خب عزيز سايت رسمی چيزی این گروها ندارن که بشه اخبار روز رو ازشون گرفت؟
همین انجمن خودمون منبع خوبی هست.در صورتی که اطلاعات جدیدی و برنامه جدیدی برای کپی خور کردن بیاد دوستان قرار میدهند.
سایت زیر هم سایت خیلی خوبی هست.هم اخبار را میگذاره هم برنامه های جدید.منبع مطمینی هم هست.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
با تشکر از توجه شما من میخواهم دستگاه را از تهران بخرم 1- دستگاههای پرتابل مارکهای دیگر چطور مثل Nintendo آنها هم مشکل -- کردن و کپی خور کردن دارند وکیفیت و قیمت آنها چند است . 2- ولی با توجه به قیمتها و دردسر های کپی خور بودن موقت وغیره psp اگر بخواهم قید پرتابل بودن را بزنم و کنسول خانگی تاحدود 3000000 ریال بگیرم آیا دیگر دردسرهای کپی وغیره را ندارد اگر ممکن است راهنمایی کنید در ضمن با حدود قیمتی که گفتم چه دستگاهی پیشنهاد میکنید.
با سپاس
۱-nintendo ds یکی از پرفروش ترین کنسول های جهان هست.البته قبل از خرید پیشنهاد میکنم از نزدیک حتما ببینی و باهاش بازی کنی چون ممکنه از سبک بازی هاش خوشت نیاد.
۲-شما باید ببینی نیازت چی هست.اگه امکان بازی کردن داخل خانه برات فراهم هست خرید کنسول های خانگی کار درست تری نصبت به خرید psp هست.البته psp هم ویژگی های خودش را دارد.خود من چند سالی هست که دارم و ازش لذت میبرم.(کنسول دیگه ای هم جز پی اس پی ندارم)
اگر شما واقعا به کسنول دستی نیاز دارید میتونید با ۳۰۰ یک مدل ۲۰۰۰ یا ۳۰۰۰ کپی خور موقن بخرید که کپی خور کردن مجدد آن خیلی خیلی ساده هست و بیشتر از ۳۰ ثانیه وقت نمیبره.
اگر هم کنسول خانگی مییخواهی میتونی روی خرید xbox360 و ps3 (البته ps3 یکم قیمت نوش بالاتر از ۳۰۰ هست با ۳۰۰ میتونی دست دوم تمیز بخری یا یک مقدار دیگه بگذاری روی پولت و دستگاه نو بخری.متاسفانه قیمت روز از ps3 ندارم) این ۲ کنسول هر ۲ کپی خور شده اند و بازی هایی با کیفتی بالاتر نصبت به psp دارند.
برای مشاوره درباره خرید کنسول ها و اطلاع از قیمت های به روز به تاپیک زیر مراجعه کنید:
راهـنمایی برای خرید کنسـول بازی + لیست قیمتها
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید