پول زور شنیدی؟ همون دقیقا. البته 39 تومن.
همون نامحدودای قدیمی(یه مگ) که 118 تومن بود رو اینجا 125 میدادن. :|
قانون نداره که. صاحاب هم.
پول زور شنیدی؟ همون دقیقا. البته 39 تومن.
همون نامحدودای قدیمی(یه مگ) که 118 تومن بود رو اینجا 125 میدادن. :|
قانون نداره که. صاحاب هم.
اتفاقا مخابرات به شدت حجم دزدی داره![]()
من ضحی هستم و مشکلی ندارم اصولا. هروقتم چک کردم از سیترا درست بوده.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
خودم و دوستام که مخابرات داریم به شدت حجم دزدی داریم , کلا از بچه های این تاپیک بپرسید همه میدونن مخابرات حجم دزدی داره
اما من سیترا نیستم
همین اول این دوره که سرویسمو تمدید کردم یه بار مودمو خاموش روشن کردم 800 مگ ازم کم کرد![]()
من الان 128 پنج گیگ دارم و مصرف عادی دارم. واقعا چیز غیر عادی ندیدم. حالا شنبه که 10 مگ خریدم شاید بهتر مشخص بشه
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
قبلا هم واسه من خیلی خوب بود , 4 گیگ راحت تا اخر ماه جواب میداد
اما چند ماهی میشه این شکلی شده و راحت ماهی 15 گیگ رو باید شارژ کنی
البته روند یکنواختی هم نداره حجم دزدیش مثلا پریروز واسه من بدون اینکه استفاده کنم 3 تا 50 مگ کم کرد
Last edited by sh@y@n; 30-07-2014 at 16:19.
دوستان SNR شما هم توی روز و شب مقداری تغییر میکنه ؟
اره تغییر میکنه
دوستانی که طالب نامحدودن طلوع رایان لقمان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست و خدمات نامحدود بدون محدودیت ( عبارتی که اولین بار در ایران برای تاکید بر روی نامحدود بودن و دروغ نبودن اون استفاده شد ) رو میده . این ماه که مخابرات به زور ( واقعا به زور ) منو نگه داشت . 15 گیگمو دارم . توی 15-20 روز مصرف میشه این مقدار بعدش میرم فناوا . 256 نامحدود 39000 تومان میده . محض اطلاع گفتم کسی خواست استفاده کنه . البته این رو خدمتتون بگم که نمایندگان فناوا از جمله لقمان قیمت گذاریشون با فناوای مرکز تهران فرق داره و دست خودشون هست و فناوا فقط سرویس پهنای باند رو به اینا میده . قیمتا رو میتونین از نماینده شهرتون بپرسین شماره توی سایت زده . خود کاربرای فناوا میگن که نت کاملا نامحدود ارائه میشه و سرعت هم اسمی هست . پینگ ظاهرا بالاست اما این وضع هم قابل تحمل نیست میریم بالا میایم پایین اما نامحدود باشه . دوستانی که خودشونو مشغول مخابرات میکنن و هر روز حرف از 10 مگ و 5 مگ و شبانه میزنن. دوستان وقتتونو تلف نکنین من که 2 سال مشترک مخابرات هستم همزمان با سروش خان و ایمان و یه سری دیگه اومدیم تو این تاپیک فقط بخاطر نامحدود موندم که ظاهرا یه اشتباه محاسباتی از مخابرات مونده که 1 2 سال طول کشیده تا به گوش مسئولین رسیده و دستور دادن برداشته بشه . حالا این رو از مخابرات بگیریم فقط پینگ پایین باقی میمونه که کافی نیست برای یه سرویس دهنده اینترنت . دیگه پول زبون بسته به شرکتی ندید که خون مردم رو تو شیشه میکنه . رفته بودم آخرین بار مخابرات این جناب موسوی همش صلب مسئولیت میکرد از خودش میگفت مسئول کس دیگست من اینجا هیچ کارم ! من فقط پول میگیرم ! واقعا اینا آدمایین که شما بخواین ازشون سرویس بگیرین ؟
دوست عزیز من از سال 89 تقریبا تا 91 از لقمان میگرفتم...واقعا هیچ کمبود پهنای باندی نمیده...اون زمان 256 سرعت دانلودش 30-35 بود،کاملا ثابت بود. دانلود و آپلود! ... 15 روز عید هم جالب بود و سرعت به 100 هم میرسید!...شرکت خوبیه،مخصوصا الان که قوی تر شده، اون زمان شرکت اهوازش که توی طالقانی است مثل نمایشگاه بود! تمام میزها توی یک لابی بزرگ! سایت هم نداشت! ولی الان کلا خیلی پیشرفت کرده...
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)