با سلام به دوستان عزیز من میخواستم یه دوربین عکاسی خوب بخرم.بودجه تا500 تومن.چه پیشنهادی دارین؟
با سلام به دوستان عزیز من میخواستم یه دوربین عکاسی خوب بخرم.بودجه تا500 تومن.چه پیشنهادی دارین؟
قیمت رو گفتند
بورسش جمهوری هست ، پل حافظ تا ولی عصر
به نظر من بیشتر جنبه تبلیغاتی داره چون واقعا هنوز جا نیفتاده
شما همون SX240 رو مد نظر دارید ؟
چی براتون مهمه ؟
چقدر آشنایی دارید با عکاسی ؟
کیفیتش خوب باشه.آشناییم متوسطه
فکر کنم باید به SX240 فکر کنید یه دوربین همه چی تموم
زوم ، فیلم ، کیفیت و .. خیلی خوبی داره
البته ممکنه کمی بالا تر از بودجه شما باشه
درود بر داداشای گلم
دوستم میخواد دوربین بخره حداکثر بودجشم 300 هستش.میشه لطفا 2تا مدل ک تو این رنج قیمت بهترین انتخابن معرفی کنید؟
مگاپیکسل مهم نیست واسش.مهم کیفیت عکس برداری هست.امکاناتشم در حد نرمال باشه.فقط کیفیت عکس برداری مهمه.
سپاسگذارم
سلام
فکر کنم بهترین چیز همون 3400 باشه البته کمی نویزی هست اما به بودجه میخوره
W650 هم مشخصات خوبی داره اما من کنن رو بیشتر میپسندم
اگه بخواین از بازار تهران بخرین 30 الی 40 تومن پائین تر از اون قیمت ها پیدا میکنین
اگه بخواین اینترنتی خرید کنین الان چک کردم 20 25 تومنی پائین تر از اون قیمت ها موجود هست
ضمناً اگه خرید اینترنی میکنین پیشنهاد من اینه از سایت های معتبری که صرفا لوازم و تجهیزات عکاسی میفروشن خرید کنین
گارانتی هم یا ایده آل یا نورنگار بگیرین بقیه گارانتی ها به درد نمیخوره
چيزايي كه اين چند روزه از بازار دستگيرم شده ميگم اصلا دورو بره جمهوري نگردين كه دزد بازاره! يه روده راست تو شكممشون نيست هر جور قيمتي ميدن تا بتونن بهت بفروشن همشونم باطري و شارژر غير اصل رو دوربينشونه لااقل در مورد كانن و سوني كه اينجوريه پس گول 30 ، 40 تومان قيمت كمتر رو نخورين كه يه قلم باطري اورجينال فقط 120 ، 130 تومان قيمتشه از يه طرفم رو لوازم جانبي مثل كارت حافظه و غيره حسابي پوستتون رو ميكنن خودم ديدم كارت حافظه 16 گيگ رو 90 تومان داد به يه بدبختي!!
براي خريد ناصر خسرو مطمئن تر و ارزونتره يه جورايي همشون حرفه اي و قديميه اينكارن اعتبار براشون مهمه چون براي كل ايران پخش ميكنن كاسباي جمهوري اكثرا از اين ميز اجاره اي ها هستن كه امروز هستن دو روز ديگه جمع كردن رفتن....
يه g12 كاركرده پيدا كرده ميگه 685 گارانتي پلرس الرمس و 10 ماه هم گارانتي داره چطوره؟ نسبت به sx240 منظورمه يه بررسي كه كردم نيكون p7100 هم نوش قيمتش تو همين حدوداس و عملكرد مشابه ظاهرا ( مشابه با g12) كيفيت عكس هاي sx240 به g12 ميرسه؟ چون فيلم برداري هم برام مهمه دودلم بين اين سه تا دوربين
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)