کلا مرکز مخابراتی ما خیلی عجیبه !
پینگ سرور 4.2.2.4 رفت بالا که گذاشتم یه پست بالاتر
کلا مرکز مخابراتی ما خیلی عجیبه !
پینگ سرور 4.2.2.4 رفت بالا که گذاشتم یه پست بالاتر
آپلودتون خیلی خوبه، حیف که annex m نمیذارن واسه من، البته فک کنم حرف دوست مون درسته و مربوط به کانفیگ dslam هاست، چون دوست من دقیقا مرکز مخابراتی دیگه آسیاتک داره و m لینک شده ولی مال من a هست، شکایت هم که بکنی هزار تا دردسر، من ده ها ساعت از وقتمو هدر دادم تا براشون توضیح بدم اصلا annex یعنی چی!!!!!!!! باورتون میشه؟ اخرش هم مکالمه رو پایان میداد اپراتور! :| هیچی دیگه بیخیال شدم، واسه من هم دانلود 11 مگابیت و آپلود 1 مگابیت، پینگ داخلی تون که بهتره ازم و چون تهرانید بایدم باشه، ولی خارجی تقریبا یکی هستیم، منم حدودا 83-84 ام فرانک فورت
Last edited by alottadamage; 08-05-2020 at 23:27.
پینگ تون خیلی خوبه، البته درسته 4.2.2.4 خیلی ربطی به سرورای گیما نداره ولی به هر حال، خوش به حالتون!)) کی میشه با پینگ 40-50 با اروپا پلی بدیم؟ :((
پینگتون عالیه...خطتتونم عالیه... با این که فاصلتون زیاده کیفیت خط هم عالیه...
دوست عزیز مودم شما چیه ؟ چه مدل tplink
SNR شون خیلی خوبه، attenuation یکم زیاده 40 واسه دانلود و 28 واسه آپلود.. اینم شاید مودم رو به سیم ورودی مخابرات مستقیم وصل کنن و کابل lan بکشن از اونجا تا پی سی، اونم بیاد پایین تر، هر چند که من با بدترین نوع سیم و بهترین نوعش هیچ تفاوتی تو پینگ ندیدم، صرفا فقط دیتا ریت خط عوض میشد، این ماجرای سیم هم خیلی جالبه، من 2 زوج میگیرم، آبی و قرمز و دو تا سفید، هر حالتی رو انتخاب کردم رو حالتی که اپراتور برای آپ کرده بود خط رو (12 مگ) دیتا ریت نکشید، ولی وقتی آبی رو با سفید وصل کردم همه چی اوکی شد و برگشت به حالت نرمال و خط تا 20 مگابیت هم ظرفیت آپ شدن داره، جالبه دو تا سفید بود، یکیشون رو وصل میکردی attenuation تا 35-40 میرفت بالا ولی اون یکی سفید رو وصل میکردی همه چی نرمال میشد و میومد رو 24/15 واسه شما هم اینطوره؟ دلیل این تفاوت کیفیت در سیم ها چیه؟ واسه من هر سیمی گرفتم فقط آبی و سفید(باید هر دو سفید رو امتحان کنی تا بفهمی کدوم درسته) جواب میده، بقیه رنگارو تست میکنم انگار نه انگار![]()
شانس ما انگار کج رشد کرده از همون روز که پینگ بقیه بهتر شده سرعت من نصف شده
چجوری با فرانکفورت پینگ 65؟ فتوشاپه؟
برا من که از سر خط با خونه فرقی نداشت
ایشون با دو برابر attenuatution دو برابر من میکشه خطش..... جلل الخالق
دیگه خودشون هم میگن مرکز مخابرات شون عجیب هست!![]()
سلام TD-W8951ND
بسته شاتللند و آپلودسنتر برای همیشه تعطیل شد؟
Sent from Tapatalk
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)