یکیم جواب مارو بده یا پیشنهاد بده کدوم تو اندیشه؟؟؟؟
یکیم جواب مارو بده یا پیشنهاد بده کدوم تو اندیشه؟؟؟؟
من هم دو سه روزه نمی تونم ریز مصرفو ببینم.
بقیه دوستان چه طور ؟
دوستان بالاخره پارس هم برای ما وصل شد !
فقط میخوام بدونم از چه ساعتی تا چند PC رو روشن کنم که شبونه رایگان داشته باشم .منظورم اینکه یجورایی safe باشه که حجم کم نکنه؟
ممنونم .
صفحه اول تاپیک کامل توضیح داده.
-----------------------------------------------------
دوستان شما سرعتتون نیفتاده ؟؟؟ از 60 بالاتر نمیره این.قبلنا 110 بود . . .
ممنون دوست عزیز اما مثل اینکه 2 هفته پیش ساعت پارس 1 ساعت جلوتر بود، میخوام بدونم اون مشکل حل شده ؟صفحه اول تاپیک کامل توضیح داده.
یعنی من اگه از 1 تا 6 بذارم رایگان دانلود میشه ؟
اين رو كجاي سايت پارس ، اعلام كرده ؟
توي تعرفه هاش نيست.
تو سایتش اگه بود که پیدا می کردم
مسئول آی اس پیش تو شهر ما جایی اعلام کرد این موضوع رو
ولی نتونستم ازش بپرسم چجوریه
خواستم ببینم کسی اینجا خبر داره یا نه
من هم نمی تونم ببینممن هم دو سه روزه نمی تونم ریز مصرفو ببینم.
بقیه دوستان چه طور ؟
Last edited by Puneh.A; 22-11-2011 at 22:40.
برای استفاده از ترفند حتما باید 12.30 به بعد وصل شی و قبل از ساعت 7 هم قطع کنی یعنی اگه مثلا 12.29 وصل شده باشی تا ساعت یک رو از حسابت کم میکنه و صبح هم اگه بعد از 7 قطع کنی هرچی از 6 به بعد دانلود کردی از حسابت کم میکنه برای اطمینان 12.35 تا 6.55 دانلود کن که اگه ساعت سیستمت با سرور پارس هماهنگ نیست دچار مشکل نشی و ریز کارکرد هم دو سه روزیه که خراب شده و احتمالا به زودی درست میشه
دوستان برای منم فکر میکنم حدود 2 گیگ ازم کم شده، از کجا میشه فهمید دقیقا چقدر بوده؟
من الان حدود 1 ماه از سرویسم مونده و حجمم داره تموم میشه، اگه الان 3 ماهه تمدید کنم، اینترنتم 4 ماهه میشه یا بعد از اینکه حجمم تموم شد، سرویس قبلی تموم میشه و 3 ماه جدید شروع میشه؟
دوستان این حرف دوستمون رو تایید میکنین، واسم مهمه که بدونم امشب اولین شب دانلودمه گفتم سوتی نشه !برای استفاده از ترفند حتما باید 12.30 به بعد وصل شی و قبل از ساعت 7 هم قطع کنی یعنی اگه مثلا 12.29 وصل شده باشی تا ساعت یک رو از حسابت کم میکنه و صبح هم اگه بعد از 7 قطع کنی هرچی از 6 به بعد دانلود کردی از حسابت کم میکنه
پ.ن: اینیکه خودش تو سایت زده گفته از 1 تا 6 رایگانه، اما این دوستمون تا قبل 7 رو گفته. ریسک نداره بنظرتون ؟
ممنونم و منتظر ؟
![]()
Last edited by fade2amin; 22-11-2011 at 23:54.
سرعتا افت کرده!!!!!!!
امیدمون به روزانش بود که اونم ری.د
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)