تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1327 از 2403 اولاول ... 32782712271277131713231324132513261327132813291330133113371377142718272327 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,261 به 13,270 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

فقط پینگ مثل قبل شده ولی سرعت 50 تا شده

2. این کاربر از naim697 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

من یه سال سرویس نامحدود اندیشه رو دارم بجز دو ماه کلا وضعیتش خوب بوده ...فقط سرعت دانلودش پایینتر از حجمی هاست
    منم اندیشه م.موقع ثبت نام میخواستم نامحدود بگیرم منشیه گفت سرعت نامحدود نصف بقیه ست.که طبیعی هم هست ،هزینه که با محدود فرق زیادی نداره حالا اگه قرار باشه با یه هزینه کم به صورت نامحدود و با همون سرعت (مثلا ۱۲۸) دانلود کنید که فاتحه ی کسایی که حجمی هستند خونده ست!

4. این کاربر از hamed29 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mahdi_Co_1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

سرعت دانلود و پینگ ؟؟ همه چی عین قبله؟؟
    برای من هنوز قطع و وصل میشه و سرعت دانلود هم نوسان بشتری داره و نهایتش رو 35 هست

دوستان سلام
    در راستای عدم نظارت کامل و درست سازمان تنظیم مقررات رادیویی بر شرکت ها، مراتب شکایت رو به سایت خبری 20:30 اعلام کنید.
    محض اطلاعتون باید بگم که پهنای باندی که سازمان تنظیم مقررات رادیویی در اختیار شرکت ها قرار داده به شکلیه که کل سرعت مورد تقاضای مشترک رو به شکل 1/1 و کاملا ثابت در روز و شب و با حجم دانلود نامحدود در اختیارش قرار بدن؛ این در حالیه که شرکت های به ظاهر معتبر نه سرعت واقعی رو بهمون می دن نه حجم درست و حسابی... بهانشون برای سرعت کمبود پهنای باند و اشتراک 1/4 و 1/10 هست و برای حجم هم که هر کدومشون یه حرف بی سر و ته می زنن!
    من که خودم شکایت کردم و ازونجایی که از مبین نت سرویس دارم، مسائل مبین نت رو گفتم؛ اما در عین حال هم از شرکتای دیگه مثل دزدی شاتل و کم فروشی آسیاتک هم گفتم.
    از شما دوستان تقاضا دارم که شما هم علاوه بر گفتن بدی ها و مسائل شرکتتون به طور کلی از همه شرکت ها به خاطر این کم فروشی و دزدی شکایت کنید.
    اینترنت با سرعت طی شده در قرارداد به شکل ثابت و بدون محدودیت حق مسلم همه ماست

این هم لینک سایت خبری:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این هم لینک سازمان تنظیم مقررات رادیویی:
    خلاصه این که دوستان در این یه مورد با هم متحد باشیم پشت این دله دزدا به خاک مالیده می شه

شاد باشید

کاریش نمیشه کرد . مدت زیادی هست که امثال 20:30 و سازمان تنظیم مقررات زور میزنن که حق ملت رو بگیرن

همین مخابرات گیلان رو اگه اجازه میدادن مثل ماه های دی و اسفند سال پیش به ثبت نام و خدماتش ادامه بده تا الان

کل isp های کشور باید درشون رو تخته میکردن
    Last edited by Mahdi_Co_1368; 07-08-2012 at 23:30.

6. این کاربر از Mahdi_Co_1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed_totally's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

کاریش نمیشه کرد . مدت زیادی هست که امثال 20:30 و سازمان تنظیم مقررات زور میزنن که حق ملت رو بگیرن

همین مخابرات گیلان رو اگه اجازه میدادن مثل ماه های دی و اسفند سال پیش به ثبت نام و خدماتش ادامه بده تا الان

کل isp های کشور باید درشون رو تخته میکردن
    اتفاقا همین 20:30 و امثالهم پارسال کلی تلاش کردند که اینترنت با اشتراک 1/10 رو عمومی کنن
    یکی از قوانین سازمان تنظیم مقررات ارائه اینترنت نامحدود با اشتراک 1/10 هست
    در ضمن در مملکتی که قانونی وجود داره برای اینکه سرویس بالای 128 به کاربر خانگی داده نشه ، دنبال از این جور سرعت ها بودن چیز کاملا بی خودیه

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed_totally's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

دوستان چرا اینجا کسی نامحدود اندیشه ی سبز خزر نمیگیره من تو سایت دیدم که قیمتش از یه 8 گیگ خیلی کمتره دلیل خاصی داره؟ مشکلی داره که شماها نمیگیرین؟ چون من الان میخوام شارژ بگیرم نمیدونم نا محدود بگیرم یا نه؟ اینم بگم که حجم مصرفیم بسیار بالاست.

