شب 1 تا 7 هم همونه سرعتش راحت میشه شبانه دانلود کردش الان همه چی عادی شده مخابرات
    عزیز من بلانسبت این دزدا هم همینو می خوان دیگه. نامحدود رو چون براشون داشت ضرر میشد اینجوری کردن تا نامحدودا به سمت حجمی برن. شما فکر می کنی حجمی همین جوری میمونه. نه . همون طور که نامحدود رو بعد دو ماه خراب کردن، تو حجمی هم تعداد بره بالا و ببینن دانلود رایگان زیاد شده. سرعتو تو ساعات رایگان میارن 16 .امروز نه ، فردا این کار رو می کنن.عین یه آب خوردن . اونوقت میخوای کدوم سرویس رو بگیری؟
    Last edited by TimeWarp; 10-08-2012 at 13:43.

7. 2 کاربر از TimeWarp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دیگه فعلا چاره ای نداریم همین حجمی استفاده کنیم . ولی فکر نمیکنم بیارن پایین اینها فقط میخواد از حجم اضافه پول بگیرن

9. این کاربر از naim697 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed_totally's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

rasht.askiran.com رو میزنم نمیشه ولی همون سایتی که خودشون دادن یعنی dci.askiran.com با همون رمز و شناسه وارد اکانت میشم.

از سایت askiran.com هم ،از منوی بالا قسمت حسابها روی گزارش کارکرد ADSL کلیک میکنم ولی صفحه ش باز نمیشه!
    شما حتما مشترک مخابرات هستین که از سایت dci.askiran.com وارد می شی
    خب وارد همین صفحه که شدی روی خدمات اینترنت و بعدش اینترنت پرسرعت کلیک کن
    در صفحه آخر روی نام کاربریت که کلیک کنی می تونی وضعیت اینترنتت رو ببینی

11. این کاربر از hamed_totally بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed_totally's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

من تازه اندیشه گرفتم، یه مودم وایرلس خریده بودم، گفتم خودم نصبش میکنم که بیخود پول مفت واسه کارشناس ندم.
    بعد از فعال شدن adsl زنگ زدم پشتیبانی ،رمز و vpi , vci رو گرفتم. VPI رو بهم صفر داد.
    دو روز با اطلاعاتی که پشتیبانی بهم داده بود با مودم ور رفتم ولی نتونستم نصبش کنم ،حتی زنگ زدم پشتیبانی گفتم راهنمایی کنید گفت نمیشه باید درخواست کارشناس بدی
    منم ناچارا با پرداخت 10 تومن درخواست کارشناس دادم.
    باورتون نمیشه وقتی کارشناس اومد همون کارهایی رو کرد که من انجام دادم فقط تو کادر VPI به جای صفر گذاشت 8 و بدین ترتیب ظرف 10 دقیقه مشکل حل شد.
    فقط من موندم حیرون که اینها از عمد این کارها رو میکنن یا اشتباهی بوده و فقط همین یه مورد پیش اومده؟
    جالبه یکی از آشناهامون شاتل داره میگفت زنگ زده پشتیبانی نیم ساعت صحبت کرده و توضیح خواسته.اونها هم بی منت راهنماییش کردن.

اندیشه کلا اینطوریه ؟ (یعنی پول محوره؟)

کاربرهای مخابراتی که الان مشتری اندیشه هستند از vpi vci 0 - 35 استفاده می کنن و کاربرهای عادی اندیشه 8 - 35
    لابد اونی که روز اول بهت گفت 0 ، اصلا تو باغ نبوده ... شایدم عمدی بوده باشه !!!!!
    Last edited by hamed_totally; 18-08-2012 at 00:39.

13. این کاربر از hamed_totally بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

کاربرهای مخابراتی که الان مشتری اندیشه هستند از vpi vci 0 - 35 استفاده می کنن و کاربرهای عادی اندیشه 8 - 38
    لابد اونی که روز اول بهت گفت 0 ، اصلا تو باغ نبوده ... شایدم عمدی بوده باشه !!!!!
    ببخشید من تازه از dial up دل کندم
    و زیاد به مسائل ADSL وارد نیستم، فرق این دو تا چیه مگه؟ ( کاربر مخابرات و عادی اندیشه)
    تا جایی که من میدونم این ISP پورت های جدیدش رو روی مخابرات میده و کاربرای قدیمی از پورت اندیشه استفاده میکنن.(این رو همون کارشناس
    گفت)

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

شما حتما مشترک مخابرات هستین که از سایت dci.askiran.com وارد می شی
    خب وارد همین صفحه که شدی روی خدمات اینترنت و بعدش اینترنت پرسرعت کلیک کن
    در صفحه آخر روی نام کاربریت که کلیک کنی می تونی وضعیت اینترنتت رو ببینی
    اقا ممنون، اون صفحه ی آخر روی سرویس کلیک کردم ،میزان حجم باقیمانده رو نشون داد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeid 22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Rain City

پيش فرض

سلام
    می خواستم بدونم این ارور برای چی هستش با مرورگر اینترنت اکسپلورر و فایرفاکس هم امتحان کردم همیشه بعد از واریز پول آنلاین در اندیشه یه صفحه میومد که نشون میاد اکانتم شارژ شد ولی الان همش این ارور میاد؟
    تغییر سرویس دادم به اکانت 1024 سرعتش تو روز 180 هست تو شب هم بین 70 تا 80 قبلا ساعت 3 به بعد سرعت میرفت بالا ولی الان اصلا تغییری نمی کنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •