تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1328 از 2014 اولاول ... 3288281228127813181324132513261327132813291330133113321338137814281828 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,271 به 13,280 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

سینیوری : فقط رحمان را در ایران می شناسم

ورزش > فوتبال داخلی - « این اولین سفرم به ایران است و خیلی دوست دارم در این کشور کار کنم. از فوتبال ایران شناخت زیادی ندارم و فقط رحمان رضایی را می‌شناسم که در تیم‌های ایتالیایی بازی کرده است و نمی‌دانم چرا در این دیدار نیکمت نشین است. » این جمله را جوزپه سینیوری مهمان ویژه پرسپولیس و سایپا گفته است.

جوزپه سینیوری بازیکن ریزنقش و تکنیکی تیم ملی ایتالیا در جام جهانی 1994 صبح امروز به تهران آمد و ساعتی قبل در ورزشگاه آزادی بازی تیم های پرسپولیس و سایپا را از نزدیک تماشا کرد.
    ستاره سابق فوتبال ایتالیا که به دلیل تکنیک نابش علاقمندان زیادی را در ایران داشت به دعوت اتحادیه فوتبال برای شرکت در اولین سمینار خصوصی سازی تیم های باشگاهی ایران که فردا در دانشگاه تربیت مدرس برگزار می شود به تهران آمده است در پایان بازی ورزشگاه آزادی به سئوالات خبرنگاران پاسخ داد .
    او گفت:« از اتحادیه باشگاه‌های فوتبال تشکر می‌کنم که من را به ایران دعوت کرد. امیدوارم در جلساتی که شرکت می‌کنم بتوانم آنچه در ذهن دارم بیان کنم. در آسیا به غیر از ایران قطب‌های دیگری هم وجود دارد اما در مجموع فوتبال ایران را خوب ارزیابی می‌کنم. دیدن این همه تماشاگر که دوست دارند تیم قرمز گل بزند خوشایند است. این مسابقه من را به یاد دیدارهای باشگاهی ایتالیایی انداخت که تماشاگران دوست نداشتند ما هیچ وقت امتیاز از دست دهیم.»
    سینیوری و اشتفان کایرو ، دو مهمان ایتالیایی اتحادیه فوتبال ایران هستند که درباره مزایای خصوصی سازی باشگاه ها سخنرانی می کنند. کایرو 17 سال در هیات اجرایی فدراسیون فوتبال ایتالیا بوده است و از بزرگان فوتبال این کشور است. سینیوری هم پس از پایان دوره قهرمانی اش به عنوان مشاور ورزشی مشغول به فعالیت است و مدیریت تیم ترازنا را در دسته های پایین تر فوتبال ایتالیا بر عهده دارد.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

رضایی: باید کاری کنم که افشین مرا ببیند

ورزش > فوتبال داخلی - مدافع پرسپولیس گفت: «برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی باید بیشتر تمرین کنم تا نظر مثبت کادر فنی جلب شود.»

رحمان رضایی، مدافع تیم فوتبال پرسپولیس بیان این مطلب گفت:« نیمکت نشینی‌ام در پرسپولیس نظر کادر فنی است که کاملا به آن احترام می گذارم. تصور می کنم باید بیشتر تمرین کنم تا بتوانم با تیم هماهنگ شوم و نظر مثبت کادر فنی را به دست آورم.»
    او در خصوص دیدار با سایپا هم گفت:« در نیمه اول تیم ما موقعیت چندانی برای گلزنی نداشت اما در نیمه دوم موقعیت‌های مناسبی برای گلزنی داشتیم که متاسفانه از آنها استفاده نکردیم. نیمه دوم کاملا توپ و میدان در اختیار تیم ما بود اما در زدن ضربات آخر دقت لازم را نداشتیم.»
    رضایی در مورد دلایل بازیهای ضعیف و پرانتقاد تیم فوتبال پرسپولیس گفت:« به نظر من بی دقتی و تا حدودی بدشانسی از جمله دلایلی است که باعث شده پرسپولیس در دیدارهای اخیر باوجود برتری کامل نسبت به حریفان خود نتواند در نتیجه‌گیری عملکرد موفقی داشته باشد.»