اگه صبر بالایی داری برو بگیر
    وگرنه بهتره همون حجمی بگیری

9. 2 کاربر از hamed_totally بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال minime's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان سلام
    در راستای عدم نظارت کامل و درست سازمان تنظیم مقررات رادیویی بر شرکت ها، مراتب شکایت رو به سایت خبری 20:30 اعلام کنید.
    محض اطلاعتون باید بگم که پهنای باندی که سازمان تنظیم مقررات رادیویی در اختیار شرکت ها قرار داده به شکلیه که کل سرعت مورد تقاضای مشترک رو به شکل 1/1 و کاملا ثابت در روز و شب و با حجم دانلود نامحدود در اختیارش قرار بدن؛ این در حالیه که شرکت های به ظاهر معتبر نه سرعت واقعی رو بهمون می دن نه حجم درست و حسابی... بهانشون برای سرعت کمبود پهنای باند و اشتراک 1/4 و 1/10 هست و برای حجم هم که هر کدومشون یه حرف بی سر و ته می زنن!
    من که خودم شکایت کردم و ازونجایی که از مبین نت سرویس دارم، مسائل مبین نت رو گفتم؛ اما در عین حال هم از شرکتای دیگه مثل دزدی شاتل و کم فروشی آسیاتک هم گفتم.
    از شما دوستان تقاضا دارم که شما هم علاوه بر گفتن بدی ها و مسائل شرکتتون به طور کلی از همه شرکت ها به خاطر این کم فروشی و دزدی شکایت کنید.
    اینترنت با سرعت طی شده در قرارداد به شکل ثابت و بدون محدودیت حق مسلم همه ماست

این هم لینک سایت خبری:

این هم لینک سازمان تنظیم مقررات رادیویی:
    خلاصه این که دوستان در این یه مورد با هم متحد باشیم پشت این دله دزدا به خاک مالیده می شه

شاد باشید
    داداش انگار تو مریخ زندگی میکنی , لول , بیا پائین با ما باش.
    اشتراک 1به 1 ؟ سرعت واقعی ؟ نکنه هنوز فرق بین "کیلوبیت" و "کیلوبایت" رو نمیدونی .
    سازمان تنظیم مقررات کلا یه چیزیه شبیه لولو خورخوره , واسه ترسوندن بکار میره
    اینترنت کشور رو هم زیرساخت تامین میکنه , نه تنظیم مقررات
    کلا بیخیال
    Last edited by minime; 08-08-2012 at 10:49.

11. این کاربر از minime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز TimeWarp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

نت مخابرات کلا دیگه نابود شده. فکر کنم دیگه خواب روزهای خوب رو باید ببینیم. کاملا مشخص که عمدیه و سرعت رو محدود کردن.

دیشب 6 ساعت قطع بود.

256 نامحدود ، اونوقت سرعت از 30 تا 35 بالاتر نمیره هیچ ، پایین ترم میاد. پینگم که پر تایم اوته. اسم پینگ نمیشه روش گذاشت باید گفت تایم اوت .

تو همه ی کشورا هر روز خدمات رو بهتر می کنن و ارتقاع میدن. اینجا برعکسه. هر روز بدتر از دیروز.

13. 3 کاربر از TimeWarp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

نت مخابرات کلا دیگه نابود شده. فکر کنم دیگه خواب روزهای خوب رو باید ببینیم. کاملا مشخص که عمدیه و سرعت رو محدود کردن.

دیشب 6 ساعت قطع بود.

256 نامحدود ، اونوقت سرعت از 30 تا 35 بالاتر نمیره هیچ ، پایین ترم میاد. پینگم که پر تایم اوته. اسم پینگ نمیشه روش گذاشت باید گفت تایم اوت .

تو همه ی کشورا هر روز خدمات رو بهتر می کنن و ارتقاع میدن. اینجا برعکسه. هر روز بدتر از دیروز.
    واقعا درک نمیکنم مشکلشون چیه پولو میگیرن بعد میخوان سرویس بدن این کارارو میکنن جدی جدی مشکل چیه اخه چرا این طوری میکنن چه سودی براشون داره ؟پول میگیرین یه سرویس خوبم بدین دیگه.
    پس این طور که دوستان گفتن من برم همون حجمی بگیرم بهتره راستی از 128 ببرم به 1 گیگ خوبه؟ یا دروغه یه گیگشم بدتر از 128 هست؟ امروز یه کار اینترنتی داشتم مربوط به دانشگام که همه ریختن بودن تو سایت واسه من به زور رفت توش بعدشم هیچی نشد یعنی موقع انتخاب واحد تو دانشگام هم همینطوری میشه؟
    اونایی که 1024 اندیشه دارن چی میگن خوبه یا نه فقط بازم پول بیشتر و سود بیشتر و رضایت کمتره؟
    تو همین فروم p30 هم میخواد بیاد جون میکنه آیا واسه شما هم همین طوریه؟
    Last edited by altair; 08-08-2012 at 15:21.

15. این کاربر از altair بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من سرعت از 230 شده 55 تا 60 نوسان داره

ولی یه مشکل اساسی تر دارم که این لامسب همش هر 3 دقیقه دیس میشه و مجدد وصل میشه ؟ زنگ هم میزنیم هیچی ؟

مشکل از کجا هستش اخه ؟

دیشب 6 ساعت قطع بود.

17. این کاربر از naim697 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز TimeWarp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

واقعا درک نمیکنم مشکلشون چیه پولو میگیرن بعد میخوان سرویس بدن این کارارو میکنن جدی جدی مشکل چیه اخه چرا این طوری میکنن چه سودی براشون داره ؟پول میگیرین یه سرویس خوبم بدین دیگه.
    پس این طور که دوستان گفتن من برم همون حجمی بگیرم بهتره راستی از 128 ببرم به 1 گیگ خوبه؟ یا دروغه یه گیگشم بدتر از 128 هست؟ امروز یه کار اینترنتی داشتم مربوط به دانشگام که همه ریختن بودن تو سایت واسه من به زور رفت توش بعدشم هیچی نشد یعنی موقع انتخاب واحد تو دانشگام هم همینطوری میشه؟
    اونایی که 1024 اندیشه دارن چی میگن خوبه یا نه فقط بازم پول بیشتر و سود بیشتر و رضایت کمتره؟
    تو همین فروم p30 هم میخواد بیاد جون میکنه آیا واسه شما هم همین طوریه؟
    نت مخابرات با اندیشه فرق میکنه ولی از روی تجربه میگم . فکر نکنم 128 با یه گیگ فرق کنه. اصلا کدوم منطقه ی مخابراتی هستین.؟شاید مشکل اساسی از مخابرات منطقه ی شما باشه.

من سرعت از 230 شده 55 تا 60 نوسان داره

ولی یه مشکل اساسی تر دارم که این لامسب همش هر 3 دقیقه دیس میشه و مجدد وصل میشه ؟ زنگ هم میزنیم هیچی ؟

مشکل از کجا هستش اخه ؟
    وقتی یه چیزو که سالمه از عمد میزنن و خراب می کنن ، شما هر چقدر هم پیگیری کنی که درت نمی کنن. به این میگن دزدی تو روز روشن. در مورد قطعی هم درکت می کنم واقعا میره رو اعصاب . بخصوص زمانی که میخوای از مدیافایر دانلود کنی. من چقدر تماس گرفتم طی این دو روز. پشتیبانی خودمون که رو هواست و اصلا در جریان نیست. مال اندیشه هم که میگه به من مربوط نیست و ما بهشون گفتیم و ..... . به اون شماره ها هم زنگ میزنم میگه همه چی درسته و باید همین جوری باشه. رو که نیست. این واحدشون تو خود مرکز مخابرات استانه؟؟

19. 3 کاربر از TimeWarp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •