خیلی تو تصویری تجربه ندارم اونم این سایزها.باید سوال کنم.
خیلی تو تصویری تجربه ندارم اونم این سایزها.باید سوال کنم.
نه 16 که تو ماشین نداشتم واسه خونه بود... ضبطه w55 sony بود قدیمی هست...ولی واقعا صدا انگار از بهشت میومد... یعنی یزرره خش نداشت صدا وقتی زیاد میشد ...
دوست عزیز رو تعصب صحبت نکن.کی گفته زیبایی پایونیر از کنوود بیشتر این جنبه سلیقه ای داره من خودم کنوود وتو قیمت پایین ترجیح میدم.بعدش چه تنظیماتی پخش پایونیر داره که کنوود نداره؟اگه همچین چیزی باشه که من ندیدم خوب اونوقت کنوود هم بعضی تنظیمات داره که پایونیر نداره. نه دوست عزیز به نظر من حداقل تو رنج قیمت پایین کنوود حرف اول و میزنه یکی از دلایلش هم قیمت نسبتا پایین تره کنووده که بخاطر بازار گرمی پایونییر که یک اون بالاتر.چرا m526کنوود فقط گین داره.
حمید جان باعرض پوزش.
ولی من حرف اوندوستمونو قبول دارم اهم بالاتر کیفیت بالاتر میره ولی بیس کمتر میشه ولی طبق فرمایش شما تفاوت نقدر محسوس نیست که بشه به این راحتی تشخیص داد.فقط میشه تو همون 16اهم با 4اهم حسش کرد.
حمید جان نگفتی من اگه دواهم وصل کنم رو اسپیکر 4اهم چی میشه واسه باندمشکلی پیش میاد یا واسه آمپ.
من اسپیکر 2اهم ندیدم هرچی دیدم 4اهم بودمگه ساب باشه اسپیکر کواک2اهم هم داریم؟
من اگه آمپ پایونییر 5500واسه 6984 ببندم اوکی؟یابازم کمه چون همین الان واسه آمپ 526مشتری دارم ومیتونم بفروشمش.
راستی یه سئوال دیگه که برام پیس اومده این آمپهای 4کاناله هستش که 4تا خروجی 40وات میده .این خروجی ها به چه درد میخوره چون کامپوننتها هم الان دیگه از 60الی80وات فکر کنم کمتر نباشند.
داداش ماشین و سیستمی که روش بستی رو میگی؟ ایشاللاه مزاحم میشیم.
نه عزیزم به باند کاری نداره اون نسبت به اهمش پخش میکنه... امپ مهمه... بله اسپیکره 2 اهمی هم هست 3 اهمی هم هست .... مثلا محصولات gladen تقریبا همشون 2.3 اهمن
چرا گلم هنوزم اسپیکر هایی هستن که 40 واتی هستن... مثله coaxial هایه کوچیکه گرد...
تهران هستم و شمارمو پیغام دادم...
یعنی شرکتهای واسه همون معدود اسپیکرهای 40واتی آمپهای 40واتی میسازن؟
درثانی فکر میکنم باندای40واتی رو دیگه اکثر پخشها بتونن جواب بدن نیازی به آمپ نیست دیگه
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)