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

پیروانی : شانس داشتم ؛ می بردیم!
    ورزش > فوتبال داخلی - « از عملکرد بازیکنانم راضی هستم و معتقدم شایستگی پیروزی را داشتیم. » این جمله را افشین پیروانی پس از تساوی تیمش برابر سایپا گفت.

او در جمع خبرنگاران که پس از مسابقه برای شنیدن حرف هایش جمع شده بودند ادامه داد:« تیم ما بازی خوبی انجام داد و توانستیم موقعیت‌های زیادی ایجاد کنیم اما در هر صورت زمانی که توپ‌های ما به تیر دروازه حریف می‌خورد یا از روی خط برگشت داده می‌شود طبیعی است که نتوانیم پیروز شویم. من تصور می‌کنم شوکی که سایپایی‌ها که به تیم خود داده بودند نتیجه داد و آن‌ها به هدف خود رسیدند اما پرسپولیس که در روزی که روز خوبش بود نتوانست پیروز شود. ما در 45 دقیقه دوم به دروازه سایپا حمله کردیم اما تمامی فرصت‌های ما با بدشانسی از دست رفت و اگر کمی خوش‌شانس بودیم در روزی که عملکرد بسیار خوبی داشتیم سه امتیاز بازی را هم می‌گرفتیم. بی‌تردید شرایط بازی به گونه‌ای بود که باید پرسپولیس پیروز می‌شد اما، اکنون نتیجه مساوی شده است هر چند که معتقدم پیروزی برای پرسپولیس عادلانه‌تر بود.»
    سرمربی پرسپولیس تهران درباره سکونشینی پژمان نوری هم گفت:« در هرصورت تصمیم در مسائل فنی با من است و در این بازی نوری جزء 18 بازیکن نبود اما، شاید در بازی آینده در درون زمین باشد. در هر صورت این من هستم که درباره وضعیت تیم تصمیم می‌گیرم. »
    پیروانی درباره احتمال جدایی پژمان نوری گفت:‌« به هیچ عنوان چنین اتفاقی نمی‌افتد و هیچ بازیکنی در نیم فصل از پرسپولیس جدا نمی‌شود و نوری بازیکن پرسپولیس خواهد بود.»

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

پرسپولیس پشت سد مایلی ماند

ورزش > فوتبال داخلی - سایپا با محمد مایلی کهن سدی در برابر پرسپولیس ساخت تا این تیم بی افشین قطبی و با هدایت افشین قطبی نتواند در عین شایستگی به پله دوم جدول صعود کند.

در آخرین بازی هفته هجدهم لیگ برتر سایپا و پرسپولیس با تسوای مساوی یک بر یک رسیدند. این بازی که اولین بازی سایپا با هدایت محمد مایلی کهن بود ، برای حاجی مایلی خوشایند بود چون او در مصاف با تیمی که بیشترین سال های فوتبالش را در آن سر کرده را متوقف کرد تا حالا با آرامشی بیشتر به کارش ادامه دهد. او البته برای اولین بار در همه این سال ها از سوی هواداران پرسپولیس تشویق شد که بی شک می تواند یکی از دلایل اصلی این اتفاق اختلافات او با علی دایی باشد. سرمربی تیم ملی که هواداران پرسپولیس به دلیل کنار گذاشتن علی کریمی دل خوشی از او ندارند.
    در ادامه رقابت اما سپهر حیدری در دفعی ناقص، امید شریفی‌نسب را در مقابل دروازه پرسپولیس صاحب توپ کرد تا او بتواند در دقیقه 32 بازی را به تساوی بکشاند.
    نیمه‌ی دوم بازی با حملات سایپا آغاز شد و بر روی یکی از همین حملات مازیار زارع از پرسپولیس مجبور به خطا پشت محوطه جریمه شد و کارت زرد گرفت هر چند که ضربه خطا به بیرون از زمین رفت.
    در15 دقیقه پایانی بازی پرسپولیس به شدت بر حمله‌های خود افزود اما، واکنش‌های مدافعان و دورازه‌بان سایپا این حملات را خنثی کرد.تا بازی مساوی تمام شود. با این نتیجه تیم قزمزپوش پایتخت با 30 امتیاز(اختلاف گل نسبت به پیکان) هم‌چنان در جایگاه چهارم جدول رده‌بندی باقی ماند.
    در پایان این مسابقه علی کریمی ، درباره بازی گفت:« باید بازی را می‌بردیم اما، متاسفانه نیمه دوم بازی گره خورد و نتوانستیم به نتیجه دلخواه برسیم. بازی سختی بود و کارمان گره خورد اما، قول می‌دهیم که تا آخرین بازی لیگ تلاش‌مان را برای کسب بهترین نتیجه بکنیم. البته من از آن بازیکنانی نیستم که قول قهرمانی تیم را بدهم، تنها این را می‌گویم که تلاش می‌کنیم پرسپولیس را به جایگاه خوبی برسانیم. »
    داریوش مصطفوی مدیر پرسپولیس یکبار دیگر از سوی طرفداران هو شد . یکی از لیدرهای اخراجی باشگاه چندی قبل ادعا کرده بود که این قدر این روند فحاشی به مدیر تیم ادامه پیدا می کند تا مصطفوی از کار برکنار شود. البته تنها این لیدر نیست که علاقه دارد مصطفوی از تیم برود که بسیاری از علاقمندان باشگاه و تعدادی از اعضای هیات مدیره پرسپولیس هم برای این اتفاق لحظه شماری می کنند. البته وقتی از آنها این ماجرا را می پرسی به کلی کتمانش می کنند. یکی از آن اعضا مجید فرخزادی است. او در پایان بازی با سایپا گفت:« تا آنجا که من می‌دانم صحبتی در مورد تغییر و تحولات مدیریتی در پرسپولیس نشده است. مسئولیت اعضای مجمع پرسپولیس را سازمان تربیت بدنی و اساسنامه این باشگاه مشخص می‌کند. ما اعضایی هستیم که سازمان تربیت‌بدنی مشخص کرده و باید به این دو مساله توجه کنیم.
    تغییرات مدیریتی زیر نظر رییس سازمان تربیت‌بدنی است که رییس مجمع پرسپولیس هم محسوب می‌شود اما، آن چیزی که "آخوندی" به عنوان سخنگوی سازمان تربیت بدنی و عضو هیات مدیره پرسپولیس گفته، علی‌آبادی قصدی در تغییرات مدیریتی در پرسپولیس ندارد. در جلسات هم صحبتی در مورد تغییرات نشد.»
    این مساوی چهارمین تجربه مربیگری پیوانی در پرسپولیس بود و او همچنان بی شکست به کارش ادامه می دهد

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

پژمان نوري با انتقاد از اين‌كه در بازي با سايپا در ليست 18 نفره تيم فوتبال پرسپوليس نبود، ‌گفت: اگر وضعيت به همين صورت باشد از پرسپوليس به تيمي مي‌روم كه شانس بازي كردن داشته باشم.

بازيكن تيم فوتبال پرسپوليس اظهار كرد: من فكر مي‌كنم سرمربي جديد پرسپوليس نظري نسبت به من ندارد، بنابراين اگر شرايط همين طور باشد پرسپوليس را ترك خواهم كرد.

وي ادامه داد: من 10 سال است كه فوتبال بازي مي‌كنم و از نوع برخورد مربي مي‌فهم كه چه نظري نسبت به من دارد، احساس مي‌كنم پيرواني نظرش در مورد من مثبت نيست، از طرف ديگر من مي‌خواهم فوتبال بازي كنم. نمي‌خواهم روي نيمكت بنشينم و روي سكو باشم. اگر اوضاع به همين صورت باشد به تيمي خواهم رفت كه فرصت بازي كردن داشته باشم.

بازيكن تيم فوتبال پرسپوليس در پايان خاطر نشان كرد: پيرواني به من گفته كه تو عليه تيم مصاحبه كردي اما من هم به او گفتم من مصاحبه كردم اما، حرف بدي نزدم و چيزي عليه تيم نگفتم من فقط گفتم كه جنبه‌ي نيكمت‌نشيني ندارم و مي‌خواهم بازي كنم.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: بازي خوبي بود و به مايلي كهن به خاطر كسب اين نتيجه تبريك مي‌گويم.

افشين پيرواني ضمن بيان اين مطلب درنشست مطبوعاتي سايپا-پرسپوليس به خبرنگاران، افزود:ما خيلي خوب فوتبال بازي كرديم اما توپ‌هاي بازيكنان ما با بد شانسي به گل نرفت چنانچه اين بازي را مي‌برديم نتيجه عادلانه تر بود.

وي افزود: تغييرات ايجاد شده در كادر فني سايپا خوب جواب داده و شوك مناسبي پيش از ديدار سايپا - پرسپوليس وارد شد و آنها توانستند ‪ ۱‬امتياز از تيم ما بگيرند.

به اعتقاد وي كادر فني سايپا بازيكنان اين تيم را براي كسب يك امتياز به اين ميدان به زمين فرستاده بودند كه درپايان نيز به آنچه كه مي‌خواستند نيز رسيدند.

وي درخصوص آخرين وضعيت پژمان نوري نيز گفت: نوري بازيكن خوب پرسپوليس است و درتمامي بازي‌هاي نيم فصل نخست درتركيب تيم بوده و اگر در يك بازي درفهرست نباشد هيچ اتفاقي نخواهد افتاد.

وي شايعات جدايي نوري از پرسپوليس را به شدت رد كرد و افزود: به هيچ وجه نوري را از دست نخواهيم داد.

پيرواني درخاتمه درخصوص اتخاذ تاكتيك ارسال توپ از جناحين نيز گفت: وقتي حريف درحال حمله است چاره‌اي جزارسال توپ‌هاي بلند از جناحين نداريم.

سرمربي تيم پرسپوليس زمان اضافه شدن دستيارانش به تيم را به تعطيلات نيم فصل موكول كرد و افزود: بررسي‌هاي لازم را شروع كرده و در تعطيلات نيم فصل دستيارانم را معرفي خواهم كرد

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

كريمي: هرچه زديم به دربسته خورد

هافبك تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: بازي سختي بود و هر چه زديم به در بسته خورد معتقدم كار پرسپوليس در اين بازي گره خورد.

علي كريمي پس از تساوي پرسپوليس- سايپا گفت: به تمامي هواداران اين اطمينان را مي‌دهم تا آخرين بازي ليگ تلاش مان را براي كسب بهترين نتيجه انجام دهيم.

وي افزود: تماشاگران و هواداران بايد صبور باشند همانطور كه در سال گذشته دردقيقه ‪ ۹۶‬قهرمان شديم اين فرصت همچنان براي ما وجود دارد كه بار ديگر قهرمان شويم.

وي بااشاره به اينكه قول قهرماني درشرايط فعلي ليگ قدري دشوار است، افزود : از اينرو بايد تمامي تلاشمان را انجام داده واز حاشيه‌ها بدور باشيم تا بتوانيم به اين مهم دست يابيم.

وي بااشاره به اينكه بايد اين بازي به سود پرسپوليس خاتمه مي‌يافت افزود : بايد بازي را مي‌برديم اما، متاسفانه نيمه دوم بازي گره خورد و نتوانستيم پيروز اين ميدان باشيم.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

شريفي‌نسب: از كريمي و باقري عذرخواهي مي‌كنم

خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال سايپا گفت: درگيري در فوتبال وجود دارد اما از بزرگاني مثل علي كريمي و كريم باقري عذرخواهي مي‌كنم.

به گزارش خبرگزاري فارس،اميد شريفي‌نسب در گفت‌وگو با خبرنگاران پس از بازي اظهار داشت: هواداران بازي خوبي را شاهد بودند و خوشحال هستم در روزي كه نتيجه خوبي مقابل تيم پرستاره پرسپوليس گرفتيم گل‌زن ظاهر شدم.
    وي افزود: حاصل تلاش بازيكنان سايپا گلزني من بود و فكر كنم توپي كه مقابل پاهاي من در محوطه 18 قرار گرفت چاره‌اي جز رفتن درون دروازه پرسپوليس نداشت.
    وي همچنين در خصوص درگيري‌هايش با بازيكنان پرسپوليس گفت: در فوتبال و بازي هاي حساس هميشه درگيري وجود دارد من از صميمم قلب از بازيكناني بزرگي كه به گردن فوتبال ايران حق دارند مثل علي كريمي،كريم باقري و نيكبخت واحدي عذرخواهي مي‌كنم. البته در پايان بازي نيز اين كار را انجام دادم.
    شريفي‌نسب در پايان خاطرنشان كرد: نتيجه بازي عادلانه بود اما به عقيده من سايپا مي‌توانست پيروز اين ديدار باشد.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

افشین پیروانی: پيروزي براي پرسپوليس عادلانه‌تر بود

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: از عملكرد بازيكنانم راضي هستم و معتقدم شايستگي پيروزي را داشتيم.

افشين پيرواني پس از تساوي يك بر يك تيمش مقابل سايپا در جمع خبرنگاران اظهار كرد: تيم ما بازي خوبي انجام داد و توانستيم موقعيت‌هاي زيادي ايجاد كنيم اما در هر صورت زماني كه توپ‌هاي ما به تير دروازه حريف مي‌خورد يا از روي خط برگشت داده مي‌شود طبيعي است كه نتوانيم پيروز شويم. من تصور مي‌كنم شوكي كه سايپايي‌ها كه به تيم خود داده بودند نتيجه داد و آن‌ها به هدف خود رسيدند اما پرسپوليس كه در روزي كه روز خوبش بود نتوانست پيروز شود.

وي افزود: ما در 45 دقيقه دوم به دروازه سايپا حمله كرديم اما تمامي فرصت‌هاي ما با بدشانسي از دست رفت و اگر كمي خوش‌شانس بوديم در روزي كه عملكرد بسيار خوبي داشتيم سه امتياز بازي را نيز مي‌گرفتيم.

سرمربي پرسپوليس ادامه داد: از عملكرد بازيكنانم بسيار راضي هستم و معتقدم آن‌ها خواسته‌هاي من را انجام دادند و بي‌ترديد شرايط بازي به گونه‌اي بود كه بايد پرسپوليس پيروز مي‌شد اما، اكنون نتيجه مساوي شده است هر چند كه معتقدم پيروزي براي پرسپوليس عادلانه‌تر بود.

پيرواني درباره نظرش درباره قضاوت مسابقه نيز گفت:‌ درباره داوري هيچ صحبتي نمي‌كنم و آن را به كارشناسان مي‌پرسم و تنها به داوران خسته‌نباشيد مي‌گويم.

سرمربي تيم پرسپوليس تهران درباره عدم استفاده پژمان نوري نيز گفت: در هرصورت در اين زمينه تصميم با من است و در اين بازي نوري جزء 18 بازيكن نبود اما، شايد در بازي آينده در درون زمين باشد. در هر صورت اين من هستم كه درباره وضعيت تيم تصميم مي‌گيرم.

پيرواني درباره احتمال جدايي پژمان نوري نيز گفت:‌به هيچ عنوان چنين اتفاقي نمي‌افتد و هيچ بازيكني در نيم فصل از پرسپوليس جدا نمي‌شود و نوري نيز بازيكن پرسپوليس خواهد بود.

وي درباره‌ي انجام نشدن برنامه‌هاي تمريني از سوي بازيكنان در طول بازي نيز گفت: دقيقا نمي‌دانم بازيكنان پرسپوليس بايد چه كار ديگري انجام مي‌دادند ما تمامي راه‌هاي حمله به دروازه از جمله ارسا‌ل‌ها و پاس‌هاي عمقي را تجربه كرديم و فرصت‌هاي بسيار خوبي داشتيم و من اطمينان دارم كه بازيكنان پرسپوليس بهترين بازي خود را انجام دادند.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

محمد مایلی کهن: از نتیجه راضی هستم

سرمربی تیم فوتبال سایپا با بیان اینکه کسب یک امتیاز در دیدار امروز نتیجه راضی کننده‌ای برای اوست، گفت: تنها سه جلسه تیم سایپا را تمرین داده بودم و فکر می کنم مقابل پرسپولیس به نتیجه خوبی دست پیدا کردیم.

محمد مایلی کهن که پس از تساوی یک بر یک امروز تیمش برابر پرسپولیس در جمع خبرنگاران حاضر در سالن کنفرانس ورزشگاه آزادی سخن می گفت، ضمن بیان این مطلب به تشکر از رسانه‌ها پرداخت و گفت: من در دو سال گذشته به طور مستقیم در فوتبال نبوده‌ام اما در این مدت رسانه‌ها حرف‌های مرا همانطور که بیان می کردم، منعکس می کردند که جا دارد از آنها تشکر کنم.

وی سپس به ارزیابی فنی دیدار سایپا برابر پرسپولیس پرداخت و گفت: زمانی که تمرینات سایپا را زیر نظر گرفتم احساس کردم این تیم از نظر نفرات در شرایط مطلوبی قرار دارد اما از نظر فیزیکی با مشکلاتی روبه روست که باید به مرور زمان برطرف شود.

مایلی کهن ادامه داد: ما برای اینکه بتوانیم برابر پرسپولیس فوتبال قابل قبولی را به نمایش بگذاریم تغییراتی را در تیم ایجاد کردیم و فکر می کنم فوتبال پایاپایی را شاهد بودیم، البته پرسپولیس در نیمه دوم با توجه به شرایط بدنی و حمایت تماشاگران فشار زیادی روی دروازه ما آورد اما بازیکنان سایپا با عملکردی قابل قبول توانستند یک امتیاز از این دیدار کسب کنند که تصور می کنم نتیجه راضی کننده‌ای است.

وی با بیان اینکه قصد اظهار نظر در مورد عملکرد داوری را ندارد، خاطر نشان کرد: اگر در بازی امروز تیمی از داوری متضرر شده باشد آن تیم سایپا است. ضمن اینکه به من گفته‌اند گل پرسپولیس در موقعیت آفساید به ثمر رسیده است.

مایلی کهن با ابراز امیدواری از آینده تیمش در ادامه رقابت‌های لیگ برتر گفت: سایپا را در شرایطی تحویل گرفتم که این تیم در رده شانزدهم جدول رده بندی قرار داشت و طبیعتا کار کردن در این شرایط سخت است. با این حال تلاش می کنیم با پشت سر گذاشتن تمرینات منظم و برنامه‌ریزی شده به شرایطی ایده آل دست پیدا کنیم.

وی در مورد ممنوع المصاحبه بودنش و مسائل حاشیه‌ای اختلافش با دایی گفت: من با کسی مصاحبه نمی کنم بلکه این خبرنگاران هستند که با من مصاحبه می کنند و فکر نمی کنم در این مورد مشکلی وجود داشته باشد.

مایلی کهن در مورد انتخاب دستیارانش در تیم سایپا گفت: آقای فریاد شیران مثل گذشته در کنارم خواهند بود و آقای دکتر بهرامی نژاد نیز به کادر فنی ما اضافه شده است.

سرمربی تیم سایپا در ادامه گفتگوی خود با خبرنگاران به انتقاد از برنامه ریزی مسئولان لیگ برتر پرداخت و گفت: هیچ جای دنیا شما سراغ ندارید که نیم فصل سرجایش نباشد و لیگ با نظر شخصی برخی افراد دستخوش تغییرات شود. برگزاری مسابقات به این فشردگی قطعا به تیم‌ها لطمه وارد می کند.

وی در پاسخ به این سئوال که آیا حضور شما به عنوان سرمربی سایپا به دیدارتان با آقای احمدی نژاد مربوط می شود، گفت: بررسی سوابق و قهرمانی‌های من نشان می دهد که محمد مایلی کهن با این سابقه و تحصیلات نیازی به چنین اقداماتی ندارد چرا که بنده هیچ گاه به دنبال منافع شخصی نبوده‌ام و اگر می خواستم پست بگیرم امروز باید ریاست سازمان تربیت بدنی را برعهده داشتم.

مایلی کهن در پاسخ به سئوال خبرنگاری مبنی بر اینکه "ارزیابی شما از عملکرد پرسپولیس در این دیدار چیست؟" گفت: فکر می کنم پاسخ به این سئوال در حیطه وظایفم نباشد و من تنها موظفم سئوالاتی را پاسخ بدهم که در مورد تیم سایپاست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •