من الان فقط مشکل قطعی هز 3 یا 4 دقیقه دیس میشه و فوری وصل میشه رفته رو اعصاب
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من الان فقط مشکل قطعی هز 3 یا 4 دقیقه دیس میشه و فوری وصل میشه رفته رو اعصاب
سلام کسی اینترنت شرکت کادوس را داره تازه شروع به فعالیت کرده 128 نامحدود را زده 14000 تومن
اگه دارید سرعتش چه طوره؟
کسی تو اندیشه مشکلی نداره سرعتش خوبه
یکی از دوستان که برای 1 مگ اندیشه رفته بود بهش گفتن 1 مگ رو به کاربر خانگی نمیدیم باید مدرکی بیاری که ثابت کنه برای شرکت یا اداره و... میخوای
دوست ما مدرک رو هم برد ولی بازم بهش گفتن حالا نمیشه باید بازرس بفرستیم بیاد تحقیق کنه و کلی دردسر داره. همون 512 رو بگیر
باز کردن p30 هم گاهی ربطی به سرعت ما نداره خود سایت سنگینه
من تازه اندیشه گرفتم، یه مودم وایرلس خریده بودم، گفتم خودم نصبش میکنم که بیخود پول مفت واسه کارشناس ندم.
بعد از فعال شدن adsl زنگ زدم پشتیبانی ،رمز و vpi , vci رو گرفتم. VPI رو بهم صفر داد.
دو روز با اطلاعاتی که پشتیبانی بهم داده بود با مودم ور رفتم ولی نتونستم نصبش کنم ،حتی زنگ زدم پشتیبانی گفتم راهنمایی کنید گفت نمیشه باید درخواست کارشناس بدی
منم ناچارا با پرداخت 10 تومن درخواست کارشناس دادم.
باورتون نمیشه وقتی کارشناس اومد همون کارهایی رو کرد که من انجام دادم فقط تو کادر VPI به جای صفر گذاشت 8 و بدین ترتیب ظرف 10 دقیقه مشکل حل شد.
فقط من موندم حیرون که اینها از عمد این کارها رو میکنن یا اشتباهی بوده و فقط همین یه مورد پیش اومده؟
جالبه یکی از آشناهامون شاتل داره میگفت زنگ زده پشتیبانی نیم ساعت صحبت کرده و توضیح خواسته.اونها هم بی منت راهنماییش کردن.
اندیشه کلا اینطوریه ؟ (یعنی پول محوره؟)
با درود
این دیگه چه بازی هست جدیدا اندیشه از ساعت 12 به بعد سرعت 256 نامحدود میاره رو 35 فیکس
الانم دیگه خلاص کرده تو این چند روز از ساعت 10:30 این بازی رو در میاره واقعا دیگه شورش در آوردن
تا کی آخه..!!
سلام؛ برای مشاهده ی کارکرد adsl اندیشه باید چه کار کرد؟از سایت dci.askiran.com یه قسمت با همین عنوان هست ولی وقتی کلیک میکنم هیچی نمیاد./ضمنا از ساعت ۱ تا ۷ صبح جزء کارکرد حجم حساب نمیشه ،درسته؟
نه اگه بچه رشتی بزن rasht.askiran.com اگر بچه شهر دیگه هستی اسم اول شهر خودت رو میزنی
بعدش در ادامه سوال شما از ساعت 1 تا 7 رایگان هست![]()
نه اگه بچه رشتی بزن rasht.askiran.com اگر بچه شهر دیگه هستی اسم اول شهر خودت رو میزنی
بعدش در ادامه سوال شما از ساعت 1 تا 7 رایگان هست![]()
Last edited by shahrokhblash; 10-08-2012 at 04:18. دليل: حذف پست
این مخابرات آشغال فکر کرده خیلی زرنگه که پول 256 نامحدود رو از ما بگیره و اشتراک 1 به 10 به ما بفروشه و ما هم هیچ کاری نمی کنیم. داشتن همچین نتی با نداشتنش فرقی نمیکنه. برای بنده راحته که نت اینا رو کنار بذارم و نوع دیگری از نت استفاده کنم.
سرعت زیر 30 و به زور یه صفحه رو باز میکنه و هر 5 دقیقه دیتا میپره. الان هم که قطعه و هیچ کس هم جوابگو نیست.چطور میشه اسم این سرویس رو 256 نامحدود گذاشت.
یه مشت دزد بی همه چیز که فقط بلدن از مردم خودشون دله دزدی کنن .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)