سینیوری : فقط رحمان را در ایران می شناسم
ورزش > فوتبال داخلی - « این اولین سفرم به ایران است و خیلی دوست دارم در این کشور کار کنم. از فوتبال ایران شناخت زیادی ندارم و فقط رحمان رضایی را میشناسم که در تیمهای ایتالیایی بازی کرده است و نمیدانم چرا در این دیدار نیکمت نشین است. » این جمله را جوزپه سینیوری مهمان ویژه پرسپولیس و سایپا گفته است.
جوزپه سینیوری بازیکن ریزنقش و تکنیکی تیم ملی ایتالیا در جام جهانی 1994 صبح امروز به تهران آمد و ساعتی قبل در ورزشگاه آزادی بازی تیم های پرسپولیس و سایپا را از نزدیک تماشا کرد.
ستاره سابق فوتبال ایتالیا که به دلیل تکنیک نابش علاقمندان زیادی را در ایران داشت به دعوت اتحادیه فوتبال برای شرکت در اولین سمینار خصوصی سازی تیم های باشگاهی ایران که فردا در دانشگاه تربیت مدرس برگزار می شود به تهران آمده است در پایان بازی ورزشگاه آزادی به سئوالات خبرنگاران پاسخ داد .
او گفت:« از اتحادیه باشگاههای فوتبال تشکر میکنم که من را به ایران دعوت کرد. امیدوارم در جلساتی که شرکت میکنم بتوانم آنچه در ذهن دارم بیان کنم. در آسیا به غیر از ایران قطبهای دیگری هم وجود دارد اما در مجموع فوتبال ایران را خوب ارزیابی میکنم. دیدن این همه تماشاگر که دوست دارند تیم قرمز گل بزند خوشایند است. این مسابقه من را به یاد دیدارهای باشگاهی ایتالیایی انداخت که تماشاگران دوست نداشتند ما هیچ وقت امتیاز از دست دهیم.»
سینیوری و اشتفان کایرو ، دو مهمان ایتالیایی اتحادیه فوتبال ایران هستند که درباره مزایای خصوصی سازی باشگاه ها سخنرانی می کنند. کایرو 17 سال در هیات اجرایی فدراسیون فوتبال ایتالیا بوده است و از بزرگان فوتبال این کشور است. سینیوری هم پس از پایان دوره قهرمانی اش به عنوان مشاور ورزشی مشغول به فعالیت است و مدیریت تیم ترازنا را در دسته های پایین تر فوتبال ایتالیا بر عهده دارد.