تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1327 از 3017 اولاول ... 32782712271277131713231324132513261327132813291330133113371377142718272327 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,261 به 13,270 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اون ترافیک دزدیش که شکی درش نیست... ولی برای پهنای باند باید زنگ بزنی پشتیبانی تا برات ببرن بالا... بهشون گفتی خط من 2مگ هست الان؟
    بیست بار زنگ زدم 2020 یارو خانومه میاد میگه اعتبارشما فلان‌قدر و بعدش بوق مشغولی !

شما زنگ بزن پشتیبانی برات ریت رو ببره بالا.شاید آنتی ویروسی چیزی آپدیت شده باشه

تمام آپدیت‌ها غیر فعاله. همه برنامه ها رو کنترل می کنم همیشه. اصلا جور در نمیاد و خیلی غیر منطقی داره از حجم کسر میشه.

+

عصری باید پاشم حضوری برم دعوا کنم، از راه دور جواب نمیده.
    Last edited by Masoud-Susa; 30-07-2014 at 14:03.

داره خودمونی میشه milad.design's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ببخشید، برای سرویس های نامحدود محدودیت بزارن یعنی چی؟
    شرکت های شاتل و پارس آنلاین در سرویس های نامحدود هم یه محدودیت حجمی دارند! مثلا در شرکت شاتل اگه زیاد دانلود کنید،سرعت به شدت در حد 4/5 کیلوبایت پایین میکشه!!! پارس آنلاین ولی باز بهتره ، میگه مثلا 10گیگ سرعت بالا،بقیه مصرف سرعت اسمی که خریدی...ولی شاتل رسما دزدی میکنه!! حتی سرعت اسمی هم بهت نمیده!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دزدی و کم فروشی مخابرات تو روز روشن:

سرویس رو یک ساعت پیش واسم فعال کرده، فقط هم چهار-پنج تا سایت داخلی رو باز کردم. 120 مگش دود شد رفت هوا ! حالا این بماند؛ سرعت ده مگ بهم فروخته ولی ریتش رو روی دو مگ بسته شده، چهل تومن هم پول گرفته بابتش !! :|

با این وضع فعلی تنها چاره تخلیه کردن خطه.
    داداش حجم دزدی نمیکنه مخابرات اتفاقا برا من خیلی هم خوبه. شما سیستم رو چک کن ببین انتی ویروسی یا برنامه های خاصی به نت وصل میشن یا نه. میتونی از نرم افزارای کنترل ترافیک استفاده کنی. واسه پهنای باند زنگ بزن پشتیبانی. شما چطور 10 مگ براتون فعال کردن؟؟

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

4. این کاربر از saminem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

مسعود زنگ میزنی نمبخواد عددی که شمارتو باید وارد کنی رو بزنی. عددی رو بزن که مستقیم وصلت میکنه پشتیبانی ضحی کیش. فک کنم عدد 1 بود.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

داداش حجم دزدی نمیکنه مخابرات اتفاقا برا من خیلی هم خوبه. شما سیستم رو چک کن ببین انتی ویروسی یا برنامه های خاصی به نت وصل میشن یا نه. میتونی از نرم افزارای کنترل ترافیک استفاده کنی. واسه پهنای باند زنگ بزن پشتیبانی. شما چطور 10 مگ براتون فعال کردن؟؟

مسعود زنگ میزنی نمبخواد عددی که شمارتو باید وارد کنی رو بزنی. عددی رو بزن که مستقیم وصلت میکنه پشتیبانی ضحی کیش. فک کنم عدد 1 بود.
    - تمام ترافیک اینترنتم از روی وایرلس عبور میکنه که الان تو قسمت استاتوس ترنسمیت زده 110 مگ تا الان ترافیک عبوری بوده؛ در حالیکه تا الان 160 مگ از حجمم رفته. 7.84G

- هیچی رفتم گفتم سلام، ده مگ دارین؟ گفتن بله ! گفتم فعال کنین بی زحمت. یارو هم فعال کرد ! : دی

- واسه پهنای باند هم تماس من رو کلا کسی جواب نمیده. ضحی کیش نیستم، از نمایندگی اکسین‌ سرویس دارم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

- تمام ترافیک اینترنتم از روی وایرلس عبور میکنه که الان تو قسمت استاتوس ترنسمیت زده 110 مگ تا الان ترافیک عبوری بوده؛ در حالیکه تا الان 160 مگ از حجمم رفته. 7.84G

- هیچی رفتم گفتم سلام، ده مگ دارین؟ گفتن بله ! گفتم فعال کنین بی زحمت. یارو هم فعال کرد ! : دی

- واسه پهنای باند هم تماس من رو کلا کسی جواب نمیده. ضحی کیش نیستم، از نمایندگی اکسین‌ سرویس دارم.
    اها فکر کردم ضحی هستین. خوبه راحت واست قعال کردن. به خودشون میگفتی همون موقع واسه پهنا باند.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوستان واسه سرویس 10 مگ باید دان استریم رو روی چند قرار بده مخابرات؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اها فکر کردم ضحی هستین. خوبه راحت واست قعال کردن. به خودشون میگفتی همون موقع واسه پهنا باند.

اتفاقا گفتم روی 10 مگ میبندی دیگه؟، گفت آره؛ ولی اومدم خونه دیدم رو دو مگ بسته شده.

همون چاره‌ش اینه که حضوری برم یه دعوا بکنم اونجا. بدون خون و خون ریزی این نماینده های مخابرات کار کسی رو راه نمیندازن.

دوستان واسه سرویس 10 مگ باید دان استریم رو روی چند قرار بده مخابرات؟
    10240 قاعدتا.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اتفاقا گفتم روی 10 مگ میبندی دیگه؟، گفت آره؛ ولی اومدم خونه دیدم رو دو مگ بسته شده.

همون چاره‌ش اینه که حضوری برم یه دعوا بکنم اونجا. بدون خون و خون ریزی این نماینده های مخابرات کار کسی رو راه نمیندازن.

10240 قاعدتا.
    پهنا باند عوض کردن تنها کاریه که پشتیبانی بلده [emoji3]

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

ولی 10 مگ 36 تومنه هااا! چطور 40 تومن دادی ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •