تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1327 از 1783 اولاول ... 327827122712771317132313241325132613271328132913301331133713771427 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,261 به 13,270 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

اقا اینا همه شعره ملت جنبه ندارن چون عقده ایشون کردن.اگه همین 12 مگ نامحدود میزارشتن با همین قیمت به خدا اینقدر مردم الکی دانلود نمی کردن.مثلا خودم هاردم 160 شبی 8-9 گیگ دانلود می کنم(فیلم و سریال) هفته ای میشه 50-60 گیگ بعدش اخر هفته در حالی که 10 گیگشو دیدم مجبورم پاک کنم چرا چون ندیده ام.موقعی که مفت باشه میگم بزار بگیرم.حالا به خدا اگه همین سرویسم نامحدود بود شاید تو کل ماه 50 گیگ دانلود می کردم و همشونو میدیدم و هرچی نیازم بود تو روز با خیال راحت می گرفتم.

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

من فقط میدونم موقعی میشه حرف از استفاده منصفانه زد که قیمت هر گیگ دانلود حدود 1.2 دلار نباشه.همین چند هفته پیش بود که ویژه نامه بایت روزنامه خراسان نوشته بود هر گیگ 1.2 دلار فقط در دنیا مخصوص ایران است.اگر استفاده منصفانه دوست دارن برخی مسئولان و یا دوستان باید قیمت هر گیگ نصف چیزی که الان هست بشه.با پولی که الان برای هر گیگ میدیم یک جورایی پول اون 500 گیگ دانلود در ماه(که البته ما تو خواب شبمون هم نداشتیم)درمیاد واسه مخابرات یا isp های دیگه.

3. این کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

اقا اینا همه شعره ملت جنبه ندارن چون عقده ایشون کردن.اگه همین 12 مگ نامحدود میزارشتن با همین قیمت به خدا اینقدر مردم الکی دانلود نمی کردن.مثلا خودم هاردم 160 شبی 8-9 گیگ دانلود می کنم(فیلم و سریال) هفته ای میشه 50-60 گیگ بعدش اخر هفته در حالی که 10 گیگشو دیدم مجبورم پاک کنم چرا چون ندیده ام.موقعی که مفت باشه میگم بزار بگیرم.حالا به خدا اگه همین سرویسم نامحدود بود شاید تو کل ماه 50 گیگ دانلود می کردم و همشونو میدیدم و هرچی نیازم بود تو روز با خیال راحت می گرفتم.
    ماه اول 450 گیگ
    ماه دوم به 300 هم نرسیده
    بخدا اگر محدود نباشه که نه عقده ای میشی نه همش یکجا جمع میشه واقعا نیازی به این همه دانلود نیست ....رسما سیر میشی از اینترنت مثل من
    الانم 20 گیگ واسه شبانه بسمه
    خودمم الان 100 گیگ سریال مونده یا پاک باید کرد یا نگه داشت از ترس محدود شدن

5. این کاربر از WANG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

ماه اول 450 گیگ
    ماه دوم به 300 هم نرسیده
    بخدا اگر محدود نباشه که نه عقده ای میشی نه همش یکجا جمع میشه واقعا نیازی به این همه دانلود نیست ....رسما سیر میشی از اینترنت مثل من
    الانم 20 گیگ واسه شبانه بسمه
    خودمم الان 100 گیگ سریال مونده یا پاک باید کرد یا نگه داشت از ترس محدود شدن
    دقیقا حرف منم همینه به خدا قسمت اگه همین 12 مگو نامحدود مثلا میداد50 هزارتومن شاید تو کل ماه 50-60 گیگ فوقش 100 گیگ دانلود میکردیم.حالا از روی عقده (البته این عقده تقصیر مردم نیست) عقده ای شدن.500 گیگ دانلود می کنیم اونوقت باز از همون 50-60 گیگ اسشتفاده می کنیم.یعنی 400 گیگ الکی.هی خدا کجا گیر کردیم همه چی محدوده(همه ی مسائل نه فقط اینرنت)

7. این کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

به نظر من کاربر بعد از یک مدت از دانلود کردن سیر میشه!

من خودم یک زمانی هر شب دانلود میکردم بعد که فیلمها روی هم تنلبار شد کمتر دانلود کردم و الان اگر فیلم با امتیاز بالا هم باشه اگر تو ژانر دلخواهم نباشه اصلاً دانلود نمیکنم و این شده که دانلودم شده در هفته دو بار و با این وضعیت صبانت میشه هفته‌ایی یکبار!

اگر صبانت به اندازه نصفه ترافیک با سرعت بالا میداد و در بقیه روزها با سرعتی که سرویس را خریدیم ارزش روشن گذاشتن سیستم را داشت اما اگر بخواد این وضعیت باقی بمونه نه!

9. 4 کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

11. 3 کاربر از aliiran2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amirmahdijv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام دوستان
    من شرکت پدرم مجهز به فیبر نوریه و طبق گفته پدرم : سرعتش خداست ! و نا محدود (( 30 میلون هزینه اولبه کردن و 5 میلیون تجهیزات خریدن و هزیته ماهانه خداد تومن ) )

و تازگیا اینکارو کردن .
    خواستم از دوستان بپرسم میشه من از خونه به اونجا متصل شم ؟ با این وضعیت صبا اگه راهی هست کمک کنید !

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس Dr Nima's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

مشوقین صبانت رو معرفی کنین در یه پست که میگفتن چن ماهه بگیرین منم میخواستم بیام ولی رفتم فن آوا گفتم اندکی صبر سحر نزدیک است با خودم گفتم چن وقت بگذره ببینم ادامه داره یا نه حتما خیلی کاربر گرفته همچین کاری کرده با توجه به سرویس دهنده های دیگه همچون شاتل پارس پیشگامان آسیا آیا می تونید امیدوار باشین مثل قبل بشه؟
    تو یه سایتی خوندم ایرانیانی عاشق دانلودن
    آمار گرفته بودن
    بنظرم که اگه نا محدود باشه سرعت بالا
    همه میزنن تو کار دانلود
    سی دی فروشان و کافی نتا ورشکست میشن
    و ف ی ل ت ر دیگه بی تاثیره
    سینما ها هم وضعشان خرابتر میشه
    دوستم تو شمال سرعتش بالاهس زده تو کار فروش فیلم و سریال
    سرویس دهند ه ش محلی هس. نه سراسری
    Last edited by Dr Nima; 03-09-2014 at 23:12.

پروفشنال رضا جنگنده's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Skyrim

پيش فرض

نامحدوده اینا؟؟؟؟؟؟

مگه من چه گناهی کردم آخه

منم از اینا می خوام
    آقا کسی نمی دونه چه جور بورسیه تحصیلی می دن، جمع کنیم بریم اونور؟

16. این کاربر از رضا جنگنده بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •