تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1327 از 2365 اولاول ... 32782712271277131713231324132513261327132813291330133113371377142718272327 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,261 به 13,270 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام باندم جی بی ال لیمیتد هست و باید آمپ 4 کانال باشه یا دو تا دو کانال بخاظر اینکه تیوتر وفرش باید جدا بست
    به تیوترش تا 80 میشه وات داد اما وفرش سیری نداره خودم دیدم و تو فروم های دیگه هم خوندم تا 200 وات هم میشه به وفرش داد
    4 اهم هست فکر کنم تو جعبشم نوشته حد اقل 150 وات می خواد تا صداش دراد!!
    خواستم بدونم این آمپ audio system M-line75.4 میتونه صداش در بیاره؟ضعیف نیست؟
    Last edited by hyrad; 11-11-2013 at 08:57.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

سلام آقا حمید کیفیت این دو ساب رو تائید می کنید و اینکه آمپلی که خودشون دارن براشون کافیه ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اون 8 اینجی بیس خوب میده یعنی بالاتر از باند 1073 بیس میده ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام آقا حمید کیفیت این دو ساب رو تائید می کنید و اینکه آمپلی که خودشون دارن براشون کافیه ؟

100% عزیزم ساب خیلی بهتره از باند برایه بیس.... اصلا جنسه صدایه ساب با باند فرق داره... و فرکانس هایی که ساب میزنه با باند خیلی فرق داره... اصلا با هم مقایسه نکنشون...

4. 2 کاربر از rroohhaamm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام حمید جان اره یکی از دوستان یه r15 تمیز داشت مشکل جا داشت 800 خریدم . واییی بخدا 1400 ندارم بدم پوله امپ تازه پوله برق و کابل به کنار مثل اینکه باید خاک بخوره تو خونه فعلا تازه باکس هم یادم رفت یه چیز دیگه این امپی که گفتین 4اهم 940 تا rms میده ولی r15 750 rms هست . این چجوریاست ؟؟؟؟ بعد یه چیز دیگه r15 750 rms با 2000 peak هست اوکی ؟ اونوفت r12 1000 rms با 3000 peak هست . اینجوری که باید حجم صدای r12 از r15 بیشتر باشه با توجه به rms و peak
    اره منم نمیدونم چرا r12 با r15 انقدر فرق داره تازه قیمتشم نمیدونم چرا 2 برابره نسبت به r12 ... اخه همیشه 15 نسبت به 12 یزرره بیشتره.... حتما r15 با 12 خیلی فرق داره که اینطوری هستش....
    Last edited by rroohhaamm; 11-11-2013 at 10:34.

6. این کاربر از rroohhaamm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حمید جان من که نمیدونم خواستم بدونم اگه دواهم وصل کنم چه اتفاقی میافته اصلا میشه یانه ؟بعد کیفیت 2اهم با4اهم فرقی داره یا نه ؟من میدونم این اسپیکر بیشتر از این جواب میده دنبال یه آمپ 80تا100وات rms
    هستم که بتونه تا آخرش جواب بده .
    سلام
    خواهش ميكنم.نه اهم رو مقاومت كه همون اسپيكر هست براي آمپليفاير مشخص ميكنه.در مورد كيفيت خيلي ها معتقدن كه تغيير ميكنه.من خودم هم قبلا اين تصور رود داشتم ولي تعداي كامپوننت 2 و 3 اهمي رو با 4 اهمي مقايسه كردم ،واقعا نميشه قطعا گفت كه كامپ 2 اهمي كيفيت صداش بدتر از 4 اهميه.من فكر ميكنم يك تصور غلط از قديم بوده و به صورت يه قاعده در آمده.
    من شخصا به اين نتيجه رسيدم كه كاهش اهم اسپيكرها براي گرفتن قدرت بيشتر از آمپليفار ها هست و بس.باز اگر كسي رفرنسي ،مقاله علمي و ... در اين زمينه داره خيلي خوشحال ميشم برامون قرار بده.
    سلام حمید جان اره یکی از دوستان یه r15 تمیز داشت مشکل جا داشت 800 خریدم . واییی بخدا 1400 ندارم بدم پوله امپ تازه پوله برق و کابل به کنار مثل اینکه باید خاک بخوره تو خونه فعلا تازه باکس هم یادم رفت یه چیز دیگه این امپی که گفتین 4اهم 940 تا rms میده ولی r15 750 rms هست . این چجوریاست ؟؟؟؟ بعد یه چیز دیگه r15 750 rms با 2000 peak هست اوکی ؟ اونوفت r12 1000 rms با 3000 peak هست . اینجوری که باید حجم صدای r12 از r15 بیشتر باشه با توجه به rms و peak
    خب به سلامتي.خيلي ساب خوبيه.
    حسين جان چاره اي نيست رفتي دست روي سابي گذاشتي كه اگر بخواهي واقعا صداي اصليش رو بشنوي هموني كه گفتم رو بايد اجرا كني.
    اون 940 هم بد نيست ولي تقريبا 40% صداي واقعيش رو ميشنويد. من با R15 زندگي كردم. تجربه دارم اگر حرف ميزنم.من حدود 900 و خورده اي يادم نيست بهش دادم 137 dB گرفتم.ولي با توانهاي بالاتر تازه متوجه شدم ساب من اصلا صدا نميداده. اين ساب رو اگر صحيح باهاش رفتار كنيد ميتونيد به ركورد 140dB برسيد
    اون 1000 كه ملاحظه ميفرمائيد سري جديد اين ساب هست.R15 طراحي سال 2005 هست كه توان RMS ش از 500 وات به 750 وات افزايش يافت و كلي تغييرات در رابر و سيستم خنك ككنده كوئل و .... كرد.

اما تو طراحي سري جديد كه فكر كنم 2011 بود فقط 10 و 12 توليد شد.لذا R15 همون توليد قديم هست كه من اون موقع 270 تومن خريدم. و الان شده 1000.000 تومن

سلام حمیدجان.بازم مزاحمت شدم
    پخش تصویری بایک پنل زیبا برام مهمه ازطرفی کیفیت صداهم برام مهمه.تااینجا متوجه شدم 7016 نسبت به قیمتش خیلی خوبه ولی خب تصویری نیست.
    ازاین پخش خوشم اومد میخواستم نظرتونو بدونم اینو بگیرم یانه؟ MVH-8350-BT Pioneer مشخصاتش خوبه؟
    پیشنهادتون چیه آقاحمید؟

سیستم پیشنهادی حمیدآقا بابودجه یک میلیونو پانصد
    1-كامپوننت MX 165 قيمت 357 تومن
    2-ساب MX 12 قيمت 253 تومن
    3-باكس سيلد 65 تومن و پورتد 85 تومن
    3-آمپ ML 75.4 قيمت 513 تومن
    4-پك برق 45 تومن
    5-كابل RCA اضافه براي كامپوننت 91 تومن
    جمع كل:1.324.000 تومن.
    اين ساب توصيه شده براي نصب باكس ولي رو تاقچه هم ميشه نصب كرد ولي من توصيه نميكنم.اگر تاكيد داريد كه فري اير ببنديد بايد گليدن Rs12Free Air براتون بگيرم كه قيمتش 325 تومن هست و بايد براش يه آمپ مونو مثل 9105 كن وود يا 8105 كن وود تهيه كنيد.
    ممنون.
    ازباقی دوستان هم اگه تجربه ای با پخش mvh-8350-BTپایونییر دارن خواهش میکنم نظر بدن.
    سلام خواهش ميكنم مراحميد.
    نه اين مدل رو توصيه نميكنم.مدلهاي 735 و 835 اورجينال نيستند.
    سلام دوستان یه سواال داشتم
    من رو ماشینم یه جفت لیمیتد دارم خواستم بدونم با این آمپ میشه درایوش کرد یا نه؟
    audio system m-line75.4
    مشخصاتشم اینه
    4ohm per channel: 4*75watt
    2ohm per channel: 4*110watt
    4ohm mono: 2*220eatt

به نظر من شما حد اقل يه 5602 بگير براي ووفرها و يه دو كانال هم براي تيوترها.
    به پخش هم چرا اسیب بزنه؟دلیلی برای اسیب وجود نداره!

Sent from my HTC EVA_UTL using Tapatalk
    حسين جان به خاطر كوئل 3 اهميش گفتند .بله ممكنه آسيب بزنه البته در دراز مدت.

بد نيست.
    سري 12 ش رو كه شركت نداره ولي مدل TR8 قيمتش 400 تومن هست.
    ساب رو نبايد با اسپيكر مقايسه كرد. درسته 1073 اگر خوب درايو بشه بيس عالي ميزنه تو خودروهاي هاچ بك ولي فركانسهاي LOW يي كه ساب ميزنه در توان اسپيكر نيست.

8. 6 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

حمید جان بسیار ممنونم از راهنماییت تا حالا کسی نبود رک و راست پیشنهاد بده که چی بگیرم. بعدش اینایی که گفتی اصلاً تو بازار نیست چطوری بگیرم به دوستتون حضوری مراجعه کنم؟
    بعد اگه زحمتی نیست چند تا سوال دیگه هم داشتم.
    1- یکی اینکه پخش کنوود از پایونیر هم قیمت خودش بهتره؟ بعضیا میگن پایونیر صدای خوبی نمیده
    2- این اسپیکر تعریفشو زیاد شنیدم. حتی کیفیتش از اینفینیتی و هرتز و JBL هم بهتره تو قیمت زیر 500 تومن؟ بیسش چطوره ساب حتماً میخواد؟ من 6975 داشتم فقط بیسش رو دوست داشتم ولی کیفیتش بد بود فروختمش.
    3- این پایونیرها بعضیا میگن فقط گین داره و تنظیمات دیگه نداره نظر شما چیه؟ چندتا آمپ 4 کانال قیمت مناسب واسش معرفی میکنید؟ چون ممکنه بعداً یه جفت کامپ هم بندازم. یا اصلاً کلاً کامپ بگیرم؟ کسی هم نیست صداهاشونو گوش کنم.
    بابت پیغام هم ممنون در اسرع وقت.
    Last edited by omidfathi; 11-11-2013 at 14:05.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

حمید جان حرفه شما درسته... ولی اگر اینطوره پس چرا باند یا سابه 4.8.16 اهمی تولید میشه که واته کمتری بشه از امپ گرفت البته داغی یا فشار اوردن به امپو اینارو اگر کنار بزاریم ... خوب بیان فقط 2 اهمی و 1 اهمی بزنن دیگه همه امپ ها هم support میکنه 2 اهم رو ... حمید جان من بانده 16 اهمی داشتم... واقعا یه دنیایه دیگه بود تو کیفیت نسبت به 4 اهمی ... عقل میگه وقتی وات بیشتر میشه تو 2 اهم پس یه چیزی کم میشه دیگه شایدم انقدر کمه که احساس نمیشه ولی من تو 16 و 8 اهمی احساس کردمش ....

راستی حمید جان r12 رو میشه با باطری 74 کامل راه انداخت..؟
    Last edited by rroohhaamm; 11-11-2013 at 21:29.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

حمید جان بسیار ممنونم از راهنماییت تا حالا کسی نبود رک و راست پیشنهاد بده که چی بگیرم. بعدش اینایی که گفتی اصلاً تو بازار نیست چطوری بگیرم به دوستتون حضوری مراجعه کنم؟
    1- یکی اینکه پخش کنوود از پایونیر هم قیمت خودش بهتره؟ بعضیا میگن پایونیر صدای خوبی نمیده
    2- این اسپیکر تعریفشو زیاد شنیدم. حتی کیفیتش از اینفینیتی و هرتز و JBL هم بهتره تو قیمت زیر 500 تومن؟ بیسش چطوره ساب حتماً میخواد؟ من 6975 داشتم فقط بیسش رو دوست داشتم ولی کیفیتش بد بود فروختمش.
    3- این پایونیرها بعضیا میگن فقط گین داره و تنظیمات دیگه نداره نظر شما چیه؟ چندتا آمپ 4 کانال قیمت مناسب واسش معرفی میکنید؟ چون ممکنه بعداً یه جفت کامپ هم بندازم. یا اصلاً کلاً کامپ بگیرم؟ کسی هم نیست صداهاشونو گوش کنم.
    خوب پایونیر چیزایی داره که کنوود نداره... مثلا زیبایی و تنظیماتش...
    6975 که تو کیفیت و تیوتر تعطیلاته ... ولی بیسه خوبی داره که اونم خیلی باندا هستن بیشتر از اون با همون قیمت هم بیس میدن هم صدایه بهتر...
    من والا امپی ندیدم که فقط گین داشته باشه حتی ارزونترین امپا هم به غیر از گین تنظیم فرکانس دارن یا دکمه باس بوست یا دکمه hpf lpf... ولی خوب اره قیمته پایین تنظیمات میره اکثرا رو اوتوماتیک و نمیشه دستی همه چیزو مثله امپایه گرونتر تنظیم کرد... به قولی دست و پات تو تنظیم بسته تره...
    من ماشینم هست خواستی بیا صدا رو گوش کن ...
    Last edited by rroohhaamm; 11-11-2013 at 21:20.

داره خودمونی میشه mehransep's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

حمیدجان پخش تصویری 3 اینچی خوب چی پیشنهاد میکنین؟ترجیحا سی دی خور نباشه.ممنون

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام خواهش میکنم لطف دارید.
    برای تهیه اگر تهران تشریف دارید من آدرس میدم تشریف ببرید نمایندگی تهیه کنید.اگر شهرستان هستید میتونم براتون تهیه کنم و با پست یا باربری ارسال کنم.
    1-بله خیلی بهتره.مخصوصا همین 7056.احتمالا به زودی یکی از دوستانم قراره یک دستگاه ازش تهیه کنه. حتما اگر این امر میسر بشه یه ریویو ازش مینویسم.خدا رو شکر تا کنون من هر پخشی رو پیشنهاد دادم،روسفیدم کردههمینجا اعلام میکنم. 7056 الان 500 تومن هست ولی شک ندارم این قیمت نمیمونه.
    2-بله کاملا هر سه برندی که فرمودید رو جا میزاره.به نظر من حجم BASS خوربی داره ولی برخی دوستان که خیلی عاشق BASS هستند میگن نیاز به ساب هم داره.
    3-آمپلیفایرهای دو کانال پایونیر فقط HPF ندارن.آمپ 4 کانال معمولی الان پایونیر 8604 هست.دیگه آمپ 100 وات درست و حسابی اگر بخواهید بگیرید باید فی رو بالا ببرید.مثل آلپاین MRP-F600 که بالای یک میلیون هست.
    در مورد تهیه کامپوننت مسلما اگر کیفیت براتون اهمیت داره،کامپوننت + ساب یه سیستم ایده آل با رنج فرکانسی کامل رو براتون به ارمغان میاره.
    حمید جان حرفه شما درسته... ولی اگر اینطوره پس چرا باند یا سابه 4.8.16 اهمی تولید میشه که واته کمتری بشه از امپ گرفت البته داغی یا فشار اوردن به امپو اینارو اگر کنار بزاریم ... خوب بیان فقط 2 اهمی و 1 اهمی بزنن دیگه همه امپ ها هم support میکنه 2 اهم رو ... حمید جان من بانده 16 اهمی داشتم... واقعا یه دنیایه دیگه بود تو کیفیت نسبت به 4 اهمی ... عقل میگه وقتی وات بیشتر میشه تو 2 اهم پس یه چیزی کم میشه دیگه شایدم انقدر کمه که احساس نمیشه ولی من تو 16 و 8 اهمی احساس کردمش ....

راستی حمید جان r12 رو میشه با باطری 74 کامل راه انداخت..؟
    سعید جان سوال شما که گفتید" چرا باند یا سابه 4.8.16 اهمی تولید میشه" مثل اینه که مثلا بگیم چرا
    باتریها در ولتاژها و جریانهای مختلف تولید میشن،خب مصارف مختلف دارن. اسپیکر هم همینه داستانش.
    در مورد تغییر کیفیت با تغییر امپدانس میشه از این منظر بهش نگاه کرد که به بخاطر کم بودن جریان خروجی و Distortion یا همان اعوجاج کمتر سیگنالها در اهم بالاتر کیفیت کمی بهتر هست. ولی میگم نه به اون میزان که کاملا مشخص باشه و هر کسی نشست تو ماشین سریع متوجه بشه.

باند 16 اهمی تو ماشین؟!نمیشه امکان نداره.میدونی چه آمپلیفایری میخواد که راهش بی اندازه؟باید ولتاژ بالائی رو بهش بدی مثل های فای های خانگی که با برق شهری کار میکنند.
    r12 رو اگر بخوای خوب درایو بشه بله یه 74 +کابل 0 گیج هم برای آمپلیفایر و هم برای BIG3

14. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •