فقط پینگ مثل قبل شده ولی سرعت 50 تا شده
با احترام
تیم مدیریت انجمن
فقط پینگ مثل قبل شده ولی سرعت 50 تا شده
منم اندیشه م.موقع ثبت نام میخواستم نامحدود بگیرم منشیه گفت سرعت نامحدود نصف بقیه ست.که طبیعی هم هست ،هزینه که با محدود فرق زیادی نداره حالا اگه قرار باشه با یه هزینه کم به صورت نامحدود و با همون سرعت (مثلا ۱۲۸) دانلود کنید که فاتحه ی کسایی که حجمی هستند خونده ست!
برای من هنوز قطع و وصل میشه و سرعت دانلود هم نوسان بشتری داره و نهایتش رو 35 هست
کاریش نمیشه کرد . مدت زیادی هست که امثال 20:30 و سازمان تنظیم مقررات زور میزنن که حق ملت رو بگیرن
همین مخابرات گیلان رو اگه اجازه میدادن مثل ماه های دی و اسفند سال پیش به ثبت نام و خدماتش ادامه بده تا الان
کل isp های کشور باید درشون رو تخته میکردن
Last edited by Mahdi_Co_1368; 07-08-2012 at 23:30.
اتفاقا همین 20:30 و امثالهم پارسال کلی تلاش کردند که اینترنت با اشتراک 1/10 رو عمومی کنن
یکی از قوانین سازمان تنظیم مقررات ارائه اینترنت نامحدود با اشتراک 1/10 هست
در ضمن در مملکتی که قانونی وجود داره برای اینکه سرویس بالای 128 به کاربر خانگی داده نشه ، دنبال از این جور سرعت ها بودن چیز کاملا بی خودیه
اگه صبر بالایی داری برو بگیر
وگرنه بهتره همون حجمی بگیری
داداش انگار تو مریخ زندگی میکنی , لول , بیا پائین با ما باش.
اشتراک 1به 1 ؟ سرعت واقعی ؟ نکنه هنوز فرق بین "کیلوبیت" و "کیلوبایت" رو نمیدونی .
سازمان تنظیم مقررات کلا یه چیزیه شبیه لولو خورخوره , واسه ترسوندن بکار میره
اینترنت کشور رو هم زیرساخت تامین میکنه , نه تنظیم مقررات
کلا بیخیال
Last edited by minime; 08-08-2012 at 10:49.
نت مخابرات کلا دیگه نابود شده. فکر کنم دیگه خواب روزهای خوب رو باید ببینیم. کاملا مشخص که عمدیه و سرعت رو محدود کردن.
دیشب 6 ساعت قطع بود.
256 نامحدود ، اونوقت سرعت از 30 تا 35 بالاتر نمیره هیچ ، پایین ترم میاد. پینگم که پر تایم اوته. اسم پینگ نمیشه روش گذاشت باید گفت تایم اوت .
تو همه ی کشورا هر روز خدمات رو بهتر می کنن و ارتقاع میدن. اینجا برعکسه. هر روز بدتر از دیروز.
واقعا درک نمیکنم مشکلشون چیه پولو میگیرن بعد میخوان سرویس بدن این کارارو میکنن جدی جدی مشکل چیه اخه چرا این طوری میکنن چه سودی براشون داره ؟پول میگیرین یه سرویس خوبم بدین دیگه.
پس این طور که دوستان گفتن من برم همون حجمی بگیرم بهتره راستی از 128 ببرم به 1 گیگ خوبه؟ یا دروغه یه گیگشم بدتر از 128 هست؟ امروز یه کار اینترنتی داشتم مربوط به دانشگام که همه ریختن بودن تو سایت واسه من به زور رفت توش بعدشم هیچی نشد یعنی موقع انتخاب واحد تو دانشگام هم همینطوری میشه؟
اونایی که 1024 اندیشه دارن چی میگن خوبه یا نه فقط بازم پول بیشتر و سود بیشتر و رضایت کمتره؟
تو همین فروم p30 هم میخواد بیاد جون میکنه آیا واسه شما هم همین طوریه؟
Last edited by altair; 08-08-2012 at 15:21.
من سرعت از 230 شده 55 تا 60 نوسان داره
ولی یه مشکل اساسی تر دارم که این لامسب همش هر 3 دقیقه دیس میشه و مجدد وصل میشه ؟ زنگ هم میزنیم هیچی ؟
مشکل از کجا هستش اخه ؟
نت مخابرات با اندیشه فرق میکنه ولی از روی تجربه میگم . فکر نکنم 128 با یه گیگ فرق کنه. اصلا کدوم منطقه ی مخابراتی هستین.؟شاید مشکل اساسی از مخابرات منطقه ی شما باشه.واقعا درک نمیکنم مشکلشون چیه پولو میگیرن بعد میخوان سرویس بدن این کارارو میکنن جدی جدی مشکل چیه اخه چرا این طوری میکنن چه سودی براشون داره ؟پول میگیرین یه سرویس خوبم بدین دیگه.
پس این طور که دوستان گفتن من برم همون حجمی بگیرم بهتره راستی از 128 ببرم به 1 گیگ خوبه؟ یا دروغه یه گیگشم بدتر از 128 هست؟ امروز یه کار اینترنتی داشتم مربوط به دانشگام که همه ریختن بودن تو سایت واسه من به زور رفت توش بعدشم هیچی نشد یعنی موقع انتخاب واحد تو دانشگام هم همینطوری میشه؟
اونایی که 1024 اندیشه دارن چی میگن خوبه یا نه فقط بازم پول بیشتر و سود بیشتر و رضایت کمتره؟
تو همین فروم p30 هم میخواد بیاد جون میکنه آیا واسه شما هم همین طوریه؟
وقتی یه چیزو که سالمه از عمد میزنن و خراب می کنن ، شما هر چقدر هم پیگیری کنی که درت نمی کنن. به این میگن دزدی تو روز روشن. در مورد قطعی هم درکت می کنم واقعا میره رو اعصاب . بخصوص زمانی که میخوای از مدیافایر دانلود کنی. من چقدر تماس گرفتم طی این دو روز. پشتیبانی خودمون که رو هواست و اصلا در جریان نیست. مال اندیشه هم که میگه به من مربوط نیست و ما بهشون گفتیم و ..... . به اون شماره ها هم زنگ میزنم میگه همه چی درسته و باید همین جوری باشه. رو که نیست. این واحدشون تو خود مرکز مخابرات استانه؟؟من سرعت از 230 شده 55 تا 60 نوسان داره
ولی یه مشکل اساسی تر دارم که این لامسب همش هر 3 دقیقه دیس میشه و مجدد وصل میشه ؟ زنگ هم میزنیم هیچی ؟
مشکل از کجا هستش اخه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)